Iki aydir 30.cüzü istiyorum nasip olmadiTamam
Tamam
30 alındı :/ yeni listeyi paylaşıcam uygun olanı alırsınız olur mu
Kusura bakmayın unutuyorum bazen. 28 i yazıyorumIki aydir 30.cüzü istiyorum nasip olmadiolsun. 28.cuzu alabilirim boşta gordum
Estagfurullah rica ederimKusura bakmayın unutuyorum bazen. 28 i yazıyorum
Rica ederimEstagfurullah rica ederimnasip baskasinaymis. 28.cüz bende tesekkur ederim
Tamam uygunmrb14-15 16 aldım uygnsa RABBİM KABUL BUYURSUN
HatueL arkadaş 30 u istiyor ne dersin?
Başka verdim arkadaşa seninkiler dursun ,diğer ay inşallah verelim arkadaşaLafı bile olmaz.Verelim arkadaşa.O zaman bende bu ay 29 kalsın eğer erken okursam eksik kalanlardan bir cüz daha alırım.
Evet varVar mı boşta cüz ? Ben de almak isterim :)
Uzun sürendir Kuranı Kerim okumuyordum , bi eksik hissediyordum kendimi çok iyi olduEvet varlistenin son halini paylaşayım.
Ne güzelUzun sürendir Kuranı Kerim okumuyordum , bi eksik hissediyordum kendimi çok iyi oldu
Tamam7. Cüzü alayım ben de :)
7. Cüzü alayım ben de :)Ne güzelson halini paylaştım boşlardan hangisini istersen.
Gece çok kötü başım ağrıdı sabaha kadar, hiç uyuyamadım dedi. Kulak kristalleri oynamıştı baş ağrısı, baş dönmesi için birkaç kez hastaneye gitti. Muhtemelen o yüzden kaptı. İkisi aynı anda mahvetti kadıncağızı.deynepnaz annen nasıl?
Çabucak atlatır inşallahGece çok kötü başım ağrıdı sabaha kadar, hiç uyuyamadım dedi. Kulak kristalleri oynamıştı baş ağrısı, baş dönmesi için birkaç kez hastaneye gitti. Muhtemelen o yüzden kaptı. İkisi aynı anda mahvetti kadıncağızı.