- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
İyiyim canım ben de çok şükürİyiz sen napıyorsun abla?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım ben de çok şükürİyiz sen napıyorsun abla?
roxsicim sen portakal diyeti yapıyonuz diye yorumlamıyoruz tatlımbenim menümü niçün yorumlamıyosunuz![]()
hoşgeldin elifimİyiyim canım ben de çok şükür
Hoşbulduk ablişkohoşgeldin elifim![]()
vav bu diyet sana iyi geldiYok kız valla vahim değil ben şoka girdimbenim vücut iyi şaşırmış galiba yolu
cumaya göre 500 gr vermişim geçen saliya göre 1200
Kilom 61.5ay maşallah diyim
nazar değmesin yiyerek zayıfladim
![]()
kuzum artık şu keki böreği yeme gel yanımıza hadi tekrardan 63 istiyoruz seniiiHoşbulduk ablişko![]()
kızzz portakal diyeti bu yoksa ben böreğinden sarmasından mantısından herbişeyi yapıyorum nasıl aldım bu kiloları sanıyonBol meyveli bir gün olmuş nerde ev yemeği,et,tavuk???
Gerçi yanlız yaşıyorsun kim yapaçak dimi![]()
anam kilo verdim diye pilavamı gömüldün kızzzzzzMenüm
Kahvaltı 1yumurta 2 dilim tb ekmeği çay biraz peynir
Öğle 1 kepçe yoğurtlu çorba 1 servis kaşığı pilav salata 2 yk kadar sanırım patlıcan yemegi
Aksam 1 dilim tb ekmeği 1 yumurtali 4 yk ıspanak pulbiberli yoğurt
Spor az sonra yapacağım 30 dk Cardio videosu su inşallah 1.5 u bulacak ya soğuk ya havalar su icemiyorum![]()
olsunnn sporumu yorumlayın kalorisini dakikasını hepsini yazıyorumroxsicim sen portakal diyeti yapıyonuz diye yorumlamıyoruz tatlım![]()
Spor yapıyorum ya aslında kas kütlem arttı bence o nedenle geçen hafta oynama olmayıp bu hafta indi diye düşünüyorum ben işin özü spor
Ay yok ya çok açtım yemekte kötüydü ya pilavı yedim vallaanam kilo verdim diye pilavamı gömüldün kızzzzzzcadııı
rabişim mutlu olmana çok sevindim hep mutlu ol.İyi akşamlar bugün keyfim yerindeçok mutluyum rabbime sonsuz şükürler olsun
Kahvaltım:2-3 DİLİM KEPEK EKMEĞİ,1 K.T PEYNİRLİ YUMURTA
5 ADET ZEYTİN
Öğle:1 kase ayran çorbası
1 tabak tavuklu sebze yemeği
Ara:2 tane mandalina
Akşam:1 kase yoğurt çorbası
Ara:1 ince dilim üzümlü kek
3 litre Su
Spor
2 saat yürüyüş
Off listedeyken biraz gayretim vardı listede olmayınca o da kalmadı niyeyse.kuzum artık şu keki böreği yeme gel yanımıza hadi tekrardan 63 istiyoruz seniii![]()
Haklısın ama monti yapamıyorum artık.Yasom yazdı eminem...ekledim listeye...montiye ağırlık ver bu hafta sen onunla güzel kilolar verdin çünkü..
Ay aynı sorun bende de var listede olmayınca pes ediyorum hemenOff listedeyken biraz gayretim vardı listede olmayınca o da kalmadı niyeyse.
Kız bizimki liste neyini yorumlayacaklar liste dışı kafamıza göre yaptığımızda gör sen yorumlarıbenim menümü niçün yorumlamıyosunuz![]()
Kaç kilosun Elif şimdi?listeye girmek için uğraş azcık..Off listedeyken biraz gayretim vardı listede olmayınca o da kalmadı niyeyse.
peküKız bizimki liste neyini yorumlayacaklar liste dışı kafamıza göre yaptığımızda gör sen yorumları![]()