- 19 Kasım 2015
- 161
- 308
- 18
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben stajyerim sayılırmıBu arada linkte öğretmen varmı bilmiyorumtüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum efenim
![]()
2.günden devam ederim roksim..tamam ablam , ben devam edeyim sen yarın 1 .günden mi alıcan 3. gündenmi
Hayır ayazcım cuma zayıflama takımları var bazı arkadaşlar cumaları da tartılıp orada paylaşıyorlar..Buarada hem salı hem cuma mı tartılıyoruz arkadaşlar??
Öğretmenler günün kutlu olsun roksim..ben stajyerim sayılırmı![]()
sağol ablam benim teşekkür ederimÖğretmenler günün kutlu olsun roksim..
Git roksim ne güzel,az kalorililerden bi iki tane yersin..Hakkı'n..sağol ablam benim teşekkür ederimbugün staj okulumda kutlama var pastalar börekler tatlılar ama ben napıyorum gitmiyorum tabiki çünkü gidersem zorla yedirirler
![]()
yok abla ya kendimi tutamam , çünkü neler getireceklerini biliyorum , o kadar çabam boşa gitmesin benim kendime ayarladığım şeyler var 65.0 olduğum gün baklava sözüm var meselaGit roksim ne güzel,az kalorililerden bi iki tane yersin..Hakkı'n..
Tamam saraycam ama gel ayrıl o yemek topiklerinden garigünaydın hülyam, ben bir süre kilo bildirmiycem, çok inişli çıkışlı çünkü kilom,![]()
of canım ya, kendime gıcık oluyorum, buraya muhabbet için her daim geleceğim de, diyet için biraz zamana ihtiyacım var gibi..Tamam saraycam ama gel ayrıl o yemek topiklerinden gari![]()
neden kızayım bacımYasemin bacım bana kızma olurmu
Bence bünyenin durumunla birlikte artık bu şekil beslenmeye vucudun alıştı sanki . En az 1 hafta farklı bir beslenme denemeni öneririm bacım . Biliyorum çok şey denedin bana kızma ama 1 kere daha denemeni istiyorum ne kaybedersin ve bu 1 hafta boyunca menü vermeni istiyorum olmazmı ?![]()
Hayırlı sabahlar ....
Kilomu bildirip işlere dalıyorum bugun komşuda sohbet var oraya inicem ..
Geçen hafta salı kaçtım hülyam 69.6 mu ?
Sabah 69 ...
Cumaya göre artıdayım aslında 68 i ucundan görmüştümhafta sonu diyet açısından iyi geçmedi malesef
firuzeew duymasın
![]()
Günaydın herkese,
Tartıldım 53.600 gr çıktım - 700 gr gitmiş![]()
Estağfirullah . Senin nekadar azimli oldugunu biliyorum bacım . Ben senin gibi asla sabredemezdim buna eminim . Sadece senin bildiğini sana hatırlatmak istedin kendine bi şansdaha ver diyeneden kızayım bacımhepiniz benim için söylüyorsunuz kızılacak bir durum yok sadece okadar çok hastalıklar yaşayınca herşeyden korkar oldum acaba bunu yesem gene ağrırmı bazen unutup yediğim oluyor 2gün ağrıyla uğraşıyorum o yüzden bu ters davranışım yoksa inanki bunu yapmak istiyorum ama korkularımdan dolayı yaklaşmıyorum sorun bu . açıkçası korkağımmm
![]()