Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

önümüz kış spora bir çözüm bulman gerekiyor demektir buda yoksa seni burda hergün çok soğuktu çıkamadım diye görebiliriz

önümüz kış spora bir çözüm bulman gerekiyor demektir buda yoksa seni burda hergün çok soğuktu çıkamadım diye görebiliriz
Mümkün valla konyanin soğudu da malum ise başlayayım servis le mi gideceğim ona göre dusunecegim. Bir de ben aşırı spora yüklenip kilo vermek istemiyorum çünkü normalde hiç yapmam ve istediğim kiloya gelince de devam etmeyeceğime emin olduğum için tekrar kilo almak istemiyorum ay valla içimden gelmiyor depresif oluyorum spor yaparken. Bilenler bilir kaç salon bıraktım sayamadim bile

Menü süper on numara beş yıldız eferiin

Kuzular naber ben yine kacamakli bir gün geçirdim sabah tarçınlı süt 1 muz öğlen bir muz aksam lahana sarması 8 veya daha fazla turşu bir dilim ıspanakli börek iki tane mercimek köftesi

Günaydın fıstıklar,

yasom7272 bütün gün anneni babanı doktora götürmekle uğraşmışsın o kadar yorgunluğa bence az bile yemişsin...o yüzden bişey yazmadım menüne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…