• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 1 hatim yapıyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nego
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
HALLEYS HALLEYS Ocak 8.cüzü okudu ağzına yüreğine sağlık canım Şubat ayı 1.cüz senindir listeye yazdım ❤️

Screenshot_20250102-195144_WhatsApp.jpg

📖 Aralık Hatim Duası 📖

Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi Rabbil alemin ves salatü ves selamü ala Rasülina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein 🌹

Hatim duasını bu mübarek günde yaptım. ALLAH okuduğumuz hatmi şerifi kabul ve makbul eylesin🤲🏻 isimlerinizi tek tek okuyarak duaya kattım, vefat etmiş yakınlarımızın ruhlarına da hediye eyledim.. ❤️ Kim ne niyetle okuduysa Rabbim afiyetle, sağlıkla, sıhhatle, hayırlısıyla kabul etsin. Evlat isteyene salih ve saliha evlatlar, hamile olanlara sağlıcakla doğumlar, evladı olanın evladına sağlıklı hayırlı uzun ömür, borcu olana ödeme kolaylığı, geçim sıkıntısı çekene rızık bolluğu, iş arayana hayırlı iş, eş arayana hayırlı eş, derdi olana deva, hastalığı ve hastası olana şifa versin RABBİM🤲🏻

Okuduğumuz Kuran'ı Kerim ile amel etmeyi, Kuran ahlakı ile yaşamayı RABBİM cümlemize nasip etsin. Arkamızdan Kuran okuyanlarımız çok olsun🤲🏻

Rabbim dünyada ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı cümlemize nasip eylesin. Hepimizin ağzına, yüreğine, nefesine, ruhuna sağlık ALLAH razı olsun canlar ❤️

Regaip kandilimiz mübarek olsun Allah'ın rahmeti feyzi ümmeti Muhammed’in bizlerin üzerine olsun Rabbim geçmiş ve gelecek olan günahlarınızı affetsin ibadetlerinizi kabul etsin Rabbim hakkıyla amel etmeyi nasip etsin hayırlı kandiller🌷🌹 🤲🏻 💚

1- @Cuel 💚

2- reynax reynax 💚

3- agustos72 agustos72 💚

4- agustos72 agustos72 💚

5- Bonus Bonus 💚

6- @RedGirl 💚

7- H Hazellll 💚

8- @RedGirl kuzeni 💚

9- @Breave Heart 💚

10- @Breave Heart 💚

11- @Safransari 💚

12- B begonviil 💚

13- penyez83 penyez83 💚

14- penyez83 penyez83 💚

15- deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. 💚

16- deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. 💚

17- @Minaa95 💚

18- S selin18 💚

19- HALLEYS HALLEYS 💚

20- @Lidlaylim 💚

21- C Cittaslow 💚

22- C Cittaslow 💚

23- C Cittaslow 💚

24- @HepmigencizHepmiguzel 💚

25- @RedGirl annesi 💚

26- @Kardelen1981 💚

27- @HepmigencizHepmiguzel 💚

28- @HepmigencizHepmiguzel 💚

29- @HepmigencizHepmiguzel 💚

30- @Lna16 💚

Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yasifun ve selamün alel murselin velhamdülillahi Rabbil alemin. EL-FATİHA (ma-salavat )🌹

Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık canım Rabbim kabul etsin.
2.cüzü okudum Allah kabul etsin. Mart hatimi içinde cüz istiyorum penyez83 penyez83

penyez83 penyez83 ♥️💐 ağzına yüreğine sağlık ablacım, rabbim dualarımızı, okuduğumuz hatmi şeriflerimizi kabul etsin , regaip kandilimiz de mübarek olsun inşallah 🤲🤲

Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık canım Rabbim kabul etsin.
2.cüzü okudum Allah kabul etsin. Mart hatimi içinde cüz istiyorum penyez83 penyez83
Aminnnn sizlerinde ağzına yüreğine sağlık canım

Mart için listeyi henüz yapmadım. Cüz alacağını not aldım. Etiket ederim bir kaç güne ❤️

Ağzına sağlık penyezim Allah kabul etsin 🤲🏻

Kandilimiz mübarek olsun canlarım şu mübarek günde inşallah dualarımız kabul olsun ♥️ hatmimiz de kabul olsun inşallah 🌸🤲🏻

Eki Görüntüle 3530508

📖 Aralık Hatim Duası 📖

Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi Rabbil alemin ves salatü ves selamü ala Rasülina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein 🌹

