- 12 Mayıs 2013
- 10.903
- 30.664
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın
hafta sonu kapalıydı sanırım, ben girmediğimden etkilenmedimGünaydın arkadaşlar nasılsınız uzun bir aradan sonra kazen dünyamızı alt üst ettik valla
ayyy sonunda şiştim 2 gündür giremiyorum günaydın herkese
Şükür açılmış kkyuppi hayırlı günler kizlar
Günaydıııın...Günaydın arkadaşlar nasılsınız uzun bir aradan sonra kazen dünyamızı alt üst ettik valla
Günaydııın..günaydın ;
bende pazar hiç bakmamıştım şimdi bi baktm açılmış
sağol canım valla buraya menü bildirimi yapamadım dün kendimi ekmeğe vurdum resmenGünaydın arkadaşlar nasılsınız uzun bir aradan sonra kazen dünyamızı alt üst ettik valla
Naptın,naptııınsağol canım valla buraya menü bildirimi yapamadım dün kendimi ekmeğe vurdum resmen
sen nasılsın ?
Olur arada duraklamalar haftaya daha iyi veririz,ben bu hafta için ümitli değildim zaten,ne Zaman diyet yapsam bu günlerde kilo vermemişimdir..,sen neden ümitli değilsin?yarından bende umutlu değilim Daydream-
geçen portakal diyetinde yani 2. yapışımda 200 gr gitti sadece ablam normal beslenme düzenine geçince portakal diyetinde olduğundan daha çok yiyorum o 200 gr geri gelmiş bile olabilir yarın göreceğizOlur arada duraklamalar haftaya daha iyi veririz,ben bu hafta için ümitli değildim zaten,ne Zaman diyet yapsam bu günlerde kilo vermemişimdir..,sen neden ümitli değilsin?
farkeder tabiki o yüzden ben sabah tuvalet sonrası kıyafetsiz tartılıyorum sende öyle yap bence çünkü gerçek vücut ağırlığı o oluyorben bişi sormak istiyorum
tartılırken nasıl tartılıyosunuz
ben sabah kalkıyorum ya eşofmanlarla tartılıyorum farklı
üstümü giyiniyorum 500 gr oynuyor tartıda
montu giyiyom oynuyo öğlen farklı akşam farklı çıkıyor
Sonuçta kıyafetlerin ağırlığı var,sabah su bile içmeden çıplak olarak tartıldığın kilon...ben bişi sormak istiyorum
aynen roxenin dediği gibi tuvaletten sonra aç ve cıbıldakben bişi sormak istiyorum