• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Geçen benim tartı kısa devre yaptı bi çıktım 69,6 gösteriyor o anki halimi düşünsenize :KK57: allahım inşallah yeniyıla inmiş olurum..,

O nasıl oluyor fıstık zumba ve oryantal :KK66:
şimdi zumba ypıyordum tek tek videolerim var işte karışık netten sonra off başım şişti yabancı müzikler falan yan taraftan açtım oryantal müzikleri valla iyi ter attım birde 100 mekik 100 squat yaptım o arada üstüne strech toplam 50 dk oldu:D

Gerçekten kuzu nasıl notlar bir de sizin bazı yazılilar bizim kızla aynı olacakmış galiba
Şuanlık çok iyi gidiyo ablam daha açıklanmayanlar var tabii :KK24: Evet öyle birşey vardı her dersten 1 sınav ortak olucaktı meb yapıcaktı ama o da iptal olmuş sanırım

şimdi zumba ypıyordum tek tek videolerim var işte karışık netten sonra off başım şişti yabancı müzikler falan yan taraftan açtım oryantal müzikleri valla iyi ter attım birde 100 mekik 100 squat yaptım o arada üstüne strech toplam 50 dk oldu:D
Çok tatlısın kuzum ya özümuze döndün desene suna :D:D

Bu arada spor yapılınca ne denir bilemedim geçmiş olsun mu hayırlı olsun mu :D:D

Şuanlık çok iyi gidiyo ablam daha açıklanmayanlar var tabii :KK24: Evet öyle birşey vardı her dersten 1 sınav ortak olucaktı meb yapıcaktı ama o da iptal olmuş sanırım
Hmm belki ben sadece bfl ve siz diye biliyordum. Fiziği ne yaptın onu merak ediyorum :D:D abla damarım tuttu yine :D:D ama sizi çok sevdiğim için fındıgim benim yanlış anlama

Kızçeler bende uzanayım artık tv izleyeyim sabah görüşürüz inşallah,iyi geceler...

Back