Aynen doğer haftadan umudum cok varanammm tamam durum anlaşıldı , yarın tartıdan umutlu olmaman normal ama diğer hafta güzel sonuç alırısın
Yok bende bozmuyorum ama yani regli yüzünden artı çıkarsam çıkarım söyliyim dedimslm kızlar siz sohbet ederken ben bayılmışım bile bile lades diye buna denirsaımsaklı yoğurt tansiyonumu düşürür yemekten sonra şöyle koltuğa uzandım hup gitmişim tabiki tansiyonum düştü bile bile yersen olacağı o
koza16
partiye izin almışsın kuzummm oy oy çok sevindim iyi eğlen canım benim
Mefkurem o diyeti beğenmemek yada sağlıksız bulduğumdan değil ben biraz gıcık bir tipim öyle 5 gün 6 gün gün boyu aynı yiyeyecek kapasite yok bende biliyorum en fazla 1gün 2gün vicdan çorbasını bile 2gün içemiyorum öyle cinsim işte oyüzden bacım ama tavsiyen için teşekkür ederim beni düşündüğün için
Feraceli gene umutsuzluk gene karamsarlık ne yapalım bende vermiyom kilo bak hiç keyfimi bozuyormuyum
öyle olacak zaten gör bak bu regl ödemide gidecekAynen doğer haftadan umudum cok var
yazıyı yazdığın dikdörtgen kutucukta cevapla diye bir buton var yanında da dosya yükle var oraya tıkladığın zaman bilgisayarındaki dosya konumunu açılacak olan pencereden seçip (masaüstüne kaydettiysen daha da rahat olabilir bulman) ekleyebilirsin yazına...
kızlar diğer telefonumla yapabiliyodum ama bunla yapamıyorum illa bir püf noktası var ama ben beceremedim android telefonlara alışamadım daha oğlum gelir 1 2 haftaya öğretirablam cevap yazma yerinde dosya yükle yazıyor ya ordan yüklüyosun fotoğrafları
ayy abla bende bi onu biliyorum zaten , şu tablo felan yapıyolar ya hiç alakam yok nasıl yapılır bilmemkızlar diğer telefonumla yapabiliyodum ama bunla yapamıyorum illa bir püf noktası var ama ben beceremedim android telefonlara alışamadım daha oğlum gelir 1 2 haftaya öğretiray kendimden utandım.
Aynenöyle olacak zaten gör bak bu regl ödemide gidecek
Çook sağol ablamslm kızlar siz sohbet ederken ben bayılmışım bile bile lades diye buna denirsaımsaklı yoğurt tansiyonumu düşürür yemekten sonra şöyle koltuğa uzandım hup gitmişim tabiki tansiyonum düştü bile bile yersen olacağı o
koza16
Mefkurem o diyeti beğenmemek yada sağlıksız bulduğumdan değil ben biraz gıcık bir tipim öyle 5 gün 6 gün gün boyu aynı yiyeyecek kapasite yok bende biliyorum en fazla 1gün 2gün vicdan çorbasını bile 2gün içemiyorum öyle cinsim işte oyüzden bacım ama tavsiyen için teşekkür ederim beni düşündüğün için
Feraceli gene umutsuzluk gene karamsarlık ne yapalım bende vermiyom kilo bak hiç keyfimi bozuyormuyum
valla eskiden olsa çok meraklı bir tiptim şimdi yaşlandım galiba merak falan kalmadı.ayy abla bende bi onu biliyorum zaten , şu tablo felan yapıyolar ya hiç alakam yok nasıl yapılır bilmem
valla eskiden olsa çok meraklı bir tiptim şimdi yaşlandım galiba merak falan kalmadı.
vicdan çorbası güzel fikir aslında yapabilirimCuma günü tartısı için 3 gün vicdan çorbası yapsan olur aslında..
Çok şükür ablam hatta fazla iyi üçüncü kattan koltuk değnek leri ile zıplaya zıplaya indi aşağıya canı sıkılmış bu sabah yedide uyandırdı beni hadi kızım fırından sıcak pide getir de tereyağı peynir koyalım diyeBaban daha iyidir inşallah fatmam
slm kızlar siz sohbet ederken ben bayılmışım bile bile lades diye buna denirsaımsaklı yoğurt tansiyonumu düşürür yemekten sonra şöyle koltuğa uzandım hup gitmişim tabiki tansiyonum düştü bile bile yersen olacağı o
koza16
Roxen daha bu yaseminin susmüş günleri ilk zamanlar her iki mesajından biri yaşlıyım olurdu
Bakma sen onun yaş dediğine canım bir görsen genç kız zannedersin o kendini de bizi de tiye alıyor bu şekilde
Roxen daha bu yaseminin susmüş günleri ilk zamanlar her iki mesajından biri yaşlıyım olurdu
hadi yaBakma sen onun yaş dediğine canım bir görsen genç kız zannedersin o kendini de bizi de tiye alıyor bu şekilde
He ya değil mi abla hatta nokta yerine ben yasliyim diyordu neredeyseRoxen daha bu yaseminin susmüş günleri ilk zamanlar her iki mesajından biri yaşlıyım olurdu
Takıma menülerini ver fatmam . Bilirim gezma işlerinden sonra baskül tokatınıMerhaba kızlar nasılsıniz??
Bugün döndüm evime çok şükür yarın işlerim var çarşamba da hastane işleri ama buraya daha sık geleceğim çünkü tartida gördüğümü ne siz sorun ne ben söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?