• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

İyi akşaaam canlarım :KK200: Ben bugün diyeti de yedim galiba o_O 3 kere tatlı almak için kantine gittim :KK43: Neden böyle oldu bilmiyorum :KK42: 2-3 gün burada olmıycam birazcık kafamı toplamam lazım. Hepinizii çok seviyorum, görüşürüz :KK51::KK200:
oyyş bi git gel bakalım ne değişecek ipin ucunu iyice kaçırma ama hadi öpüldün tatlış:KK60::KK74:

Haydi kızlar spor yapalım

Eklentiler

• 1448650393478.jpg
    1448650393478.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 33
İyi akşaaam canlarım :KK200: Ben bugün diyeti de yedim galiba o_O 3 kere tatlı almak için kantine gittim :KK43: Neden böyle oldu bilmiyorum :KK42: 2-3 gün burada olmıycam birazcık kafamı toplamam lazım. Hepinizii çok seviyorum, görüşürüz :KK51::KK200:
2-3 gün sonra artıyla gelme ama Bilge'm..

Karadeniz yöresine ait..benim oğlan Karadeniz mantısı diyo.yufkayı rulo yapıp 1 cm den biraz fazla kalınlıkta kesip fırında çıtır çıtır olana kadar pişiriyorsun..sonra tabağa dizip yoğurtlu sıcak suyla üstünü kapatıp yumuşatıyorsun..sarımsaklı yoğurt üstüne biberli tereyağ gezdiriyorsun...başkası sever mi bilmiyorum ama ben bayılıyorum Hoppa
Burda ona silor deniyor

Back