• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

evettttt sabah aradılar perşembe günü ordayız diye iyi oldu bu aralar garip bir şekilde yanlızlık hissediyordum kendimi zaman zaman bu durumdan çok şikayetçi oluyorum.
bende annemi çağırdım ablam oda gelir inşallah şuan ananeme bakıyor bu ayın sonunda başka teyzeme gidecek ananem , benim anne oğluşunu bırakıp gelir inşallah yanıma:KK70:

dün bikaç yazı okudum benim kilo veremiyorum ya tsh değerim evet şimdi normal insülin direncim düştü ne kaldı d vitamini bunu araştırırken şu dikkatimi çekti haşimato da çok üşüme yada sıcağa tahamülsüzlük oluyor ben çok üşüyen bir tipim bazen üşüme krizlerine girerim buda kış aylarında insanların d vitamini alamadığından vucut kendini korumaya alırmış ve özelikle bel bölgesinde yağlanmalara sebep olurmuş ve ne yaparsan yap kilo veremezmissin normal seviyelere gelirse metobolizma hareketlenirmiş hatta sırt ağrılarının en büyük sebeplerindenmiş bende 2yıldır denize gitmiyorum sıcağa dayanamadığımdan güneşli yerlerde oturamıyorum demekki nekadar önemliymiş diye düşündüm inşallah bunu normal seviyeye getirebilirim.

kızlar size bir haberim var bukadar sık gelemeyebilirim 15 20gün misafirlerim geliyor süpriz yaptılar :KK70:hele dün diyorum niye mutfağı silmişim iyi oldu annemle babam geliyolar hisettimmi acaba :KK70:artık onlar gelince yeme düzenimde bozulacak çünkü 2öğün yer onlar açlıktan ölürüm galiba :mad:
canım çok sevindim, güle güle gelsinler, güzel vakit geçirmen dileğiyle:KK68::KK19:
@sarayca canım bana da spor salonunda ki hoca kilo koruma için dengeli beslenme demişti yani akşamı çok az sabahı dolu öglen i normal yiyerek ve tabii ki üç beyazdan uzak bi hayat!!!
Morelini bozma yapabileceğine inan önce kendine bunu başarabilmek için zaman ver
inşallah canım, hep dikkat etmemiz gerekiyor , zor aslında ama şişman olmaktansa, zoru başarmamız lazım:KK23:

Tv de bir diyetisyen 5 gün diyet yapıp 2 gün serbest (o da abartmadan) sadece kilonuzu korursunuz demişti..kilo vermek için her daim diyet..
aynen öyle, bende biraz araştırma yapıyorum, koruma nasıl olacak diye, zaten dukan testine göre 59 kg ideal kilommuş, illada 55 olacam diye bir şey yok aslında , 59-58 de sabitlesem yeterli olacak sanırım, hafta içi diyet, hafta sonu normal beslenme gayet mantıklı, bana da uyuyor zaten,:KK48:

dün bikaç yazı okudum benim kilo veremiyorum ya tsh değerim evet şimdi normal insülin direncim düştü ne kaldı d vitamini bunu araştırırken şu dikkatimi çekti haşimato da çok üşüme yada sıcağa tahamülsüzlük oluyor ben çok üşüyen bir tipim bazen üşüme krizlerine girerim buda kış aylarında insanların d vitamini alamadığından vucut kendini korumaya alırmış ve özelikle bel bölgesinde yağlanmalara sebep olurmuş ve ne yaparsan yap kilo veremezmissin normal seviyelere gelirse metobolizma hareketlenirmiş hatta sırt ağrılarının en büyük sebeplerindenmiş bende 2yıldır denize gitmiyorum sıcağa dayanamadığımdan güneşli yerlerde oturamıyorum demekki nekadar önemliymiş diye düşündüm inşallah bunu normal seviyeye getirebilirim.
Yasom senin yapacağın Güneş'i görür görmez balkona çıkıp kollarını bacaklarını güneşlendirmek enaz yarın saat..çünkü D vit.hiçbir besinde yok sadece güzel ışığı..

