• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

malesef yedim gitti ekmek yemedim zaten öğlenleri ekmek yemeğe gereksinim duymuyorum
işyerinde yemekler çok çeşit olduğu için ekmek yemiyorum
aklımda bulunsun makarna yemedim gibi bişi zaten çatalla aldım bir kere
:) :) neyse kendimi kandırmayayım tamam
bahar ben ilk günki menülerimi görsen Daydream- Daydream- bana karbonhidrat canavarı dedi:KK70: sen yine bana göre iyisin:KK19:

şulecim geçmiş olsun rabbim şifa versin bebişine . menüne gelince çok kötü bir kahvaltı yapmışsın lütfen öğünlerimizin en önemlisi kahvaltı o yüzdende lütfen kahvaltına önem ver hem kendin için hem bebeğin için ara öğünlerin olmalı bencede tabi bu benim fikrim siz benimsemeyebilirsiniz suyunda az olmuş .
Kesinlikle katiliyorum cnm ama yoğunluktan bahane bulmamam lazim:oops:

bahar ben ilk günki menülerimi görsen Daydream- Daydream- bana karbonhidrat canavarı dedi:KK70: sen yine bana göre iyisin:KK19:
ben yemek yemeği hobi olarak göörüyorum :KK49::KK49: çok seviyorum inşallah bende iki haftada 2,5 kilo veririm buda demekki bir ay dikkat etsem hedefime ulaşırım. :KK54:

evet bahar616 bahar616 roksinin ilk sayfalarda yazdığı menüsüne ve bu akşamkine bi bak 180 derece fark var...ve 2 haftada beslenmesini değiştirerek 2,5 kilo verdi :KK76::KK76::KK76::KK76: roxen2303 roxen2303

kızlar hava müthiş çıkıp alışveriş yapayım azcık :KK30:
benimde akşam çıkmam lazım ama bakalım kardeşime öğretmenler günü hediyesi bakıcam

ben yemek yemeği hobi olarak göörüyorum :KK49::KK49: çok seviyorum inşallah bende iki haftada 2,5 kilo veririm buda demekki bir ay dikkat etsem hedefime ulaşırım. :KK54:

benimde akşam çıkmam lazım ama bakalım kardeşime öğretmenler günü hediyesi bakıcam
sen beni bir görsen yemek yerken resmen aşk yaşıyorum , bi ara sırf abur cubur yiyim diye 2 saat spor yapıyodum düşün ( yazın oluyor bu durum) ama şimdi direncimi kırana kadar cıslara ara verdim:KK70:

sen beni bir görsen yemek yerken resmen aşk yaşıyorum , bi ara sırf abur cubur yiyim diye 2 saat spor yapıyodum düşün ( yazın oluyor bu durum) ama şimdi direncimi kırana kadar cıslara ara verdim:KK70:
abartmadan yesek bir dilim gibi yada yarım çükolata olmazmı
bide kızlar çekirdek kilo yapar dimi

abartmadan yesek bir dilim gibi yada yarım çükolata olmazmı
bide kızlar çekirdek kilo yapar dimi
ben onlara okey veriyorum kendimde yiyorum zaten ve evet malesef çekirdek kilo yapıyor tecrübeyle sabit , ama ay çekirdeği arada sırada 1 avuç yararlı diye bi yazıda okumuştum '1 avuç':KK70:

ben onlara okey veriyorum kendimde yiyorum zaten ve evet malesef çekirdek kilo yapıyor tecrübeyle sabit , ama ay çekirdeği arada sırada 1 avuç yararlı diye bi yazıda okumuştum '1 avuç':KK70:
:KK61::KK61::KK61: o çekirdeğin devamı geliyor işte iki akşmaıdr bir paket bitiyor ama artık yemcem:KK57::KK57: inşallah yani

12243325_1012575895475736_13386400594757288_n.jpg

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:aynı ben

Malesef hergün giremiyorum zsmanim olmuyor cocuklar kücük olunca.Sizinkiler büyük galiba.Siz bilirsiniz isterseniz cikarin
Marlincim HerGün 1 kez bile gelip 10 dakika ne yazılmış neler önerilmiş diye bakıp menünü yazıp gelen yorumlara baksan inan motive olup kendini frenlersin ve kilo vermeye başlarsın...küçük çocuk tabi ki Zaman'ını alıyordur ama buradaki herkes saatlerce burada mı sanıyorsun..çoğu çalışıyor aynı Zaman'da çocuklarıyla ilgileniyor...benim sabah 7,5 ta başlar işim gücüm akşam 10,30 ta oğlan uyuyunca anca bitiyor...10 dakikanı ayırman yeter...:KK66:

Back