Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Allah ben göremedimBaban daha iyidir inşallah fatmam![]()
benden okey bu menüye , yürüyüş kurallarımıza uymuyor ama menü cuk olmuşMenüm
Sabah;
1dl. Tb. Ekmek -peynir
Sos- domates -biber -salatalık .
Öğlen ;
Et sote -cacık .10 fıstık .
Akşam ;
Yogurtlu ıspanak ...
20 dk yürüyüş .1.5 lt su .
Yok yine sayfalar kayboldu hülyam . Geçenki gibi . Senin linkte efsun var masajlar yok oluyoAllah Allah ben göremedimasfarovski Fatma'nın yazısını...çok mu geçmişte acaba?
menü güzel canısı erişteyi yemesen daha iyidi , spora gidiyorum dedin o 15 dkyı tamamladın sanırımMenümü vereyim spora kaçıcam
Sabah (07.45)
1 haşlanmış yumurta
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 brdk süt
Domates, salatalık,peynir
Öğle (12.30)
1 kase çorba
Köfteli patatesli yemek ( 4 küçük parça patates vardı)
3 yk tuzsuz ve yağsız erişte
Akşam (17.30)
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 minik salatalık
1 dilim tb ekmeği
Ara:
1 nar
Yeşilçay
Su: 2.7 litre
Spor: 15 dk leslie
Roksim akşam az yiyip dengelemiş aslında birde spor yapacağı için artı olmaz..@deadline de olduğu gibi bu menününde karbonhidratı bana fazla geldi noldu kızlar size bu kadar karbonhidrat![]()
Okuyup üflüyorumYok yine sayfalar kayboldu hülyam . Geçenki gibi . Senin linkte efsun var masajlar yok oluyo![]()
Hiç sorma yaYumiti naptın hiç olmamış...öğlen yaş pasta akşam tatlı ,kola...
abla bu etimek kaç kaloriRoksim akşam az yiyip dengelemiş aslında birde spor yapacağı için artı olmaz..
Partiye izin alınca menüne bakamadım Bilge'm...du bakayım..Amaaa bana da yorum yapın![]()
23 kalori olması lazım tuzsuzu da 21 herhalde...abla bu etimek kaç kalori
Hem öğlen hem akşam karbon olmuş ama sen yaşından dolayı bu yediklerinle bile kilo verirsin..Menümü vereyim spora kaçıcam
Sabah (07.45)
1 haşlanmış yumurta
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 brdk süt
Domates, salatalık,peynir
Öğle (12.30)
1 kase çorba
Köfteli patatesli yemek ( 4 küçük parça patates vardı)
3 yk tuzsuz ve yağsız erişte
Akşam (17.30)
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 minik salatalık
1 dilim tb ekmeği
Ara:
1 nar
Yeşilçay
Su: 2.7 litre
Spor: 15 dk leslie
Yarın için durum ne aebenim..geçen salıdan bu yana...menün güzel arkadaşım..Menüm
Sabah;
1dl. Tb. Ekmek -peynir
Sos- domates -biber -salatalık .
Öğlen ;
Et sote -cacık .10 fıstık .
Akşam ;
Yogurtlu ıspanak ...
20 dk yürüyüş .1.5 lt su .
Evet canım bugün çok yoruldum anca bu kadar oldu spormenü güzel canısı erişteyi yemesen daha iyidi , spora gidiyorum dedin o 15 dkyı tamamladın sanırım![]()
Ablam haklısın amaa ne yazık ki başka alternatifim yokHem öğlen hem akşam karbon olmuş ama sen yaşından dolayı bu yediklerinle bile kilo verirsin..
niçünİyi akşamlar yarından umudum sefır sefır![]()
Regliyim ve 2. Günüm şiş
anammm tamam durum anlaşıldı , yarın tartıdan umutlu olmaman normal ama diğer hafta güzel sonuç alırısınRegliyim ve 2. Günüm şiş