- 22 Mart 2015
- 12.025
- 33.437
- 598
- 52
demi araları unutmuşum roksimablam bu az olmuş bence 1 öğün daha yap![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demi araları unutmuşum roksimablam bu az olmuş bence 1 öğün daha yap![]()
İyiyiz ablacım çok şükür. Sen gelmiyosun takıma hiç? Ergenus ata bey nasıllarİyiyiz Elifiiiiim sen nasılsın?bebişler Nasıl?
Gerçek değil dimi budur bende yazayım menümüü benimkinide yorumlayın
sabah
2 patetesli poğaça sucuklu yumurta 1parça peynir7 zeytin
öğlen
1tabak patlıcan musakka 1tabak pilav salata yoğurt 2 baklava
akşam
1tabak pilav ve kurufasülye 1bardak cola
1lt su spor yok
he he inandık bizdedur bende yazayım menümüü benimkinide yorumlayın
sabah
2 patetesli poğaça sucuklu yumurta 1parça peynir7 zeytin
öğlen
1tabak patlıcan musakka 1tabak pilav salata yoğurt 2 baklava
akşam
1tabak pilav ve kurufasülye 1bardak cola
1lt su spor yok
Listeye girmenin şartları neler gerçekten bende istiyorumşimdikuzularinannesi elif mezun oldun tekrar listeye girmek için ne kadar süre geçmesi gerekiyor?
emine sabah sabah ne köftesi gı allah iyiliini vere bide turşu yemiş sana turşu yemeği yasaklıyorumMenu
Sabah
3 tane mercimekli köfte
Turşu
Öğle
Ispanak
Yoğurt
Ara
Salatalık
Akşam
2 dilim ekmek
Menemen
45 dk spor yapıldı. Bugün az şu içtim ama .
ancak buraya girebiliyorum Elifim..napsın ergenus 2 gün tatil ya keyfi yerindeİyiyiz ablacım çok şükür. Sen gelmiyosun takıma hiç? Ergenus ata bey nasıllar![]()
ben beğendim vallahi afiyet olsunEwet benim bu günkü menüm bayanlar
Sabah= 2 dilim esmer ekmek 4 adet zeytin biraz peynir domates ve çay şekersiz
Ara =1 elma 1 çay bardağı süt
Öğlen= 1 tabak bulgur pilavı ayran
Ara 2 =hurma
Aksam =1 tabak dolusu sebze yemeği yoğurt 1 çatal makarna
Suyu 1 buçuk litre inşallah 2 olucak
Spor da birazdan plates yapıcam insallah
aynen abla 1 2 baklava daha at ağzına hemendemi araları unutmuşum roksim![]()
Sağol ablamrabişim mutlu olmana çok sevindim hep mutlu ol.
rabişim hala diyet menülerine dönemdin kuzum bana kızma tatlım dengeli beslen az değil.
sulem biz takımdada yarışıyoruz buyur gelListeye girmenin şartları neler gerçekten bende istiyorum![]()
Oo aferin kız sana hee bilmiyordumkızzz portakal diyeti bu yoksa ben böreğinden sarmasından mantısından herbişeyi yapıyorum nasıl aldım bu kiloları sanıyon![]()
getirin baklava tepsisini ulennnnnnnnaynen abla 1 2 baklava daha at ağzına hemen![]()
Aralığın 2. Haftası olması lazım ama biranda listeyi gümletme olasılığını istemem zaten. Aynı zamanda yazasım da kalmadı takıma. Daha önce çocuklardan bahsediliyor gereksiz sohbet oluyor gibi söylemler olmuştu bugünde hassasiyetlerden dolayı söylendi bu konu. Ben sizlerle sadece diyet değil, sohbet etmeyi de sevdiğim için kopamıyırum diyet yapamasam da ama öyle istenilmiyor anlaşılan. O yüzden listeye girme şansım olsa da istemiyorum artıkşimdikuzularinannesi elif mezun oldun tekrar listeye girmek için ne kadar süre geçmesi gerekiyor?
Amiin allah razı olsun kuzum ehh işte daha iyi olucak inşallah regli beni biraz dengesiz yaptı düzelicem insallahAllah bozmasin canimcimmenüde güzel fena değil bence
Evet vücut şaşırtan işlemi tamamdir![]()
gelin hepiciğinize yaparım evde büyük ve boş malumunuzOo aferin kız sana hee bilmiyordum![]()
abla benim 65 kilo ödülüm baklava , insanın ödülü yemek olunca biraz zor ilerliyogetirin baklava tepsisini ulennnnnnnn![]()
Çok tsk ederim sizede portakal diyetinin takdir ediyorum supersiniz[QUOTEe="roxen2303, post: 43727273, member: 541766"]ben beğendim vallahi afiyet olsun![]()
tabi canıımm sen yaparsın bizde şişerizgelin hepiciğinize yaparım evde büyük ve boş malumunuz![]()