Günaydın Fatmacım iyiyim :)Günaydın arkadaşlar nasılsınız
Karmakarışık bir menü yumiticim...olmamış..Kuzular naber ben yine kacamakli bir gün geçirdim sabah tarçınlı süt 1 muz öğlen bir muz aksam lahana sarması 8 veya daha fazla turşu bir dilim ıspanakli börek iki tane mercimek köftesi
İlla muz koymana gerek yok...armut,elma ne meyva varsa,keten tohumu,yulaf ezmesi,tarçınbuzlu da güzel oluyor ya yazın deneyebilirsin ama muz varya ben pek muz sevmem de önerebileceğin tarifler varmı o sayfada ilk bir iki sayfaya baktım devamına bakmadım da varsa bakayım
Aleykümselam Yağmurcum sen nasılsın,neler yapıyosun?Selamun aleykum ablalarım nasilsiniz :)
İyiyim cok sukur ablam sizi ozledim izniniz olursa kurkcu dukkani hesabi doneyim yaniniza diyorum :)Aleykümselam Yağmurcum sen nasılsın,neler yapıyosun?
Tabi canım herzaman....Hem takıma hem buraya istediğin zaman gelebilirsin..hatta takımda listeye girmeye çalış bence..İyiyim cok sukur ablam sizi ozledim izniniz olursa kurkcu dukkani hesabi doneyim yaniniza diyorum :)
Sagol ablam oyle dusundum ama eskisi gibi giremiyorum liste cok buyuk sorumluluk liste disi olursa olur sanirim bir sureTabi canım herzaman....Hem takıma hem buraya istediğin zaman gelebilirsin..hatta takımda listeye girmeye çalış bence..
aynuuu sorundan muzdaribim tuvalete gitmeye utanıyorum artıkMenü vereyim
Kahvaltı
Haşlanmıs yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık maydanoz
Yarım lavas gibi suriye ekmeği
1 dilim tam buğday ekmeği
Azıcık zeytin yağı ve zahter
Kv ile arayı düzeltmenin kötü yani yemekler olacak galiba
Ara
Kahvaltı tabağı patlamış mısır
Ara
1 havuc
Ara
minik dilim elmalı turta
Bu aralarin hepsi misafirlikte oldu vallahi. İse başlamadan ziyaret etmek istedim ama bu araplar beni de kendileri gibi şişman yapmaya kararlı galiba yemeyince kızıyor lar bir de. Kv de yanımda olunca mecbur yedim 
Akşam
Yoğurtlu tavuk tantuni ama yarısını eşime verdim
Çayı kahveyi sayamam valla
Su 1.5 litre. Kızlar valla su icemiyorum içmesi mesele değil de tuvalete gitmekten utanıyorum artık on dakika da bir
Sorma kuzum ya cidden utaniyor insan hele dışarıda çarşıda falanaynuuu sorundan muzdaribim tuvalete gitmeye utanıyorum artık
bide önünden geçip gitmek zorunda olduğum erkekler yüzünden 1,5 ltreden fazla içmemeye gayret ediyorum
yıoksa tuvaletten çıkamıycam
Sorma kuzum ya cidden utaniyor insan hele dışarıda çarşıda falaneşim alıştı artık her mağaza sonrası tuvalet ariyor garibim
Yav ben ortasını istiyorum mesela bir toplantı varsa 1 saat tutmak istiyorum çok şey mi istiyorum
aslında normal bişey
tuvalete çıkamayan insanlar var onlarda gitmek için uğraşıyo biz gitmemek için
Selam şekercim :)Günaydın kızlarrr
Kahvaltımı yaptım
yağsız yavada 2 yumurta
7 kırma zeytin
1.5 dilim buğday ekmeği
yok tatlım sen başka elma şekeriyle karıştırdın beniSelam şekercim :)
Seni listelerden hatırlıyorum . Mezun olmuştun dimi ?
Okumuştum yazını bu sefer kalıcı kilo vermek için dukan yerine sağlıklı bir listeyi seçtiğin için tebrik ederim
Çok pardonyok tatlım sen başka elma şekeriyle karıştırdın beni
dukan hiç yapmadım hayatımda ,sağlıklı yavaş ama kalıcı kilo vermek benim idealim...
sağlık olsun siz kaç kilosunuz ?idealiniz ?Çok pardon
Linki okuyamaz arada bi uğrarsan böyle olurum işte
Fatma bişi yazacaktım ama burdaki kızların birazı beni tanımıyor geri vazgeçtimYav ben ortasını istiyorum mesela bir toplantı varsa 1 saat tutmak istiyorum çok şey mi istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?