Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fatma hülüşe söyle gelsin başını aldıı gidiyor sen ikna edersin onu vur kafasına gerekirse.Merhaba kızlar nasılsıniz??
Bugün döndüm evime çok şükür yarın işlerim var çarşamba da hastane işleri ama buraya daha sık geleceğim çünkü tartida gördüğümü ne siz sorun ne ben söyleyeyim![]()
Roxen daha bu yaseminin susmüş günleri ilk zamanlar her iki mesajından biri yaşlıyım olurdu![]()
ne yapayım ya bak bir fotoğraf yüklemeyi bile beceremiyorumBakma sen onun yaş dediğine canım bir görsen genç kız zannedersin o kendini de bizi de tiye alıyor bu şekilde![]()
Kesinlikle doğru ablam yarın baslamam lazım bir de babam da boğa ben de ikimiz bir arada çok tehlikeli oldukTakıma menülerini ver fatmam . Bilirim gezma işlerinden sonra baskül tokatını![]()
Terzi kendi söküğü ne fayda etmese de haklısın ablam onu da motive etmek lazım yenidenfatma hülüşe söyle gelsin başını aldıı gidiyor sen ikna edersin onu vur kafasına gerekirse.![]()
Ben de beceremiyorum bu telefonda kaç aydır çığlık atıyorum ama hic de yasa baglamadim yani ablamne yapayım ya bak bir fotoğraf yüklemeyi bile beceremiyorum![]()
yoğurt ye roxsincim biraz tok tutarçok acıktım ben yahu![]()
Aynen @_SARAYCA_ m olmasa tablo yapmazdım bilmiyorum çünkü :)ayy abla bende bi onu biliyorum zaten , şu tablo felan yapıyolar ya hiç alakam yok nasıl yapılır bilmem![]()
Tembel olsan o kadar işi yapar mıydın?alem kadııııın..bu arada menümüde yazayım
sabah
1yumurta kk b peynir 4 zeytin damates biber ve maydonozlu salata 1 tb ekmeği
öğlen
yasom hamsi tava ve söğüş yaptım yeşil salataya üşendim 1küçük salkım üzüm
ara
2 ceviz ve 2h
hurma yeşil çay
akşam
kabak mücver yoğurt
2.5 lt su ve 1saat yürüyüş akaşama mutfak dolaplarını buzdolabının içlerini temizle dolapta kocaman hepsini indirip içlerini sildim.çok tembelim yaa
Roksim bende bi şişim patlıcak gibiyim sanırsın dünyaları yedim...karnım şiş inşallah tartıya yansımaz...çok acıktım ben yahu![]()
o işleri birzamanlar 1 2 saate yapardım bugün kaç saat uğraştım bide akşam sarımsaktan tansiyonum düştü biraz sersemledim şimdi afedrsiniz kızmayın ama bitter yedim bir parçaTembel olsan o kadar işi yapar mıydın?alem kadııııın..
Yaşlısın ya normalo işleri birzamanlar 1 2 saate yapardım bugün kaç saat uğraştım bide akşam sarımsaktan tansiyonum düştü biraz sersemledim şimdi afedrsiniz kızmayın ama bitter yedim bir parça![]()
ayy abla inşallah yansımaz tartıya ben çokça umutlu değilim şimdi portakalde yedimRoksim bende bi şişim patlıcak gibiyim sanırsın dünyaları yedim...karnım şiş inşallah tartıya yansımaz...![]()
74 koymuştum hedef yarın için ama 74.4 olur gibime geliyor..ayy abla inşallah yansımaz tartıya ben çokça umutlu değilim şimdi portakalde yedim![]()
bence 74 olur ablam74 koymuştum hedef yarın için ama 74.4 olur gibime geliyor..