- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- 198
ayyy hayır çalışmıyimBende türk sanat müziği dinliyorum :) sende git ders çalış koşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy hayır çalışmıyimBende türk sanat müziği dinliyorum :) sende git ders çalış koşş
Bizimkilerde hamsili mısır ekmeği allahtan keyfim yok yoksa mazallahBörek yaptım evdekilere iştahlı iştahlı yiyorlar,imdaaaat
Oyy canm yaayyy hayır çalışmıyim
Gaygana mıııııı? Onu muhakkak yerim,affetmemBizimkilerde hamsili mısır ekmeği allahtan keyfim yok yoksa mazallah
Evet :)Gaygana mıııııı? Onu muhakkak yerim,affetmem
tek yaşamanın artısı burda çıkıyor ablam işteBörek yaptım evdekilere iştahlı iştahlı yiyorlar,imdaaaat
oyyş bi git gel bakalım ne değişecek ipin ucunu iyice kaçırma ama hadi öpüldün tatlışİyi akşaaam canlarım Ben bugün diyeti de yedim galiba 3 kere tatlı almak için kantine gittim Neden böyle oldu bilmiyorum 2-3 gün burada olmıycam birazcık kafamı toplamam lazım. Hepinizii çok seviyorum, görüşürüz
Normalde çook azimli biriyken bir türlü hedefime ulaşamadım daha bu canımı sıkıyo artık Geliceem canıım zaten sizi bırakamaam ben de seni öpüyorumoyyş bi git gel bakalım ne değişecek ipin ucunu iyice kaçırma ama hadi öpüldün tatlış
Kesinlikle yalnızken diyet daha rahat yapılıyor...sonuçta evdekiler diyette değiller ve sürekli bişeyler istiyorlar :)tek yaşamanın artısı burda çıkıyor ablam işte
2-3 gün sonra artıyla gelme ama Bilge'm..İyi akşaaam canlarım Ben bugün diyeti de yedim galiba 3 kere tatlı almak için kantine gittim Neden böyle oldu bilmiyorum 2-3 gün burada olmıycam birazcık kafamı toplamam lazım. Hepinizii çok seviyorum, görüşürüz
Yok ablam gelmem heralde amaa azıcık kafamı dağıtmam lazım . Zateeen bakarsıın yarın bile geliriim bırakamaam sizi2-3 gün sonra artıyla gelme ama Bilge'm..
çevir babam çevir bugün biyere vardığımız yokHaydi kızlar spor yapalım
Burda ona silor deniyorKaradeniz yöresine ait..benim oğlan Karadeniz mantısı diyo.yufkayı rulo yapıp 1 cm den biraz fazla kalınlıkta kesip fırında çıtır çıtır olana kadar pişiriyorsun..sonra tabağa dizip yoğurtlu sıcak suyla üstünü kapatıp yumuşatıyorsun..sarımsaklı yoğurt üstüne biberli tereyağ gezdiriyorsun...başkası sever mi bilmiyorum ama ben bayılıyorum
Urfa mutfağında da varmış görmüştüm..Burda ona silor deniyor
Yaz bakem menünü..Nasılsıniz kızlar umarım herkes iyisinizdir bugün okadar çok yedimki sanırım babamlar gitmeye 70 kilo olur donerim