• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

12278926_786014711520504_541441485963167680_n.jpg

Merhaba kızlar nasılsıniz??

Bugün döndüm evime çok şükür yarın işlerim var çarşamba da hastane işleri ama buraya daha sık geleceğim çünkü tartida gördüğümü ne siz sorun ne ben söyleyeyim :KK43:
fatma hülüşe söyle gelsin başını aldıı gidiyor sen ikna edersin onu vur kafasına gerekirse.:KK11:

Takıma menülerini ver fatmam . Bilirim gezma işlerinden sonra baskül tokatını :(
Kesinlikle doğru ablam yarın baslamam lazım bir de babam da boğa ben de ikimiz bir arada çok tehlikeli olduk :D:D hastanede ameliyat in ertesi günü kahvaltı için taze sıcak simit aldim ben gelene kadar babam da hastanede verilenler ile tereyağlı ballı ekmek yapmis ikimize sen anla bizdeki şevki :(

ne yapayım ya bak bir fotoğraf yüklemeyi bile beceremiyorum:KK70::KK70:
Ben de beceremiyorum bu telefonda kaç aydır çığlık atıyorum ama hic de yasa baglamadim yani ablam :D:D

Babannem 75 yaşında. 6 ay kadar önce babamla konuşurken konu yasa gelmiş. Bizim tontonun cevap bomba kadın ben daha yolun yarısına yeni geldim dedi pat diye. Seni onun yanına staja göndereceğim :D:D

bu arada menümüde yazayım
sabah
1yumurta kk b peynir 4 zeytin damates biber ve maydonozlu salata 1 tb ekmeği
öğlen
yasom hamsi tava ve söğüş yaptım yeşil salataya üşendim 1küçük salkım üzüm
ara
2 ceviz ve 2h
hurma yeşil çay
akşam
kabak mücver yoğurt
2.5 lt su ve 1saat yürüyüş akaşama mutfak dolaplarını buzdolabının içlerini temizle dolapta kocaman hepsini indirip içlerini sildim.:oops:çok tembelim yaa
Tembel olsan o kadar işi yapar mıydın?alem kadııııın..

yarın bende tartılacam bakalım kaç gelecem çok merak ediyorum:cool: 65 sınırını aşaydım bir ama muhtemelen 65 200 falan gelirim diye düşünüyorum yarın ola hayrola:KK6:

Back