Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okadar diyete spora belki inmişsindir kontesim niye şaşırıyorsunGeçen benim tartı kısa devre yaptı bi çıktım 69,6 gösteriyor o anki halimi düşünsenizeallahım inşallah yeniyıla inmiş olurum..,
Kız 6 kilo Nasıl inerim ancak 1,5 ay lazımokadar diyete spora belki inmişsindir kontesim niye şaşırıyorsun![]()
Kız bayıldın mı yineokadar diyete spora belki inmişsindir kontesim niye şaşırıyorsun![]()
yok yok fatmayla laflıyodum dizi izliyorum paramparça çay içiyom gelin hep beraber içelimKız bayıldın mı yine![]()
iyi geceler kozacım sınav sonuçlarını bekliyoruz merakla yarından sonra sadece menü vermeye geliyorsun tamam önce derslerin.Evvettt ben sütümü içtim şimdi yatıyorum kitap okuycam birazYarın tartı yüzümüzü güldürsün öpüyorum hepinizi iyi geceler
![]()
Gerçekten kuzu nasıl notlar bir de sizin bazı yazılilar bizim kızla aynı olacakmış galibaEvvettt ben sütümü içtim şimdi yatıyorum kitap okuycam birazYarın tartı yüzümüzü güldürsün öpüyorum hepinizi iyi geceler
![]()
O nasıl oluyor fıstık zumba ve oryantaliyi gecler benimde başım ağrıyor ya karblar vurdu galiba
50 dk spor yaptım zumba oryantal karışımı![]()
geç miş olsun kuzum yat dinlen akşama ayakta zaten yorulmuşsundur gitte uyuiyi gecler benimde başım ağrıyor ya karblar vurdu galiba
Tamamdıır ablacıım öpüyoruum senii iyi geceleriyi geceler kozacım sınav sonuçlarını bekliyoruz merakla yarından sonra sadece menü vermeye geliyorsun tamam önce derslerin.![]()
şimdi zumba ypıyordum tek tek videolerim var işte karışık netten sonra off başım şişti yabancı müzikler falan yan taraftan açtım oryantal müzikleri valla iyi ter attım birde 100 mekik 100 squat yaptım o arada üstüne strech toplam 50 dk olduO nasıl oluyor fıstık zumba ve oryantal![]()
iyi geceler o zamangeç miş olsun kuzum yat dinlen akşama ayakta zaten yorulmuşsundur gitte uyu![]()
Şuanlık çok iyi gidiyo ablam daha açıklanmayanlar var tabiiGerçekten kuzu nasıl notlar bir de sizin bazı yazılilar bizim kızla aynı olacakmış galiba
Çok tatlısın kuzum ya özümuze döndün desene sunaşimdi zumba ypıyordum tek tek videolerim var işte karışık netten sonra off başım şişti yabancı müzikler falan yan taraftan açtım oryantal müzikleri valla iyi ter attım birde 100 mekik 100 squat yaptım o arada üstüne strech toplam 50 dk oldu![]()
Hmm belki ben sadece bfl ve siz diye biliyordum. Fiziği ne yaptın onu merak ediyorumŞuanlık çok iyi gidiyo ablam daha açıklanmayanlar var tabiiEvet öyle birşey vardı her dersten 1 sınav ortak olucaktı meb yapıcaktı ama o da iptal olmuş sanırım
İyi geceler fıstık :)Evvettt ben sütümü içtim şimdi yatıyorum kitap okuycam birazYarın tartı yüzümüzü güldürsün öpüyorum hepinizi iyi geceler
![]()
Sporda çok zıpladıysan da olur geçmiş olsun Canım.iyi gecler benimde başım ağrıyor ya karblar vurdu galiba