Yasom senin yapacağın Güneş'i görür görmez balkona çıkıp kollarını bacaklarını güneşlendirmek enaz yarın saat..çünkü D vit.hiçbir besinde yok sadece güzel ışığı..
evet haklısın hülyacım benim hatam o sıcağada dayanamıyorum diye güneşede çıkmıyorum 2senedir mersinede gidemedimki denize gireyim burda giremiyorum biraz sorunlu tip olunca:KK70:

[th]BAŞLANGIÇ[/th]
[th]10.11.2015[/th]
[th]17.11.2015[/th]
[th]fark[/th]
[th]24.11.2015[/th]
[th]fark[/th]
[th]01.12.2015[/th]
[th]kasım ayı toplam fark[/th]
[/tr]
[tr]
[td] Daydream- Daydream- [/td]
[td]77 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]2 kg:nazar::KK73:[/td]
[td]74[/td]
[td]1 kg :KK49:[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td] roxen2303 roxen2303 [/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]67,2 kg[/td]
[td]1,3 kg:nazar::KK6:[/td]
[td]66,1[/td]
[td]1,1 kg :KK49::nazar:[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td] asfarovski asfarovski [/td]
[td]64,5 kg[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td] aeben aeben [/td]
[td]70,6 kg[/td]
[td]69,6 kg[/td]
[td]1 kg:nazar::KK6:[/td]
[td]69[/td]
[td]0,6 kg :KK49:[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td] aeben aeben [/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td]65,2[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]

[/tr]
[tr][/tr][tr]

[td] yumiti yumiti [/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td] koza16 koza16 [/td]
[td]62,5 kg[/td]
[td]62,4[/td]
[td]0,1 kg:KK9:[/td]
[td]62,4[/td]
[td]0[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]@Rolla [/td]
[td].[/td]
[td]69,7[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td] marlin18 marlin18 [/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]69 kg[/td]
[td]0,5 kg:nazar::KK6:[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td] firuzeew firuzeew [/td]
[td] 71 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]1,6 kg:nazar::KK49:[/td]
[td]69,6[/td]
[td]-0,2 kg[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td] deadline deadline [/td]
[td]62,5 kg[/td]
[td]62,7 kg[/td]
[td]-0,2 kg:KK43:[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Sarayca Sarayca [/td]
[td]59,7 kg[/td]
[td]62,8 kg[/td]
[td]-3,1 kg:KK62::KK20::KK4:[/td]
[td][/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[td].[/td]
[td]61[/td]
[td].[/td]
[td]62[/td]
[td]-1 kg :KK47:[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[td]86[/td]
[td]86[/td]
[td].[/td]
[td][/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td]53,6[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]

canım çok sevindim, güle güle gelsinler, güzel vakit geçirmen dileğiyle:KK68::KK19:

inşallah canım, hep dikkat etmemiz gerekiyor , zor aslında ama şişman olmaktansa, zoru başarmamız lazım:KK23:
saol canım inşallah güzel geçer yaşlandılar ya acık huysuz oluyolar gönüllerini etmek gerekiyor.genede allah başımızdan eksik etmesin .

saol canım inşallah güzel geçer yaşlandılar ya acık huysuz oluyolar gönüllerini etmek gerekiyor.genede allah başımızdan eksik etmesin .
ahhhh keşke benim anam babamda evime gelseydiler öpe öpe koklasaydım ikisini de sevgimle bunaltsaydım..annem çok bunalırdı "eyyy ha yeter" derdi.öyle sevgi arzısıydım onlara...çok şanslısın Yasom babacığın gelebiliyor yanına...

ahhhh keşke benim anam babamda evime gelseydiler öpe öpe koklasaydım ikisini de sevgimle bunaltsaydım..annem çok bunalırdı "eyyy ha yeter" derdi.öyle sevgi arzısıydım onlara...çok şanslısın Yasom babacığın gelebiliyor yanına...
çok şükür hülyacım evet haklısın çok özlüyorum babamı hatta tüm huysuzluğuna rağmen hep yanımda olsada ayaklarını yıkasam hizmet etsem diye çokkk düşünüyorum ama malesef uzaklarda kaldım . oda benim yanıma çok sık gelmek istiyordur biliyorum ama onunda eşinden dolayı gelemediğininde bilincinde olduğumdan kızmıyorum ona.

Back