Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen nasılsın saraycam toparlana bildinmi ? Buraya az uğradıgında anlıyorumki diyetden uzaksınhülyam çok güzel vermişsin, aeben ve roxsen de öyle, tebrikler![]()
Sarayca m sende bir moral çöküntüsü yaşıyormussun gibime geliyor ve bu yüzdende amacını unuttun gibi lütfen toparlan benim tanıdığım sarayca güçlüdür.
![]()
Sen nasılsın saraycam toparlana bildinmi ? Buraya az uğradıgında anlıyorumki diyetden uzaksın
Yarışmada başlamış rabişin köftesi var sanırım bol şans.
Hani sahi rabiş nerde ??
Yeterki iste saraycam senin 4/4 lük menülerin olurdu haditoparlanmam lazım zaten, zira kıyafetler olmuycak bu gidişle, sizler sayesinde toparlancam, desteğinizi esirgemeyin
![]()
Hep destek tam destektoparlanmam lazım zaten, zira kıyafetler olmuycak bu gidişle, sizler sayesinde toparlancam, desteğinizi esirgemeyin
![]()
benim kadar sabırlımıEstağfirullah . Senin nekadar azimli oldugunu biliyorum bacım . Ben senin gibi asla sabredemezdim buna eminim . Sadece senin bildiğini sana hatırlatmak istedin kendine bi şansdaha ver diye![]()
ah bide bu kiloyu korumak var, çok zor işimizbenim kadar sabırlımınerde bende sabır sen 25yıl ben 1yıl sabra bak
bacım daha yolun başındayım
![]()
teşekkür ederim ablam
inşallah saraycam sen bazen nefsine yenik düşüyorsun ama çokta çabuk toparlanacağına inanıyorum.ah bide bu kiloyu korumak var, çok zor işimiz![]()
teşekkür ederim canısı , şimdilik stajer seneye kadrolu inşallahroksen öğretmen mi, günün kutlu olsun canım![]()
moralim bozuldu ya biraz kaçırınca hemen kilo alıyoruz, bu kilo nasıl korunacak... hep diyet yaparak mı...inşallah saraycam sen bazen nefsine yenik düşüyorsun ama çokta çabuk toparlanacağına inanıyorum.
Fen ve teknoloji öğretmenliği okuyor...inşallah atanır kuzum..roksen öğretmen mi, günün kutlu olsun canım![]()
Tv de bir diyetisyen 5 gün diyet yapıp 2 gün serbest (o da abartmadan) sadece kilonuzu korursunuz demişti..kilo vermek için her daim diyet..moralim bozuldu ya biraz kaçırınca hemen kilo alıyoruz, bu kilo nasıl korunacak... hep diyet yaparak mı...
Ayyy ne güzel hoşgelsinler...bekliyordun ama erken mi gelmeye karar vermişler yasom?kızlar size bir haberim var bukadar sık gelemeyebilirim 15 20gün misafirlerim geliyor süpriz yaptılarhele dün diyorum niye mutfağı silmişim iyi oldu annemle babam geliyolar hisettimmi acaba
artık onlar gelince yeme düzenimde bozulacak çünkü 2öğün yer onlar açlıktan ölürüm galiba
![]()
evettttt sabah aradılar perşembe günü ordayız diye iyi oldu bu aralar garip bir şekilde yanlızlık hissediyordum kendimi zaman zaman bu durumdan çok şikayetçi oluyorum.Ayyy ne güzel hoşgelsinler...bekliyordun ama erken mi gelmeye karar vermişler yasom?