- 23 Mart 2022
- 15.197
- 58.149
- 528
- 41
Aminnn paremm ağzına yüreğine sağlıkPenyezim 23 cüzü okudum Rabbim eksiklerimiz tamamlasın kabul etsin
Herkesin 3 ayları mübarek olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn paremm ağzına yüreğine sağlıkPenyezim 23 cüzü okudum Rabbim eksiklerimiz tamamlasın kabul etsin
Herkesin 3 ayları mübarek olsun
Aminnnn sizlerinde ağzına yüreğine sağlık canımAllah razı olsun ağzına yüreğine sağlık canım Rabbim kabul etsin.
2.cüzü okudum Allah kabul etsin. Mart hatimi içinde cüz istiyorum penyez83
Tamam canım tahmin ettim ama önceden söyleyeyim dedimAminnnn sizlerinde ağzına yüreğine sağlık canım
Mart için listeyi henüz yapmadım. Cüz alacağını not aldım. Etiket ederim bir kaç güne
Amin, Allah razı olsun hepinizden. Rabbim dualarımızı kabul etsinEki Görüntüle 3530508
Aralık Hatim Duası
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi Rabbil alemin ves salatü ves selamü ala Rasülina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein
Hatim duasını bu mübarek günde yaptım. ALLAH okuduğumuz hatmi şerifi kabul ve makbul eylesin isimlerinizi tek tek okuyarak duaya kattım, vefat etmiş yakınlarımızın ruhlarına da hediye eyledim.. Kim ne niyetle okuduysa Rabbim afiyetle, sağlıkla, sıhhatle, hayırlısıyla kabul etsin. Evlat isteyene salih ve saliha evlatlar, hamile olanlara sağlıcakla doğumlar, evladı olanın evladına sağlıklı hayırlı uzun ömür, borcu olana ödeme kolaylığı, geçim sıkıntısı çekene rızık bolluğu, iş arayana hayırlı iş, eş arayana hayırlı eş, derdi olana deva, hastalığı ve hastası olana şifa versin RABBİM
Okuduğumuz Kuran'ı Kerim ile amel etmeyi, Kuran ahlakı ile yaşamayı RABBİM cümlemize nasip etsin. Arkamızdan Kuran okuyanlarımız çok olsun
Rabbim dünyada ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı cümlemize nasip eylesin. Hepimizin ağzına, yüreğine, nefesine, ruhuna sağlık ALLAH razı olsun canlar
Regaip kandilimiz mübarek olsun Allah'ın rahmeti feyzi ümmeti Muhammed’in bizlerin üzerine olsun Rabbim geçmiş ve gelecek olan günahlarınızı affetsin ibadetlerinizi kabul etsin Rabbim hakkıyla amel etmeyi nasip etsin hayırlı kandiller
1- @Cuel
2- reynax
3- agustos72
4- agustos72
5- Bonus
6- @RedGirl
7- H Hazellll
8- @RedGirl kuzeni
9- @Breave Heart
10- @Breave Heart
11- @Safransari
12- B begonviil
13- penyez83
14- penyez83
15- deynepnaz
16- deynepnaz
17- @Minaa95
18- S selin18
19- HALLEYS
20- @Lidlaylim
21- C Cittaslow
22- C Cittaslow
23- C Cittaslow
24- @HepmigencizHepmiguzel
25- @RedGirl annesi
26- @Kardelen1981
27- @HepmigencizHepmiguzel
28- @HepmigencizHepmiguzel
29- @HepmigencizHepmiguzel
30- @Lna16
Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yasifun ve selamün alel murselin velhamdülillahi Rabbil alemin. EL-FATİHA (ma-salavat )
aminn ağzına yüreğine sağlık şubat hatimi için 6. cüz senindir listeye yazdım canım3. Cüzü okurum Allah kabul etsin
Beni de eklerseniz çok sevinirim. Kaçıncı cüz olduğu fark etmez okurumAminnnn sizlerinde ağzına yüreğine sağlık canım
Mart için listeyi henüz yapmadım. Cüz alacağını not aldım. Etiket ederim bir kaç güne
Boşta cüz kalırsa etiket edeceğim not aldımBeni de eklerseniz çok sevinirim. Kaçıncı cüz olduğu fark etmez okurum
Hoşgeldin canım özlendin Ocak hatimi için okuyamam olursa etiket ederim boşta cüz kalmadıpenyez83 merhabalarben artık yeniden aramıza gelmek istiyorum, ne durumdasınız var mı boş cüz bu ay yada bidahaki ay için
Bende çok özledim sizi büyüğüm 3 küçügum 1 yaşına gircek ama artık kendime manevi olarak zaman ayırma vaktim geldi..hele ki bu mübarek aylarda..bana da dualarınızda yer verin olur muHoşgeldin canım özlendin Ocak hatimi için okuyamam olursa etiket ederim boşta cüz kalmadı
Şubat hatimi için 26.cüzü listeye yazdım senindir ( 11 şubat salı günü son okuma süresidir)