Hatim duasını bu mübarek günde yaptım. ALLAH okuduğumuz hatmi şerifi kabul ve makbul eylesin🤲🏻 isimlerinizi tek tek okuyarak duaya kattım, vefat etmiş yakınlarımızın ruhlarına da hediye eyledim.. ❤️ Kim ne niyetle okuduysa Rabbim afiyetle, sağlıkla, sıhhatle, hayırlısıyla kabul etsin. Evlat isteyene salih ve saliha evlatlar, hamile olanlara sağlıcakla doğumlar, evladı olanın evladına sağlıklı hayırlı uzun ömür, borcu olana ödeme kolaylığı, geçim sıkıntısı çekene rızık bolluğu, iş arayana hayırlı iş, eş arayana hayırlı eş, derdi olana deva, hastalığı ve hastası olana şifa versin RABBİM🤲🏻

Okuduğumuz Kuran'ı Kerim ile amel etmeyi, Kuran ahlakı ile yaşamayı RABBİM cümlemize nasip etsin. Arkamızdan Kuran okuyanlarımız çok olsun🤲🏻

Rabbim dünyada ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı cümlemize nasip eylesin. Hepimizin ağzına, yüreğine, nefesine, ruhuna sağlık ALLAH razı olsun canlar ❤️

Regaip kandilimiz mübarek olsun Allah'ın rahmeti feyzi ümmeti Muhammed’in bizlerin üzerine olsun Rabbim geçmiş ve gelecek olan günahlarınızı affetsin ibadetlerinizi kabul etsin Rabbim hakkıyla amel etmeyi nasip etsin hayırlı kandiller🌷🌹 🤲🏻 💚

1- @Cuel 💚

2- reynax reynax 💚

3- agustos72 agustos72 💚

4- agustos72 agustos72 💚

5- Bonus Bonus 💚

6- @RedGirl 💚

7- H Hazellll 💚

8- @RedGirl kuzeni 💚

9- @Breave Heart 💚

10- @Breave Heart 💚

11- @Safransari 💚

12- B begonviil 💚

13- penyez83 penyez83 💚

14- penyez83 penyez83 💚

15- deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. 💚

16- deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. 💚

17- @Minaa95 💚

18- S selin18 💚

19- HALLEYS HALLEYS 💚

20- @Lidlaylim 💚

21- C Cittaslow 💚

22- C Cittaslow 💚

23- C Cittaslow 💚

24- @HepmigencizHepmiguzel 💚

25- @RedGirl annesi 💚

26- @Kardelen1981 💚

27- @HepmigencizHepmiguzel 💚

28- @HepmigencizHepmiguzel 💚

29- @HepmigencizHepmiguzel 💚

30- @Lna16 💚

Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yasifun ve selamün alel murselin velhamdülillahi Rabbil alemin. EL-FATİHA (ma-salavat )🌹
Amin, Allah razı olsun hepinizden. Rabbim dualarımızı kabul etsin 🤲

Aminnnn sizlerinde ağzına yüreğine sağlık canım

Mart için listeyi henüz yapmadım. Cüz alacağını not aldım. Etiket ederim bir kaç güne ❤️
Beni de eklerseniz çok sevinirim. Kaçıncı cüz olduğu fark etmez okurum☺️

penyez83 penyez83 merhabalar😍ben artık yeniden aramıza gelmek istiyorum, ne durumdasınız var mı boş cüz bu ay yada bidahaki ay için

penyez83 penyez83 merhabalar😍ben artık yeniden aramıza gelmek istiyorum, ne durumdasınız var mı boş cüz bu ay yada bidahaki ay için
Hoşgeldin canım özlendin 😍 Ocak hatimi için okuyamam olursa etiket ederim boşta cüz kalmadı

Şubat hatimi için 26.cüzü listeye yazdım senindir ( 11 şubat salı günü son okuma süresidir)

Hoşgeldin canım özlendin 😍 Ocak hatimi için okuyamam olursa etiket ederim boşta cüz kalmadı

Şubat hatimi için 26.cüzü listeye yazdım senindir ( 11 şubat salı günü son okuma süresidir)
Bende çok özledim sizi😍 büyüğüm 3 küçügum 1 yaşına gircek ❤️ama artık kendime manevi olarak zaman ayırma vaktim geldi..hele ki bu mübarek aylarda..bana da dualarınızda yer verin olur mu

Back