• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Sarayca Sarayca m sende bir moral çöküntüsü yaşıyormussun gibime geliyor ve bu yüzdende amacını unuttun gibi lütfen toparlan benim tanıdığım sarayca güçlüdür.:KK60:

Sen nasılsın saraycam toparlana bildinmi ? Buraya az uğradıgında anlıyorumki diyetden uzaksın :KK43:

Yarışmada başlamış rabişin köftesi var sanırım bol şans :KK66:.
Hani sahi rabiş nerde ??

toparlanmam lazım zaten, zira kıyafetler olmuycak bu gidişle:confused:, sizler sayesinde toparlancam, desteğinizi esirgemeyin:KK68:

Estağfirullah . Senin nekadar azimli oldugunu biliyorum bacım . Ben senin gibi asla sabredemezdim buna eminim . Sadece senin bildiğini sana hatırlatmak istedin kendine bi şansdaha ver diye :KK66:
benim kadar sabırlımı:KK70: nerde bende sabır sen 25yıl ben 1yıl sabra bak:KK70:bacım daha yolun başındayım:KK66:

moralim bozuldu ya biraz kaçırınca hemen kilo alıyoruz, bu kilo nasıl korunacak... hep diyet yaparak mı...
Tv de bir diyetisyen 5 gün diyet yapıp 2 gün serbest (o da abartmadan) sadece kilonuzu korursunuz demişti..kilo vermek için her daim diyet..

kızlar size bir haberim var bukadar sık gelemeyebilirim 15 20gün misafirlerim geliyor süpriz yaptılar :KK70:hele dün diyorum niye mutfağı silmişim iyi oldu annemle babam geliyolar hisettimmi acaba :KK70:artık onlar gelince yeme düzenimde bozulacak çünkü 2öğün yer onlar açlıktan ölürüm galiba :mad:

kızlar size bir haberim var bukadar sık gelemeyebilirim 15 20gün misafirlerim geliyor süpriz yaptılar :KK70:hele dün diyorum niye mutfağı silmişim iyi oldu annemle babam geliyolar hisettimmi acaba :KK70:artık onlar gelince yeme düzenimde bozulacak çünkü 2öğün yer onlar açlıktan ölürüm galiba :mad:
Ayyy ne güzel hoşgelsinler...bekliyordun ama erken mi gelmeye karar vermişler yasom?

@sarayca canım bana da spor salonunda ki hoca kilo koruma için dengeli beslenme demişti yani akşamı çok az sabahı dolu öglen i normal yiyerek ve tabii ki üç beyazdan uzak bi hayat!!!
Morelini bozma yapabileceğine inan önce kendine bunu başarabilmek için zaman ver

Back