2 tane topuklu çizme aldımNeler aldın Rabiş?güle güle kullan...
Çook teşekkür ederim kuzum amiinOoo az kalmış şimdiden kutluyorum canım doğum günü mutlu yaşlara her yaşın sana güzel şeyler haşatsın bebişim
Bende yılbaşı alışverişini fena abarttım annem isyanlarda
Çok karbonhidrat olmuş...ayrıca leblebi çok kalorili bir kuruyemiş şekercim..iyi akşamlar kızlar
Kahvaltı,
meyveli yoğurt
1 avuç leblebi
2 ceviz
Öğle
1 tabak yoğurtlu bulgur pilavı
türk kahvesi
1 incir
Akşam
bol marullu nar ekşili çiğ köfte
1 büyük bardak ayran
1 saat yürüyüş yaptım
yapma canım ya zaten kahvaltı yapmadım ne kadar kalorili olcak ki leblebi :)Çok karbonhidrat olmuş...ayrıca leblebi çok kalorili bir kuruyemiş şekercim..
Bi avuç yaklaşık 300 kalori :)yapma canım ya zaten kahvaltı yapmadım ne kadar kalorili olcak ki leblebi :)
karbonhidrat bulgur yedim sadece onuda yürüyüş ev işleri erimiştir bile tatlım
bugün her öğün karbonhidrat olmuş sankiiyi akşamlar kızlar
Kahvaltı,
meyveli yoğurt
1 avuç leblebi
2 ceviz
Öğle
1 tabak yoğurtlu bulgur pilavı
türk kahvesi
1 incir
Akşam
bol marullu nar ekşili çiğ köfte
1 büyük bardak ayran
1 saat yürüyüş yaptım
Kahvaltı yapamadım mecbur yedim maalesefBi avuç yaklaşık 300 kalori :)
Bugün de öyle olsun canım hergün protein olcak diye bişey yokbugün her öğün karbonhidrat olmuş sanki
Güle güle giy canım2 tane topuklu çizme aldım
1 tane kazak aldım
Şimdi bi etek diktirmeyi düşünüyorum :)
Menün güzel ama pilav olmamış canım diyetteyken pilav vermiyor diyetisyenler bulgur tüketmelisin pilav yerine bence yada canın cektiyse 3 kaşıkçıkHer geçen gün kendimi daha mutlu,hayat dolu görüyorum geçen kk da bi oyun bölümünde bi soru soruldu hayatta en çok kimi seviyorsun diye benim cevabımsa 'Kendimi' kendimi seviyorum kendimi sevmeyi öğrendim.Çünkü şunu iyi biliyorum ben kendimi sevmezssem değersiz şişko kötü hantal vs. Gibi görürsem herkes böyle düşünür kendimi seviyorum neyse hadi gelelim menüyeeeee
Kahvaltım:2 yumurta ile peynir omlet,5 adet zeytin
2 dilim k.k.ekmeği
1 fincan ıhlamur çayı
Ara:1 minik nar
Öğle:hamsi
Ara:25 kuruşluk çikilatalardan(canım tatlı çektikoza16 kuzumun dediği gibi az yedim ama tatmin oldum)
Akşam1 tabak tavuklu pilav
Ara:1 kupa neskafe
(hiç olmadı ama misafirlikteydik ve sorun bendemi anlamıyorum bi yekten yemeyince olay o kadar abartılıyor ki yengem bana bozulunca tamam tamam bak yiyorum dedim ama yarım saatte yedim içim kan agladıçünkü bu hafta süper geçti yarın tartıyı etkilemez inşalla)
Menün güzel ama pilav olmamış canım diyetteyken pilav vermiyor diyetisyenler bulgur tüketmelisin pilav yerine bence yada canın cektiyse 3 kaşıkçıkHer geçen gün kendimi daha mutlu,hayat dolu görüyorum geçen kk da bi oyun bölümünde bi soru soruldu hayatta en çok kimi seviyorsun diye benim cevabımsa 'Kendimi' kendimi seviyorum kendimi sevmeyi öğrendim.Çünkü şunu iyi biliyorum ben kendimi sevmezssem değersiz şişko kötü hantal vs. Gibi görürsem herkes böyle düşünür kendimi seviyorum neyse hadi gelelim menüyeeeee
Kahvaltım:2 yumurta ile peynir omlet,5 adet zeytin
2 dilim k.k.ekmeği
1 fincan ıhlamur çayı
Ara:1 minik nar
Öğle:hamsi
Ara:25 kuruşluk çikilatalardan(canım tatlı çektikoza16 kuzumun dediği gibi az yedim ama tatmin oldum)
Akşam1 tabak tavuklu pilav
Ara:1 kupa neskafe
(hiç olmadı ama misafirlikteydik ve sorun bendemi anlamıyorum bi yekten yemeyince olay o kadar abartılıyor ki yengem bana bozulunca tamam tamam bak yiyorum dedim ama yarım saatte yedim içim kan agladıçünkü bu hafta süper geçti yarın tartıyı etkilemez inşalla)
Sen bu menüyle bu hafta 1.5 kilo verirsin valla:)Menüm
Sabah: portakal,etimek
Öğle: etimek,yumurta,yoğurt,mandalina
Akşam: marul salatası,yoğurt,etimek
50 dakika cardio
Su 1,5 lt
menümü değiştireceğim yarından itibaren..bakalım değişiklikle nasıl olacak..yarın beklentim yok fazla yazmıştım malum durumdan şişkinlik var :)Sen bu menüyle bu hafta 1.5 kilo verirsin valla:)
Canım çektoği için değil hatır için yedim kaç aydır yemiyorum düşlün degilim zatenMenün güzel ama pilav olmamış canım diyetteyken pilav vermiyor diyetisyenler bulgur tüketmelisin pilav yerine bence yada canın cektiyse 3 kaşıkçık
Benim geliyor buluyprumda vallahaGüle güle giy canım
Ne güzell
Bende ah bi 80 olsam alışveriş yapcam hiçbişey almıyorum içimden gelmiyor şu an bu kilolayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?