Hayırlı yaşlar dilerim ...asfarovski @_SARAYCA_ roxen2303
çok teşekkür ederim kızalr allah herkese güzel evlilikler hayırlı eşler versin
bu konuda umutsuz vakayım benim hakkımı ihtiyacı olan biri alsınasfarovski @_SARAYCA_ roxen2303
çok teşekkür ederim kızalr allah herkese güzel evlilikler hayırlı eşler versin
Fıstık zaten senin ablan yok mu önünde sıranı bekle senbu konuda umutsuz vakayım benim hakkımı ihtiyacı olan biri alsın
sen küçüksünn gibi geliyo bana hepbu konuda umutsuz vakayım benim hakkımı ihtiyacı olan biri alsın
ya ablam bence evde kaldıFıstık zaten senin ablan yok mu önünde sıranı bekle sen
22 yaşındayım daha erkende bu aralar aklımda evlenmeme isteği var
ya ablam bence evde kaldıdiyorum bul çalıştığın şirketten bir tane ama daha bulamadı
22 yaşındayım daha erkende bu aralar aklımda evlenmeme isteği var
Nice nice 5 yıllara,ye canım izin çıktıKızlar bu akşam pasta yesemmmmm
diyet bozulur mu bir dilim yada ne yapsam yakarım onu
bugün evlilik yıldönümümüzde beş yılı devirdik
Bu durumda yeme desek olur mu kız...Ay canım nice güzel yıllara tebrik ederim. Normalde yeme sakin diye çığlık atardım ama konu çok özelmisbence koca pastayı bile yesen sorun yok ama hülya abla kovacak beni yakında
Sorunun cevabı evet diyet bozulur telafisi ertesi gün detoks ya da vicdan çorbası ve spor
Nice nice 5 yıllara,ye canım izin çıktıcardio yaparsın yarım saat..
ayy abla keramet bizim diyettemi bende daha acıkmadımTuhaf bi şekilde tok hissediyorum kendimi...öğlen sadece yoğurt ve etimek yememe rağmen
Sen yaz bakalım biz karar verelim abartıp abartmadığınaKizlar bu sabah kahvaltıda cnm annemdeydim.oda ben gelicem diye hazırlanmış. Biraz gec bi kahvaltı oldu sanırım karbonhidrat biraz fazla kacmis olabilir.ben sabahi hoc yazmiycam öğlen yok ikindinde 1 elma simdik yemeğini yiyin akşam menusuyle geliyorum. Su 1 buçuk litre spor yapamadim yineama çok yorgun hissediyorum kendimi umarım hasta olmam ... (kahvaltıyi.abartmadan yedim )ama)
Midemiz mi küçüldü yoksa kıııızayy abla keramet bizim diyettemi bende daha acıkmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?