Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzına yüreğine sağlık canım şubat listesini yaparken cüz yazacağım not aldım.Ocak hatmi için 20. Cüz de okundu penyez83
Ağzına yüreğine sağlık Ocak hatimi için 30.cüz senindir listeye yazdım canımAralık ayı 11. Cüz okundu.
Ocak ayı için cüz istiyorum
Üç aylara giriyoruz hatim dualarımız nasipse hep kandil günlerinde bağışlanacak. Cüzü okuyup bitiren hemen ertesi ay için cüz alıyor. Okuyan topiğe yazıyor ki, kendi hatimlerine başlayacak bir çok arkadaşımız varYaaa ocaklarda mi okundu ?
Aminnn ağzına yüreğine sağlık Ocak hatimi için 22.cüz senindir listeye yazdım canımCanım okudum ben Allah kabul etsin inşallah Ocak ayı için cüz kaldıysa alabilir miyim?
Şubat için bana da yazdın mı canımAralık hatimi için 26.cüzü K Kardelen1981 okudu ALLAH kabul etsin aminnn ağzına yüreğine sağlık canım
Ocak hatimi için 27.cüz
Şubat hatimi için 29 ve 30 cüzleri aldı listeye yazdım
Şimdi listeye yazdım şubat hatimi için 24.cüz senindir canımŞubat için bana da yazdın mı canım
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık şubat hatimi için 2.cüz senindir listeye yazdım canım29.cüzü okudum Allah kabul etsin Şubat ayı için cüz alabilir miyim canım penyez83
Aminnn ağzına yüreğine sağlık ablacım Ocak hatimi için 4.cüz senindir listeye yazdımpenyez83 cim 12. cüzü okudum canım Allah kabul etsin inşallah
Allah cümlemizden razı olsun ablacımteşekkür ederim canım Allah razı olsun senden penyez83
Canım benim okuyacagum cüz var mıydı, kafam karışık ya bu siralarAllah cümlemizden razı olsun ablacım
Ağzına yüreğine sağlık Ocak hatimi için 30.cüz senindir listeye yazdım canım
30. Cüz Ocak hatimi için senindi canımCanım benim okuyacagum cüz var mıydı, kafam karışık ya bu siralar