Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Kuzular naber ben yine kacamakli bir gün geçirdim sabah tarçınlı süt 1 muz öğlen bir muz aksam lahana sarması 8 veya daha fazla turşu bir dilim ıspanakli börek iki tane mercimek köftesi
Karmakarışık bir menü yumiticim...olmamış..

buzlu da güzel oluyor ya yazın deneyebilirsin ama muz varya ben pek muz sevmem de önerebileceğin tarifler varmı o sayfada ilk bir iki sayfaya baktım devamına bakmadım da varsa bakayım
İlla muz koymana gerek yok...armut,elma ne meyva varsa,keten tohumu,yulaf ezmesi,tarçın
Sebzeli yapacaksan ıspanak,salatalık,pancar koyabilirsin..

aynuuu sorundan muzdaribim tuvalete gitmeye utanıyorum artık
bide önünden geçip gitmek zorunda olduğum erkekler yüzünden 1,5 ltreden fazla içmemeye gayret ediyorum
yıoksa tuvaletten çıkamıycam

günaydın kızlar;

sabah iki dili tb ekmeği peynir zeytin bir mandalin
öğlen : ayran bir kase çorba az türlü yemeği
türk kahvesi
ara iki mandalin bir elma (çok acıkmıştım)
akşam : ızgara hamsi bir ince dilim ekmek roka soğan
5-10 fındık
türk kahvesi bir diilim pasta

1,5 su
200 ip atlama
sabah kalktım 100 ip daha atladım
bilmiyorum ya ben bu bogazla verebilicem mi

haftaya salı sebze detoks uygulamayı düşünüyoruz işyerinden arkadaşlarla bakalım

aynuuu sorundan muzdaribim tuvalete gitmeye utanıyorum artık
bide önünden geçip gitmek zorunda olduğum erkekler yüzünden 1,5 ltreden fazla içmemeye gayret ediyorum
yıoksa tuvaletten çıkamıycam
Sorma kuzum ya cidden utaniyor insan hele dışarıda çarşıda falan eşim alıştı artık her mağaza sonrası tuvalet ariyor garibim

Günaydın kızlarrr
Kahvaltımı yaptım
yağsız yavada 2 yumurta
7 kırma zeytin
1.5 dilim buğday ekmeği
Selam şekercim :)
Seni listelerden hatırlıyorum . Mezun olmuştun dimi ?
Okumuştum yazını bu sefer kalıcı kilo vermek için dukan yerine sağlıklı bir listeyi seçtiğin için tebrik ederim

Selam şekercim :)
Seni listelerden hatırlıyorum . Mezun olmuştun dimi ?
Okumuştum yazını bu sefer kalıcı kilo vermek için dukan yerine sağlıklı bir listeyi seçtiğin için tebrik ederim
yok tatlım sen başka elma şekeriyle karıştırdın beni
dukan hiç yapmadım hayatımda ,sağlıklı yavaş ama kalıcı kilo vermek benim idealim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…