Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

slm kızlar siz sohbet ederken ben bayılmışım bile bile lades diye buna denirsaımsaklı yoğurt tansiyonumu düşürür yemekten sonra şöyle koltuğa uzandım hup gitmişim tabiki tansiyonum düştü bile bile yersen olacağı o
koza16
partiye izin almışsın kuzummm oy oy çok sevindim iyi eğlen canım benim
Mefkurem o diyeti beğenmemek yada sağlıksız bulduğumdan değil ben biraz gıcık bir tipim öyle 5 gün 6 gün gün boyu aynı yiyeyecek kapasite yok bende biliyorum en fazla 1gün 2gün vicdan çorbasını bile 2gün içemiyorum öyle cinsim işte oyüzden bacım ama tavsiyen için teşekkür ederim beni düşündüğün için
Feraceli gene umutsuzluk gene karamsarlık ne yapalım bende vermiyom kilo bak hiç keyfimi bozuyormuyum

Yok bende bozmuyorum ama yani regli yüzünden artı çıkarsam çıkarım söyliyim dedim

ablam cevap yazma yerinde dosya yükle yazıyor ya ordan yüklüyosun fotoğrafları
kızlar diğer telefonumla yapabiliyodum ama bunla yapamıyorum illa bir püf noktası var ama ben beceremedim android telefonlara alışamadım daha oğlum gelir 1 2 haftaya öğretir ay kendimden utandım.

kızlar diğer telefonumla yapabiliyodum ama bunla yapamıyorum illa bir püf noktası var ama ben beceremedim android telefonlara alışamadım daha oğlum gelir 1 2 haftaya öğretir ay kendimden utandım.
ayy abla bende bi onu biliyorum zaten , şu tablo felan yapıyolar ya hiç alakam yok nasıl yapılır bilmem

bu arada menümüde yazayım
sabah
1yumurta kk b peynir 4 zeytin damates biber ve maydonozlu salata 1 tb ekmeği
öğlen
yasom hamsi tava ve söğüş yaptım yeşil salataya üşendim 1küçük salkım üzüm
ara
2 ceviz ve 2h
hurma yeşil çay
akşam
kabak mücver yoğurt
2.5 lt su ve 1saat yürüyüş akaşama mutfak dolaplarını buzdolabının içlerini temizle dolapta kocaman hepsini indirip içlerini sildim.çok tembelim yaa

Çook sağol ablam Ayy eğlenicem yaa arkadaşlarım da çok sevindi

Baban daha iyidir inşallah fatmam
Çok şükür ablam hatta fazla iyi üçüncü kattan koltuk değnek leri ile zıplaya zıplaya indi aşağıya canı sıkılmış bu sabah yedide uyandırdı beni hadi kızım fırından sıcak pide getir de tereyağı peynir koyalım diye allah anama sabır versin en az 6 hafta bu şekilde evde duracak annem evden kacmazsa iyi

Geçmiş olsun ablam var mi ciddi birşey

Merhaba kızlar nasılsıniz??

Bugün döndüm evime çok şükür yarın işlerim var çarşamba da hastane işleri ama buraya daha sık geleceğim çünkü tartida gördüğümü ne siz sorun ne ben söyleyeyim

Takıma menülerini ver fatmam . Bilirim gezma işlerinden sonra baskül tokatını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…