• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Bugün ablamın arkadaşı diyetisyenine gitmiş kız sıfır kaçamakla kilo almış! Peki neden?vücut kendini dönem dönem dengeler..aynı yersin 2 hafta,bir haftasında 2 kilo verirsin diğer hafta sabit kalırsın..o yüzden moral bozmak yok... :KK76::KK76:

Karadeniz yöresine ait..benim oğlan Karadeniz mantısı diyo.yufkayı rulo yapıp 1 cm den biraz fazla kalınlıkta kesip fırında çıtır çıtır olana kadar pişiriyorsun..sonra tabağa dizip yoğurtlu sıcak suyla üstünü kapatıp yumuşatıyorsun..sarımsaklı yoğurt üstüne biberli tereyağ gezdiriyorsun...başkası sever mi bilmiyorum ama ben bayılıyorum Hoppa
Çok hos geliyor valla kulağa ama yaparsam aşırı yerim :D:D 55 olayım yaparım inşallah;)

Duruuuun :stop: ablanızdan size bi jest daha...Amerika'yı sallayan sıfırlama diyeti :KK48: ablanızın bununla ilgili topiği olduğunu biliyo musunuz?bide buna bakın..5 gün yapıverin..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sifirlama-diyeti.801992/
ay abla burdaki evimde blender yok annemden getirecektim unuttum şimdi son senemde almiyim 3 senedir niye almadıysam ki:KK70: ama zor gibime geldi..yada malzemelerimi götürüp spor salonunda yaptırsammı acaba:KK70:

ay abla burdaki evimde blender yok annemden getirecektim unuttum şimdi son senemde almiyim 3 senedir niye almadıysam ki:KK70: ama zor gibime geldi..yada malzemelerimi götürüp spor salonunda yaptırsammı acaba:KK70:
Bugün instagramda Selahattin dönmez smoothie tarifi vermiş oda çok güzeldi...blender şart roksim ..

Bugün instagramda Selahattin dönmez smoothie tarifi vermiş oda çok güzeldi...blender şart roksim ..
akılsızlığım işte diğer evde 2 dane var getirmedim bu smoothie yi bende çok duydum denemek istedim fırsat olmadı hiç ama şimdi 1 hafta normal beslenim bakalım nasıl olacak.. bugün aynaya baktığımda ince göründüm gözüme şimdi gidip gelip bakıyorum:KK70::KK70:

Back