• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Yok kız valla vahim değil ben şoka girdim :KK70: benim vücut iyi şaşırmış galiba yolu :KK53: cumaya göre 500 gr vermişim geçen saliya göre 1200:KK70:
Kilom 61.5:KK73: ay maşallah diyim:nazar: nazar değmesin yiyerek zayıfladim :KK53::KK53:
vav bu diyet sana iyi geldi deadline deadline hadi darısı başıma:KK70::KK70::KK70: buna kimler güler ben ve kilo vermek:KK70::mad:

Menüm
Kahvaltı 1yumurta 2 dilim tb ekmeği çay biraz peynir
Öğle 1 kepçe yoğurtlu çorba 1 servis kaşığı pilav salata 2 yk kadar sanırım patlıcan yemegi
Aksam 1 dilim tb ekmeği 1 yumurtali 4 yk ıspanak pulbiberli yoğurt
Spor az sonra yapacağım 30 dk Cardio videosu su inşallah 1.5 u bulacak ya soğuk ya havalar su icemiyorum:(

Menüm
Kahvaltı 1yumurta 2 dilim tb ekmeği çay biraz peynir
Öğle 1 kepçe yoğurtlu çorba 1 servis kaşığı pilav salata 2 yk kadar sanırım patlıcan yemegi
Aksam 1 dilim tb ekmeği 1 yumurtali 4 yk ıspanak pulbiberli yoğurt
Spor az sonra yapacağım 30 dk Cardio videosu su inşallah 1.5 u bulacak ya soğuk ya havalar su icemiyorum:KK43:
anam kilo verdim diye pilavamı gömüldün kızzzzzz :KK70:cadııı

İyi akşamlar bugün keyfim yerinde :KK70: çok mutluyum rabbime sonsuz şükürler olsun

Kahvaltım:2-3 DİLİM KEPEK EKMEĞİ,1 K.T PEYNİRLİ YUMURTA
5 ADET ZEYTİN

Öğle:1 kase ayran çorbası
1 tabak tavuklu sebze yemeği

Ara:2 tane mandalina

Akşam:1 kase yoğurt çorbası

Ara:1 ince dilim üzümlü kek

3 litre Su

Spor

2 saat yürüyüş
rabişim mutlu olmana çok sevindim hep mutlu ol.:KK200:
rabişim hala diyet menülerine dönemdin kuzum bana kızma tatlım dengeli beslen az değil.

Back