- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Dur yazacağım fıstık kocamın jest günü bugün yeni geldik evemenü nerede genç bayan
Yapma ablam sen de benim gibiKesinlikle yalnızken diyet daha rahat yapılıyor...sonuçta evdekiler diyette değiller ve sürekli bişeyler istiyorlar :)
Kız yazılacak menü değil rezil olurum bu sefer şaka degilYaz bakem menünü..
Neresi rezil canım bence menün güzelKız yazılacak menü değil rezil olurum bu sefer şaka degil
Sabah
Bir poğaça
Öğlen yok arada mandalina
İkindi de
Küçük kase tarhana çorbası 3 4 kaşık tavuk mantar sote 3 kaşık bulgur pilavı ve cacık
Akşam
1 mandalina 1 avuç leblebi yarım nar
Ah saçma sapan menum
Ben düzenli yemek yerim şekercim ama ikindi sabah hepsi karistiNeresi rezil canım bence menün güzel
hadi bakem bekliyorumDur yazacağım fıstık kocamın jest günü bugün yeni geldik eve
Arada olur boşver canım , bende hiç yapmıcağım şeyi yaptım küçük kase puding götürdüm sağlık olsun napalımBen düzenli yemek yerim şekercim ama ikindi sabah hepsi karisti
Kız yazılacak menü değil rezil olurum bu sefer şaka degil
Sabah
Bir poğaça
Öğlen yok arada mandalina
İkindi de
Küçük kase tarhana çorbası 3 4 kaşık tavuk mantar sote 3 kaşık bulgur pilavı ve cacık
Akşam
1 mandalina 1 avuç leblebi yarım nar
Ah saçma sapan menum
ayyy yemişte yemiş sporda yok suda az ne desemki şimdiMenü vereyim
Kahvaltı
Haşlanmıs yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık maydanoz
Yarım lavas gibi suriye ekmeği
1 dilim tam buğday ekmeği
Azıcık zeytin yağı ve zahter
Kv ile arayı düzeltmenin kötü yani yemekler olacak galiba
Ara
Kahvaltı tabağı patlamış mısır
Ara
1 havuc
Ara
minik dilim elmalı turta
Bu aralarin hepsi misafirlikte oldu vallahi. İse başlamadan ziyaret etmek istedim ama bu araplar beni de kendileri gibi şişman yapmaya kararlı galiba yemeyince kızıyor lar bir de. Kv de yanımda olunca mecbur yedim 
Akşam
Yoğurtlu tavuk tantuni ama yarısını eşime verdim
Çayı kahveyi sayamam valla
Su 1.5 litre. Kızlar valla su icemiyorum içmesi mesele değil de tuvalete gitmekten utanıyorum artık on dakika da bir
Sağol Fatmacım...gel arasıramerhaba canım geç oldu ama sayfan hayırlı olsun takımda şuan kimse yoktu bi ziyaret edeyim dedim tekrar hayırlı olsun
Yavrum benim kocam arap kaçma şansın yok yaniayyy yemişte yemiş sporda yok suda az ne desemki şimdiaraplar sıcak kanlı insanlar ya benim memlekette yoğunluktalar arkadaşlarıma gittiğimde anneleride bana aynısını yapıyor bide 'İiivalla yiyeceksin' diyolar
şaka bir yana kahvaltı iyi mısırıda görmeyelim hadi elmalı turta olmasa daha iyi olurdu sankim
Valla hepsi minicikti ablam ben yerken yorulmadım nedenseasfarovski menünü okurken yoruldum beaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?