• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Kizlar benim de bebeğim hastalandı bi kaç gündür. MenuleRumi yazamadım. Dünun menusuyle başlıyorum tekrardan.ama bırakmadım diyetimi ki.
Sabah. Peynir çay ve 1 dilim esmer ekmek
Oglen ..3 adet köfte yoğurt
Aksam bulgur pilavı patlıcan yemeği cacık
Ara öğünler atandı malesef suda 1 lt suya dikkat etmem lazım spor yok ama hiç oturmuyorum evde bebeğim 1.5 yaşında ve hala emziriyorum.bu arada
Şulecim çok geçmiş olsun menünü yasom yorumlamış aynen katılıyorum..

Bu sabah kahvaltı yapamıcam çünkü sütlaç yiyemedim içimde kaldı kahvaltımı yarım kase sütlaçla yaptım ,napıcambu tatlı düşkünlüğümü beeen :mad: ödülüm olsun özellikle sabah yedim eriteyim diye...bugün portakala 1 gün ara verip çorbamı içmeyi düşünüyorum..

bir de ben yediklerimi sabah yazsam olur mu bi önceki günü akşam oğlumdan dolayı evde bilgisayarı açamıyorum hemen başıma geliyor bana yazdırmıyor hibirşey

bir de ben yediklerimi sabah yazsam olur mu bi önceki günü akşam oğlumdan dolayı evde bilgisayarı açamıyorum hemen başıma geliyor bana yazdırmıyor hibirşey
Tabi ertesi gün yazabilirsin bir önceki menünü..

Bu sabah kahvaltı yapamıcam çünkü sütlaç yiyemedim içimde kaldı kahvaltımı yarım kase sütlaçla yaptım ,napıcambu tatlı düşkünlüğümü beeen :mad: ödülüm olsun özellikle sabah yedim eriteyim diye...bugün portakala 1 gün ara verip çorbamı içmeyi düşünüyorum..
beni portakalda tekmi bırakıyorsun:KK61:

evet yine az almışım hiç diyet yapmadım çünkü motivasyonum yoktu ama bu hafta görün beni güzel kilolar vereceğim yine sistemimi oturttum ben hiç üzülmüyorum
Hah işte böyle tam motivasyon :KK9:

Yavrum bende de var reflü gastrit...şuan reflü atağın yoksa hiçbirşey olmaz.,
okadar çok ağrılar çekince korku oluştu bende o yüzden hep tedbirle yaklaşıyorum ne bileyim hülyacım.
ben metobolizmamın hareketlenmesini d vitaminine bağlıyorum o yükselince tsh değerlerimde normal giderse inşallah hareketlenecek.

dünkü menü:
iftar:
1 tabak kapuska yemeği
1 kase şekersiz elma kompostosu
çok az tavuk göğüs 4 dilim patates

2 mandalina 1 elma (meyve fazla oldu)
2 lt su oruçtan dolayı anca bu kadar içebildim
45 dk yürüyüş bugünden itibaren ip atlayacağım

Hayırlı sabahlar ....
Kilomu bildirip işlere dalıyorum bugun komşuda sohbet var oraya inicem ..

Geçen hafta salı kaçtım hülyam 69.6 mu ?
Sabah 69 ...
Cumaya göre artıdayım aslında 68 i ucundan görmüştüm :( hafta sonu diyet açısından iyi geçmedi malesef
firuzeew firuzeew duymasın :D

Günaydın herkese,
Tartıldım 53.600 gr çıktım - 700 gr gitmiş :KK54:

Eklentiler

• IMG_20151124_084424.jpg
    IMG_20151124_084424.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 41
Yasemin bacım bana kızma olurmu ;)
Bence bünyenin durumunla birlikte artık bu şekil beslenmeye vucudun alıştı sanki . En az 1 hafta farklı bir beslenme denemeni öneririm bacım . Biliyorum çok şey denedin bana kızma ama 1 kere daha denemeni istiyorum ne kaybedersin ve bu 1 hafta boyunca menü vermeni istiyorum olmazmı ? ;)

Back