önümüz kış spora bir çözüm bulman gerekiyor demektir buda yoksa seni burda hergün çok soğuktu çıkamadım diye görebilirizYavrum benim kocam arap kaçma şansın yok yanihalep li eşim biliyorum ama kv ile durumlar karışık elimden gelenin en iyisi oldu bir de uzun zaman yemeyince gözüm döndü galiba
Ben tembel boğanın tekiyim iki gün yaptım üçüncü gün de spor yaparsam eğer kıyamet alameti saymak gerekirçok soğuktu kuzum dışarı çıkmaya gözüm kesmedi yürüyüş için. Diğer sporları da bir sürü kronik hastalık yüzünden yapamam ben
Mümkün valla konyanin soğudu da malumönümüz kış spora bir çözüm bulman gerekiyor demektir buda yoksa seni burda hergün çok soğuktu çıkamadım diye görebiliriz
Menü süper on numara beş yıldız eferiinMenü vereyim
Kahvaltı
Haşlanmıs yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık maydanoz
Yarım lavas gibi suriye ekmeği
1 dilim tam buğday ekmeği
Azıcık zeytin yağı ve zahter
Kv ile arayı düzeltmenin kötü yani yemekler olacak galiba
Ara
Kahvaltı tabağı patlamış mısır
Ara
1 havuc
Ara
minik dilim elmalı turta
Bu aralarin hepsi misafirlikte oldu vallahi. İse başlamadan ziyaret etmek istedim ama bu araplar beni de kendileri gibi şişman yapmaya kararlı galiba yemeyince kızıyor lar bir de. Kv de yanımda olunca mecbur yedim 
Akşam
Yoğurtlu tavuk tantuni ama yarısını eşime verdim
Çayı kahveyi sayamam valla
Su 1.5 litre. Kızlar valla su icemiyorum içmesi mesele değil de tuvalete gitmekten utanıyorum artık on dakika da bir
Havamızı yapalım
dimi amaHavamızı yapalım
Ayneeyndimi ama
Eyvah yandık şey abla özür dileriz etme eyleme kulun kölen olamKizlar birgün yedim diye eleştiri ha siz bunu unutmayınBak sizi eleştiri yağmuruna tutacam
İnşallahsabah 8 akşam 8.20 arası kursum var öğle aramda var tabiki ama nasıl menü çıkacak bende merak ediyorumben kaçar herkeslere iyi geceler yarın güzel bir gün olsun
Ne kursuna gidiyorsun canım?sabah 8 akşam 8.20 arası kursum var öğle aramda var tabiki ama nasıl menü çıkacak bende merak ediyorumben kaçar herkeslere iyi geceler yarın güzel bir gün olsun
benim blenderda bazen çalışmıyorBugün instagramda Selahattin dönmez smoothie tarifi vermiş oda çok güzeldi...blender şart roksim ..
Ben hiç buz koyarak yapmadım deadcim..benim blenderda bazen çalışmıyorbu smoothiyi denedim ama o zaman yazdı ya şimdi buzlu olmaz bir ara deneyim yine Daydream-
Eyvah yandık şey abla özür dileriz etme eyleme kulun kölen olam
buzlu da güzel oluyor ya yazın deneyebilirsin ama muz varya ben pek muz sevmem de önerebileceğin tarifler varmı o sayfada ilk bir iki sayfaya baktım devamına bakmadım da varsa bakayımBen hiç buz koyarak yapmadım deadcim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?