• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Menümm ekte kızlar spor kardiyo yapacam yine birazda bisiklet olabilir

Eklentiler

• IMG_20151127_192325.jpg
    IMG_20151127_192325.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 30
Zironi ne ablam ???
Karadeniz yöresine ait..benim oğlan Karadeniz mantısı diyo.yufkayı rulo yapıp 1 cm den biraz fazla kalınlıkta kesip fırında çıtır çıtır olana kadar pişiriyorsun..sonra tabağa dizip yoğurtlu sıcak suyla üstünü kapatıp yumuşatıyorsun..sarımsaklı yoğurt üstüne biberli tereyağ gezdiriyorsun...başkası sever mi bilmiyorum ama ben bayılıyorum Hoppa

ay bugün 61.6 çıktım birde dikkat ettim spor yaptım 1 saat anlamıyorum ben:D acaba benim vucut karbonhidratla mı kilo veriyor ya:DD biri bana anlatsın bu durumu lütfen :D

boyları tabloya eklemicezmi:KK16:
Tablo bu salı bitiyo roksi ,zor geliyor bana düzenlerken tablo şeklinde çıkmıyor... @_SARAYCA_ m çok güzel yaptı ellerine sağlık ama rakamı yazıyorum bi bakıyorum farkta kilo yazıyo bi daha düzenle zor oluyor..tablo değil de daha kolayıma geldiği için liste yapacağım.,salı kilolarla beraber boyları da listeye ekleriz..

ay bugün 61.6 çıktım birde dikkat ettim spor yaptım 1 saat anlamıyorum ben:KK70: acaba benim vucut karbonhidratla mı kilo veriyor ya:KK70:D biri bana anlatsın bu durumu lütfen :KK70:
Salıyla aynı di mi?karbon yap bakalım salıya kadar eksilme olursa cumaya uzatırsın..

Tablo bu salı bitiyo roksi ,zor geliyor bana düzenlerken tablo şeklinde çıkmıyor... @_SARAYCA_ m çok güzel yaptı ellerine sağlık ama rakamı yazıyorum bi bakıyorum farkta kilo yazıyo bi daha düzenle zor oluyor..tablo değil de daha kolayıma geldiği için liste yapacağım.,salı kilolarla beraber boyları da listeye ekleriz..
anladım ablam tamam öyleyse

sen bendeki sonuçları bilsen kuzum yine normal diyet yapıyosun ben portakalı yapıyorum 3 günde 100 gr gitmiş canım sıkıldı:KK14:
caba merkür ters açı yapıyor da doluna etkisi mi var :D :D ay salladım tabide genelde böyle diyorlar ya :D valla artık duraklama dönemleri galiba minik adımlarla ilerliycez mecbur demekki hedefe yaklaştıkça böyle oluyor:(

İyi akşamlar kızlar
Bugünki menüm
Sabah
IMG_20151127_082105.jpg
peynirli börek bol limonlu yeşillik
Ara
IMG_20151127_100837.jpg
sekersiz neskafe bir avuç yerfıstığı
Öğle
IMG_20151127_131125.jpg
kiymali karnabahar patlıcan salatası pul biberli yoğurt
Ara 1mandalina şekersiz sütlü neskafe
Akşam
IMG_20151127_185612.jpg
1 kepçe tarhana çorbası iki kaşık bulgur pilavı et sote yoğurtlu mor lahana salatası

Su iki litreyi çoktan geçti
Akşam yemeğim çok gibi gözüküyor ama hepsi az az dı
Spor yine yok

caba merkür ters açı yapıyor da doluna etkisi mi var :KK70: :KK70: ay salladım tabide genelde böyle diyorlar ya :KK70: valla artık duraklama dönemleri galiba minik adımlarla ilerliycez mecbur demekki hedefe yaklaştıkça böyle oluyor:KK43:
vallahi verecek kilo fazlayken daha kolaydı 5-6 kilo kaldı gitmiyor.. bide bu diyet 3 haftada10 kilo vaadi veriyor tabiki o kadar beklemiyodum ama 100 gram nedir yahu:KK14::KK70:

İyi akşamlar kızlar
Bugünki menüm
SabahEki Görüntüle 1702500 peynirli börek bol limonlu yeşillik
AraEki Görüntüle 1702501 sekersiz neskafe bir avuç yerfıstığı
ÖğleEki Görüntüle 1702512 kiymali karnabahar patlıcan salatası pul biberli yoğurt
Ara 1mandalina şekersiz sütlü neskafe
AkşamEki Görüntüle 1702513 1 kepçe tarhana çorbası iki kaşık bulgur pilavı et sote yoğurtlu mor lahana salatası

Su iki litreyi çoktan geçti
Akşam yemeğim çok gibi gözüküyor ama hepsi az az dı
Spor yine yok
Çok güzel rollacım bu şekilde gidersen her hafta 1 kilo verirsin :KK9::nazar:

vallahi verecek kilo fazlayken daha kolaydı 5-6 kilo kaldı gitmiyor.. bide bu diyet 3 haftada10 kilo vaadi veriyor tabiki o kadar beklemiyodum ama 100 gram nedir yahu:KK14::KK70:
Roksen zaten 3 haftada 10 kilo vermeyelim de ...100 kilonun üstü ancak verebilir...

:D ya o vaatler işte ödemle birlikte olan vaater yeni diyete başlasak sıfırdan ve biraz kilo fazlamız olsa daha çok verirdik son kilolarda olmuyor gerçekten çok yavaş gidiyor benimde 5 6 kilom kaldı ver verebilirsen:D

Back