ben sözde yılbaşına 60 kilocuk olarak giricidimya o vaatler işte ödemle birlikte olan vaater yeni diyete başlasak sıfırdan ve biraz kilo fazlamız olsa daha çok verirdik son kilolarda olmuyor gerçekten çok yavaş gidiyor benimde 5 6 kilom kaldı ver verebilirsen
Evet bu sefer oldu sanırım kaçamak yok bugünÇok güzel rollacım bu şekilde gidersen her hafta 1 kilo verirsin
ya belki girerizben sözde yılbaşına 60 kilocuk olarak giricidim
öylemi diyosun ablamBugün ablamın arkadaşı diyetisyenine gitmiş kız sıfır kaçamakla kilo almış! Peki neden?vücut kendini dönem dönem dengeler..aynı yersin 2 hafta,bir haftasında 2 kilo verirsin diğer hafta sabit kalırsın..o yüzden moral bozmak yok...
hıhı ivit kesin 60 olurumya belki gireriztamam yılbaşına 3 kilo versek o da iyi bence
Yoğurtla yumurtayı uzun süre birada yemem artık 3 hafta iyi yedim
Çok hos geliyor valla kulağa ama yaparsam aşırı yerimKaradeniz yöresine ait..benim oğlan Karadeniz mantısı diyo.yufkayı rulo yapıp 1 cm den biraz fazla kalınlıkta kesip fırında çıtır çıtır olana kadar pişiriyorsun..sonra tabağa dizip yoğurtlu sıcak suyla üstünü kapatıp yumuşatıyorsun..sarımsaklı yoğurt üstüne biberli tereyağ gezdiriyorsun...başkası sever mi bilmiyorum ama ben bayılıyorum
ay abla burdaki evimde blender yok annemden getirecektim unuttum şimdi son senemde almiyim 3 senedir niye almadıysam kiDuruuuunablanızdan size bi jest daha...Amerika'yı sallayan sıfırlama diyeti ablanızın bununla ilgili topiği olduğunu biliyo musunuz?bide buna bakın..5 gün yapıverin..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sifirlama-diyeti.801992/
menü nerede genç bayanÇok hos geliyor valla kulağa ama yaparsam aşırı yerim55 olayım yaparım inşallah
Bugün instagramda Selahattin dönmez smoothie tarifi vermiş oda çok güzeldi...blender şart roksim ..ay abla burdaki evimde blender yok annemden getirecektim unuttum şimdi son senemde almiyim 3 senedir niye almadıysam kiama zor gibime geldi..yada malzemelerimi götürüp spor salonunda yaptırsammı acaba
akılsızlığım işte diğer evde 2 dane var getirmedim bu smoothie yi bende çok duydum denemek istedim fırsat olmadı hiç ama şimdi 1 hafta normal beslenim bakalım nasıl olacak.. bugün aynaya baktığımda ince göründüm gözüme şimdi gidip gelip bakıyorumBugün instagramda Selahattin dönmez smoothie tarifi vermiş oda çok güzeldi...blender şart roksim ..
iyi akşamlar tatlış , topic bekçisi burdaİyi akşamlar
Tamam bekçi bey ablaiyi akşamlar tatlış , topic bekçisi burda
tabi hergün indir kaldır spor oluyor bana squat antrenmanıTamam bekçi bey ablaçıkarken kepenkleri indirmeyi unutma
ahhA delü kıztabi hergün indir kaldır spor oluyor bana squat antrenmanı
kimsecikler yok herhaldeH
ahhA delü kız
Bende türk sanat müziği dinliyorum :) sende git ders çalış koşşkimsecikler yok herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?