Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağzına yüreğine sağlık canım
Ağzına yüreğine sağlık Ocak hatimi için 30.cüz senindir listeye yazdım canımAralık ayı 11. Cüz okundu.
Ocak ayı için cüz istiyorum
Üç aylara giriyoruz hatim dualarımız nasipse hep kandil günlerinde bağışlanacak. Cüzü okuyup bitiren hemen ertesi ay için cüz alıyor. Okuyan topiğe yazıyor ki, kendi hatimlerine başlayacak bir çok arkadaşımız varYaaa ocaklarda mi okundu ?
Aminnn ağzına yüreğine sağlık Ocak hatimi için 22.cüz senindir listeye yazdım canımCanım okudum ben Allah kabul etsin inşallahOcak ayı için cüz kaldıysa alabilir miyim?
Şubat için bana da yazdın mı canımAralık hatimi için 26.cüzü K Kardelen1981 okudu ALLAH kabul etsin aminnnağzına yüreğine sağlık canım
Ocak hatimi için 27.cüz
Şubat hatimi için 29 ve 30 cüzleri aldı listeye yazdım![]()
Şimdi listeye yazdım şubat hatimi için 24.cüz senindir canımŞubat için bana da yazdın mı canım
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık şubat hatimi için 2.cüz senindir listeye yazdım canım29.cüzü okudum Allah kabul etsin Şubat ayı için cüz alabilir miyim canımpenyez83
Aminnn ağzına yüreğine sağlık ablacım Ocak hatimi için 4.cüz senindir listeye yazdım
Allah cümlemizden razı olsun ablacım
Canım benim okuyacagum cüz var mıydı, kafam karışık ya bu siralarAllah cümlemizden razı olsun ablacım![]()
Ağzına yüreğine sağlık Ocak hatimi için 30.cüz senindir listeye yazdım canım![]()
30. Cüz Ocak hatimi için senindi canımCanım benim okuyacagum cüz var mıydı, kafam karışık ya bu siralar