Şulecim çok geçmiş olsun menünü yasom yorumlamış aynen katılıyorum..Kizlar benim de bebeğim hastalandı bi kaç gündür. MenuleRumi yazamadım. Dünun menusuyle başlıyorum tekrardan.ama bırakmadım diyetimi ki.
Sabah. Peynir çay ve 1 dilim esmer ekmek
Oglen ..3 adet köfte yoğurt
Aksam bulgur pilavı patlıcan yemeği cacık
Ara öğünler atandı malesef suda 1 lt suya dikkat etmem lazım spor yok ama hiç oturmuyorum evde bebeğim 1.5 yaşında ve hala emziriyorum.bu arada
Yavrum bende de var reflü gastrit...şuan reflü atağın yoksa hiçbirşey olmaz.,benim reflüm var kontesim portakal yiyemiyorumki
Ermuscum 1 kilo aldın yanigünaydın bayanlar kilom 62 malum 1 hafta dikkat etmeyince durum bu ama olsun düzenimi kurdum en kısa zamanda ulaşacağım hedefime biliyorum inanıyorum
Tabi ertesi gün yazabilirsin bir önceki menünü..bir de ben yediklerimi sabah yazsam olur mu bi önceki günü akşam oğlumdan dolayı evde bilgisayarı açamıyorum hemen başıma geliyor bana yazdırmıyor hibirşey
beni portakalda tekmi bırakıyorsunBu sabah kahvaltı yapamıcam çünkü sütlaç yiyemedim içimde kaldı kahvaltımı yarım kase sütlaçla yaptım ,napıcambu tatlı düşkünlüğümü beeenödülüm olsun özellikle sabah yedim eriteyim diye...bugün portakala 1 gün ara verip çorbamı içmeyi düşünüyorum..
evet yine az almışım hiç diyet yapmadım çünkü motivasyonum yoktu ama bu hafta görün beni güzel kilolar vereceğim yine sistemimi oturttum ben hiç üzülmüyorumErmuscum 1 kilo aldın yani
Hah işte böyle tam motivasyonevet yine az almışım hiç diyet yapmadım çünkü motivasyonum yoktu ama bu hafta görün beni güzel kilolar vereceğim yine sistemimi oturttum ben hiç üzülmüyorum
süper o zaman en kısa zamanda hedefime ulaşmak istiyorum geçen kış 10 kilo verdim ama çok uzun sürede bu sefer öyle yapmak istemiyorum bakalım toplamda 7 kilo vermem lazımTabi ertesi gün yazabilirsin bir önceki menünü..
Hayır kuzum sadece bugün, çorbam bozulacak dökmeyeyim bugün onu içeyim diye,yarın tekrar başlıcam..beni portakalda tekmi bırakıyorsun
okadar çok ağrılar çekince korku oluştu bende o yüzden hep tedbirle yaklaşıyorum ne bileyim hülyacım.Yavrum bende de var reflü gastrit...şuan reflü atağın yoksa hiçbirşey olmaz.,
tamam ablam , ben devam edeyim sen yarın 1 .günden mi alıcan 3. gündenmiHayır kuzum sadece bugün, çorbam bozulacak dökmeyeyim bugün onu içeyim diye,yarın tekrar başlıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?