• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Sağolun kızlar eczaneye gittim bişeyler aldım...geçmezse burada bi hastaneye bununla ilgili doktor gelmiş ona götüreceğim ama inşallah gerek kalmaz..çünkü ciddi doktor fobisi var oğlumda...

Kızlar bide kuzumun ayak tırnağında batma var şimdi gidip merhem falan alacağım..,önerisi yada bildiği bi yöntem olan var mı?tırnağıyla Eti arasına pamuk koyup antibiyotik krem sürdüm...okula gitti ama Can'ım çok sıkkın...parmağına dokundurtmuyor..
geçmiş olsun ablam o yaşlardayken bende de olmuştu hatta baya kötüydü çekelim felan demişti doktor tabi ben korkumdan ortalığı birbirine kattım çektirmedim..senin yaptığın gibi kremle tedavi oldu ondan beri ayak sağlığına çok dikkat ederim ve ayakkabıyı çok azbile rahatsız olsa giymem ablam o çok tetikliyor

şimdi hemen kuralları okuyorum. :) 28 yaşındayım 167 boyunda ve 68 kiloyum . 3.5 yaşında bi oğlum var. doğum kilolarımi hala veremedim . desteğiniz ihtiyacım var. basaramuyirum . yemeyi içmeyi çok seviyorumo_O:confused:
Yemeyi içmeyi bende çok seviyorum yaa

Sağolun kızlar eczaneye gittim bişeyler aldım...geçmezse burada bi hastaneye bununla ilgili doktor gelmiş ona götüreceğim ama inşallah gerek kalmaz..çünkü ciddi doktor fobisi var oğlumda...[/QUOTgeçmiş olsun ayakkabıya bir dikkat edin canimm

geçmiş olsun ablam o yaşlardayken bende de olmuştu hatta baya kötüydü çekelim felan demişti doktor tabi ben korkumdan ortalığı birbirine kattım çektirmedim..senin yaptığın gibi kremle tedavi oldu ondan beri ayak sağlığına çok dikkat ederim ve ayakkabıyı çok azbile rahatsız olsa giymem ablam o çok tetikliyor
Bizimki ayaklarından çok gıdıklanıyor o yüzden ben görmeden kendi kesiyor tırnaklarını yıllardır...o yüzden oldu bide tombik tombik parmakları ablası...

Balkonda yağmurun yağışını seyrettiğin için olabilir mi roksim...hemen nane limon kaynat,geçmiş olsun :KK68:
olabilir belkim bilemedim şimdi:KK53::KK70: aynen öyle yapıcam abla ilk gün doğal ilaçlar geçmezse artık ilaç kullanırım benim gribe boğaz ağrısına dondurma çok iyi geliyor bilmiyorum varmı aramızda böylesi:KK70:

olabilir belkim bilemedim şimdi:KK53::KK70: aynen öyle yapıcam abla ilk gün doğal ilaçlar geçmezse artık ilaç kullanırım benim gribe boğaz ağrısına dondurma çok iyi geliyor bilmiyorum varmı aramızda böylesi:KK70:
Ben soğuk su içsem Boğaz'larım şişer dondurma hiç yiyemem zaten hemen hasta olurum..,

annem bizi bebekten alıştırmış ablam yaz kış soğuk su dondurma banamısın demez ben balkonda üşüttüm muhtemelen
Şule sakin dondurma yemek için bahane arıyor olmayasin :D:D ay ben de çok severim hatta dün yemeğe kardeşim geliyor diye aldım yedi önümde magnumu gıcık şey :p

Şule sakin dondurma yemek için bahane arıyor olmayasin :KK70::KK70: ay ben de çok severim hatta dün yemeğe kardeşim geliyor diye aldım yedi önümde magnumu gıcık şey :p
ayy hayır ya aşkolsun öyle bişe yapmadım:KK70::KK70: gittim market alışverişine almadan geldim portakal diyetim bozulmasın diye ama belkim yarın yerim:kk77::KK72:

Kızlar bu akşam pasta yesemmmmm:kk77::kk77::kk77:
diyet bozulur mu bir dilim yada ne yapsam yakarım onu :110:
bugün evlilik yıldönümümüzde beş yılı devirdik :KK4::KK4:
Ay canım nice güzel yıllara tebrik ederim. Normalde yeme sakin diye çığlık atardım ama konu çok özelmis ;) bence koca pastayı bile yesen sorun yok :D:D ama hülya abla kovacak beni yakında :D:D

Sorunun cevabı evet diyet bozulur telafisi ertesi gün detoks ya da vicdan çorbası ve spor

Back