• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Yavrum benim kocam arap kaçma şansın yok yani :KK70::KK70: halep li eşim biliyorum ama kv ile durumlar karışık elimden gelenin en iyisi oldu :KK43: bir de uzun zaman yemeyince gözüm döndü galiba :KK70::KK70:

Ben tembel boğanın tekiyim iki gün yaptım üçüncü gün de spor yaparsam eğer kıyamet alameti saymak gerekir :KK70::KK70: çok soğuktu kuzum dışarı çıkmaya gözüm kesmedi yürüyüş için. Diğer sporları da bir sürü kronik hastalık yüzünden yapamam ben
önümüz kış spora bir çözüm bulman gerekiyor demektir buda yoksa seni burda hergün çok soğuktu çıkamadım diye görebiliriz:KK48:

önümüz kış spora bir çözüm bulman gerekiyor demektir buda yoksa seni burda hergün çok soğuktu çıkamadım diye görebiliriz:KK48:
Mümkün valla konyanin soğudu da malum :D:D ise başlayayım servis le mi gideceğim ona göre dusunecegim. Bir de ben aşırı spora yüklenip kilo vermek istemiyorum çünkü normalde hiç yapmam ve istediğim kiloya gelince de devam etmeyeceğime emin olduğum için tekrar kilo almak istemiyorum ay valla içimden gelmiyor depresif oluyorum spor yaparken. Bilenler bilir kaç salon bıraktım sayamadim bile :D:D

Menü vereyim

Kahvaltı
Haşlanmıs yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık maydanoz
Yarım lavas gibi suriye ekmeği
1 dilim tam buğday ekmeği
Azıcık zeytin yağı ve zahter

Kv ile arayı düzeltmenin kötü yani yemekler olacak galiba

Ara
Kahvaltı tabağı patlamış mısır

Ara
1 havuc

Ara
minik dilim elmalı turta

Bu aralarin hepsi misafirlikte oldu vallahi. İse başlamadan ziyaret etmek istedim ama bu araplar beni de kendileri gibi şişman yapmaya kararlı galiba yemeyince kızıyor lar bir de. Kv de yanımda olunca mecbur yedim 

Akşam
Yoğurtlu tavuk tantuni ama yarısını eşime verdim

Çayı kahveyi sayamam valla

Su 1.5 litre. Kızlar valla su icemiyorum içmesi mesele değil de tuvalete gitmekten utanıyorum artık on dakika da bir
Menü süper on numara beş yıldız eferiin :D

Kuzular naber ben yine kacamakli bir gün geçirdim sabah tarçınlı süt 1 muz öğlen bir muz aksam lahana sarması 8 veya daha fazla turşu bir dilim ıspanakli börek iki tane mercimek köftesi

Günaydın fıstıklar,

yasom7272 yasom7272 bütün gün anneni babanı doktora götürmekle uğraşmışsın o kadar yorgunluğa bence az bile yemişsin...o yüzden bişey yazmadım menüne...

Back