İngilizce öğretmeni değilim kız, öyle bir söylenti var ama, yabancı dil deyince direk İngilizce geliyor milletin aklına, gerçi Arapça deyince de din kültürü hocası sanıyorlar. Çok araftayımAa gerçekten miHiç haberim yoktu.. İngilizce öğretmenliğini araplar için kullanıyorsun demekki
Martin sonuna kadar başka cuzum var onu okuduğumda duruma göre gene kalırsa alırım buradan cüzMart ayının sonuna kadar okunabiliyor.
7. Cuzu alayım bendeBen de 22.cuzu alayım
Hayır hayır, hangi cüzü alırsan al ay sonuna kadar okuman gerekiyor. İstersen hemen oku istersen ay sonuna doğruA R Y A kuzum mesela 10. Cüzü alan 10 martta mı okuyor, nasıl ilerliyoruz?
Hangileri boş ki şuan biliyor musun canım? Bat 14 mart o tarihe kadar okuyayım, hayırlar getirsin inşallahHayır hayır, hangi cüzü alırsan al ay sonuna kadar okuman gerekiyor. İstersen hemen oku istersen ay sonuna doğru
21 ve 24 boş onlardan birini al canım7. Cuzu alayım bende
24 olsun o zaman, okuyan çıkmazsa 21i de alayım21 ve 24 boş onlardan birini al canım
24 olsun o zaman, okuyan çıkmazsa 21i de alayım
Tamamdır kuzum
Okulda öğretmen olup yabancı dil dersi veriyorum deyince tek seçenek İngilizce oluyorİngilizce öğretmeni değilim kız, öyle bir söylenti var ama, yabancı dil deyince direk İngilizce geliyor milletin aklına, gerçi Arapça deyince de din kültürü hocası sanıyorlar. Çok araftayım
Tamam
12 yi ben aldım canım diğerlerini yazıyorum9,10,11,12
TamamBen de 22.cuzu alayım
7. Cuzu alayım bende
24 olsun o zaman, okuyan çıkmazsa 21i de alayım
Tamam 24 ü yazıyorum
Ne demek estağfurullah. Her ay düzenli okuyoruz biz zaten,arkadaş herkes faydalansın diye etiketlemişBeni bağışlayın ne olur ve lütfen hakkınızı helal edin.. benim katıldığım iki hatim gurubum var yetiştirmem mümkün değil üçüncüyü. Ayrıca toplu dua ve tesbihlerim de var gün yetmiyor inanın..
Kuzu bana 25.cüzü yazacaktınMart ayı hatim listesi. Lütfen herhangi bir aksilik durumunda okuyamayacak olan olursa ay sonuna kalmadan bildirsin ki biz tamamlayalım. Ben ara ara hatırlatma mesajları yazıcam inşallah.
Okuyanlar bildirim yapmayı unutmasın ve tilavet secdelerini unutmayalım
1.RedGirl
2. Z zeynepmuratselo
3. M M_atruska
4.Aysen012
5.Aktif Lora
6.Tavuk_suyu_
7. @Kendikendine
8. @Kendikendine
9.Selizay
10.Selizay
11.Selizay