• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

kızlar, her yere aynı mesajı bırakıyorum ama acil cevap bekliyorum:oops: relance çift taraflı kokusuz izgara tavası kullanan ve memnun kalan var mı , ya da bu tarz tava (çift taraflı) ama farklı marka kullananlar da, memnunsa burada yazarsa sevinirim, annecime hediye alıcam ama int. bulabildiğim kadarıyla pek memnun olana rastlamadımo_O

kızlar, her yere aynı mesajı bırakıyorum ama acil cevap bekliyorum:oops: relance çift taraflı kokusuz izgara tavası kullanan ve memnun kalan var mı , ya da bu tarz tava (çift taraflı) ama farklı marka kullananlar da, memnunsa burada yazarsa sevinirim, annecime hediye alıcam ama int. bulabildiğim kadarıyla pek memnun olana rastlamadımo_O
Ben kullanmıyorum Saraycam açıkçası hiç duymadım..

ya annem tv de reklamlarda görmüş beğenmiş, bende alıp sürpriz yapmak istedim ama iyi mi kötü mü bilemedimo_O
bizim komşular almış ama henüz denememişler indirime gitmiş bi mağzada 100 tl sanırım
perşembe günü balık günü o zaman denicekler
sadece balık değil tavuk falan da yapılabiliyor

bizim komşular almış ama henüz denememişler indirime gitmiş bi mağzada 100 tl sanırım
reklamlarda süper gibi görünüyor ama denemeden almak istemedim,

reklamlarda süper gibi görünüyor ama denemeden almak istemedim,
Kızlar bi fotosunu koysanıza merak ettim,yorumlar iyi gelirse bende alırım..esse de var mıdır acaba?

24996.jpg

Back