Her ay 1 hatim yapıyoruz

Nego Nego 28.cüz okundu.Önümüzdeki ay kimse yazmadıysa 29-30 u alırsam sevinirim.Böyle olursa 2 cüz okuyabilirim.

Merhabalar bende Ocak ayı hatim icin sıraya girmek istiyorum yardımcı olur musunuz

Ağzına sağlık Allah kabul etsin 😊
Ağzına sağlık Allah kabul etsin 😊
Canım 22.cüz boşta sanırım onu da ben aldım. Bu akşam okurum. Okundu diye işaretliyebilirsin.
Tamam😊
Nego Nego 28.cüz okundu.Önümüzdeki ay kimse yazmadıysa 29-30 u alırsam sevinirim.Böyle olursa 2 cüz okuyabilirim.
Tamam İnşallah. Ağzına sağlık Allah kabul etsin 😊
Merhabalar bende Ocak ayı hatim icin sıraya girmek istiyorum yardımcı olur musunuz
Merhaba ortak okuma yapıyoruz, herkes me niyetle okuyorsa kendisi niyetini yapıyor cüzünü okurken.
Bende 22 yi alıyorum bitiririm inşallah gün sonuna kadar
Soleil okumuş 22 yi

Aralık ayı hatim listesi. Bugün son gün, yarın duasını yaparız İnşallah 😊
Okuyup da işaretlemediğim varsa söylesin lütfen.

1. Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu
2. Efser Efser ✔️
3. H hogwarts
4. burcusami burcusami ✔️
5. C Cikolataparcacigi ✔️
6. deynepnaz deynepnaz
7. HejaR12 HejaR12 ✔️
8. HejaR12 HejaR12 ✔️
9. Bonus Bonus
10. M Musluk Suyu ✔️
11. C Cemreww
12. E c e E c e
13. Z zeynepmuratselo
14. C Calcifer
15. C Calcifer
16. Aktif Lora Aktif Lora ✔️
17. D Denizdeniz14 ✔️
18. Migrenben Migrenben ✔️
19. Nego Nego ✔️
20. R Ruhumda SIZI ✔️
21. karamel Latte karamel Latte ✔️
22. SoLeiL12 SoLeiL12 ✔️
23. cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek ✔️
24. SoLeiL12 SoLeiL12 ✔️
25. Magnifiaque Magnifiaque ✔️
26. agustos72 agustos72 ✔️
27. T Tubiskooo
28. HatueL HatueL ✔️
29. M M_atruska ✔️
30. C Cemreww
27 okundu rabbim dualarımızı kabul etsin ❤️

Nego Nego cum benim cüzüm tamam (12.) 🤗 Bu arada bir şeyler yazmak istiyorum. Sevgili Nego Nego bu hatimleri ilk başlattığından beri buradayım. Nego’ya hatim duasını yaparken, benim için de sağlıklı bir evlat dilemesini istiyordum. Böyle kaç ay geçti Allah bilir ☺️ İki kimyasal üzerine psikolojim alt üsttü. Şimdi sağlıkla devam eden bir gebeliğim var. Allah nasip ederse inşallah sağlıkla kucağıma da alırım 🤗 Nego, bu topiğin gücüne çok inanıyorum. 30 kişi, birbirimiz için dua ediyor gibiyiz. Ben her cüzümün sonunda “Allah’ım bu hatime katılan arkadaşlarımın da dualarını kabul et” diyorum. Kimin duası kabul olacak bilinmez derler ya 🤗 Tüm bu hatimlere katılan arkadaşlara da tek tek teşekkür ediyorum 💐 Hep sizlere dua ediyorum. Siz de beni unutmayın, şu an tek duam sağlıkla bebeğimi kucağıma almak 🥰 Nego Nego seni seviyoruz ❤️

Nego Nego cum benim cüzüm tamam (12.) 🤗 Bu arada bir şeyler yazmak istiyorum. Sevgili Nego Nego bu hatimleri ilk başlattığından beri buradayım. Nego’ya hatim duasını yaparken, benim için de sağlıklı bir evlat dilemesini istiyordum. Böyle kaç ay geçti Allah bilir ☺️ İki kimyasal üzerine psikolojim alt üsttü. Şimdi sağlıkla devam eden bir gebeliğim var. Allah nasip ederse inşallah sağlıkla kucağıma da alırım 🤗 Nego, bu topiğin gücüne çok inanıyorum. 30 kişi, birbirimiz için dua ediyor gibiyiz. Ben her cüzümün sonunda “Allah’ım bu hatime katılan arkadaşlarımın da dualarını kabul et” diyorum. Kimin duası kabul olacak bilinmez derler ya 🤗 Tüm bu hatimlere katılan arkadaşlara da tek tek teşekkür ediyorum 💐 Hep sizlere dua ediyorum. Siz de beni unutmayın, şu an tek duam sağlıkla bebeğimi kucağıma almak 🥰 Nego Nego seni seviyoruz ❤️
CANIM YA COK SEVINDIM SAĞLIKLA KUCAGINA ALIRSIN INSALLAH

X