• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Selam kızlar
Kahvaltı
2 yumurta ve 1 yemek kaşığı yulaf ezmeli omlet

Öğle
Yarım dilim su böreği
1 kaynana sopayı
Çay

Akşam
Zeytinyağlı taze fasulye
Yoğurt
1 dilim kepek

Bugün Teyzemi taşıdık ve abartısız saat 10 dan 18 e kadar hiç oturmadım desem yeri var 2 saat önce dayanamadım ufak bi kase Muzlu puding yedim şekerim düştü resmen. ..

Yaz bakem menünü..
Kız yazılacak menü değil rezil olurum bu sefer şaka degil:eek:
Sabah
Bir poğaça
Öğlen yok arada mandalina
İkindi de
Küçük kase tarhana çorbası 3 4 kaşık tavuk mantar sote 3 kaşık bulgur pilavı ve cacık
Akşam
1 mandalina 1 avuç leblebi yarım nar
Ah saçma sapan menum

Sabah
Bir poğaça
İkindi de
Küçük kase tarhana çorbası 3 4 kaşık tavuk mantar sote 3 kaşık bulgur pilavı ve cacık
Akşam
Ah saçma sapan menum
Neresi rezil canım bence menün güzel

Sabah
Bir poğaça
İkindi de
Akşam
Ah saçma sapan menum

Neresi kötü valla ben anlamadım zaten tavla da yenildim kafam bir milyon

Menü vereyim

Kahvaltı
Haşlanmıs yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık maydanoz
Yarım lavas gibi suriye ekmeği
1 dilim tam buğday ekmeği
Azıcık zeytin yağı ve zahter

Kv ile arayı düzeltmenin kötü yani yemekler olacak galiba

Ara
Kahvaltı tabağı patlamış mısır

Ara
1 havuc

Ara
minik dilim elmalı turta

Bu aralarin hepsi misafirlikte oldu vallahi. İse başlamadan ziyaret etmek istedim ama bu araplar beni de kendileri gibi şişman yapmaya kararlı galiba yemeyince kızıyor lar bir de. Kv de yanımda olunca mecbur yedim 

Akşam
Yoğurtlu tavuk tantuni ama yarısını eşime verdim

Çayı kahveyi sayamam valla

Su 1.5 litre. Kızlar valla su icemiyorum içmesi mesele değil de tuvalete gitmekten utanıyorum artık on dakika da bir

Menü vereyim

Kahvaltı
Haşlanmıs yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık maydanoz
Yarım lavas gibi suriye ekmeği
1 dilim tam buğday ekmeği
Azıcık zeytin yağı ve zahter

Kv ile arayı düzeltmenin kötü yani yemekler olacak galiba

Ara
Kahvaltı tabağı patlamış mısır

Ara
1 havuc

Ara
minik dilim elmalı turta

Bu aralarin hepsi misafirlikte oldu vallahi. İse başlamadan ziyaret etmek istedim ama bu araplar beni de kendileri gibi şişman yapmaya kararlı galiba yemeyince kızıyor lar bir de. Kv de yanımda olunca mecbur yedim 

Akşam
Yoğurtlu tavuk tantuni ama yarısını eşime verdim

Çayı kahveyi sayamam valla

Su 1.5 litre. Kızlar valla su icemiyorum içmesi mesele değil de tuvalete gitmekten utanıyorum artık on dakika da bir
ayyy yemişte yemiş sporda yok suda az ne desemki şimdi :KK70: araplar sıcak kanlı insanlar ya benim memlekette yoğunluktalar arkadaşlarıma gittiğimde anneleride bana aynısını yapıyor bide 'İiivalla yiyeceksin' diyolar:KK70:
şaka bir yana kahvaltı iyi mısırıda görmeyelim hadi elmalı turta olmasa daha iyi olurdu sankim :KK48:

ayyy yemişte yemiş sporda yok suda az ne desemki şimdi :KK70: araplar sıcak kanlı insanlar ya benim memlekette yoğunluktalar arkadaşlarıma gittiğimde anneleride bana aynısını yapıyor bide 'İiivalla yiyeceksin' diyolar:KK70:
şaka bir yana kahvaltı iyi mısırıda görmeyelim hadi elmalı turta olmasa daha iyi olurdu sankim :KK48:
Yavrum benim kocam arap kaçma şansın yok yani :D:D halep li eşim biliyorum ama kv ile durumlar karışık elimden gelenin en iyisi oldu :( bir de uzun zaman yemeyince gözüm döndü galiba :D:D

Ben tembel boğanın tekiyim iki gün yaptım üçüncü gün de spor yaparsam eğer kıyamet alameti saymak gerekir :D:D çok soğuktu kuzum dışarı çıkmaya gözüm kesmedi yürüyüş için. Diğer sporları da bir sürü kronik hastalık yüzünden yapamam ben

Back