Pes etmeden adım adım kayıyorduYaz canım yaz
Ayağımı sürüyerek geldim herhalde her yer dolmuşPes etmeden adım adım kayıyordu
Yok okuyun siz sorun değilTeşekkür ederim eklediğiniz için. 15. cüzü okudum, 16. ya başladım. Ama başka dahil olmak isteyen arkadaş varsa 2 cüz alıp kimsenin hakkına girmeyeyim. Nasıl derseniz öyle yapayım
TamamCanım ben görmemişim 30 alınmış bana 25 i ver o zamanNego
Bereketli geldi ayağınAyağımı sürüyerek geldim herhalde her yer dolmuş
İnan bende öyle düşündüm biri okumuştur dedim, keşke ikimiz bölüşseydik, böyle olunca etiket yapabilirsiniz beniNasip değilmiş demek ki. Dün akşam başka birinin senelik hatmi için okudum 29.cüzü.Burası için de okuyayım diye düşündüm, belki gelir alan az daha bekleyeyim dedim. Sonrasında okusam da Nego erken yatıyor, uyumuştur, duasını yapamaz diye tepemde Hades konuştu.. Sonuçta 3 aylardayız, her günü ayrı sevap.
Bende her ay bir hatim ve burası var, önce buradaki cüzlerimi okuyorum sonuçta yaklaşık 20 kişinin hakkına girmek istemem, bu arada Rabbim nasip ederse hamileyim, inşallah herşey yolunda gider, kendimi de iyi hissederim, böyle olursa beni etiket yapabilirsinYa kendi işi için herkes istediği gibi okur onu bilemem ama ortak okumaya giriliyorsa ona göre plan yapılmalı
Canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inan ki çok sevindim maşallahİnan bende öyle düşündüm biri okumuştur dedim, keşke ikimiz bölüşseydik, böyle olunca etiket yapabilirsiniz beni
Bende her ay bir hatim ve burası var, önce buradaki cüzlerimi okuyorum sonuçta yaklaşık 20 kişinin hakkına girmek istemem, bu arada Rabbim nasip ederse hamileyim, inşallah herşey yolunda gider, kendimi de iyi hissederim, böyle olursa beni etiket yapabilirsin
Allah razı olsun canım, Rabbim tüm isteyenlere sağlıkla hayırla, en güzel vakitte nasip etsinCanım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inan ki çok sevindim maşallah
Ay sonu bugün zaten, arada bir gün var.Okumalar ay sonuna kadar diye biliyordum, ve arada girip bakmadığım için hatim duasını kandilde yapmak istediğinizi bilemezdim. Bu gün bildirim yapmak için girince gördüm. Yani bazı arkadaşların yazdığı gibi sorumsuz bir insan değilim. 22. Cüzü okuyan arkadaşa da teşekkür ederim. Allah razı olsun
Aa ne güzel haberİnan bende öyle düşündüm biri okumuştur dedim, keşke ikimiz bölüşseydik, böyle olunca etiket yapabilirsiniz beni
Bende her ay bir hatim ve burası var, önce buradaki cüzlerimi okuyorum sonuçta yaklaşık 20 kişinin hakkına girmek istemem, bu arada Rabbim nasip ederse hamileyim, inşallah herşey yolunda gider, kendimi de iyi hissederim, böyle olursa beni etiket yapabilirsin
15 ve 16. cüzleri okudum. Allah kabul etsin, dahil olan herkesten de Allah razı olsunYok okuyun siz sorun değil
Rica ederim.
Masallah ne kadar hızlısın Allah kabul etsin15 ve 16. cüzleri okudum. Allah kabul etsin, dahil olan herkesten de Allah razı olsun
Ağzına sağlık amin15 ve 16. cüzleri okudum. Allah kabul etsin, dahil olan herkesten de Allah razı olsun
İnşallahBen okundu sanıyodum herkeste tik görünce yoksa alabilirdim.
Mutlaka okuyorum ama geciktirdiğim oluyor sık sık bundan sonra daha vakitli okuycam inş negom
Allah razı olsunAa ne güzel haberAllah tamamına erdirsin sağlıkla doğsun büyüsün
Canım 20.cüzü bana yazabilir misin?Mart ayı hatim listesi.
1.RedGirl
2. Z zeynepmuratselo
3. M M_atruska
4.Aysen012
5. @Aktif Lora
6.Tavuk_suyu_
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.HejaR12
14.HejaR12
15._ASTRAL_
16._ASTRAL_
17.deynepnaz
18.deynepnaz
19.Cookiie
20.
21.
22.
23.HatueL
24.
25.
26.Kukrim
27.E c e
28.A R Y A
29.agustos72
30.Bonus
Tamam inşallahAllah razı olsunhatim duasında unutma inşallah herşey yolunda gitsin hayırlısıyla sağlıkla vaktinde gelsin
TamamCanım 20.cüzü bana yazabilir misin?