Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablacım Ocak hatimi için şuan boşta cüz görünmüyor. Daimi okuyan arkadaşlardan alan olmaz ise, not aldım boş cüz olursa hemen etiket edeceğim
Tamam canımAblacım Ocak hatimi için şuan boşta cüz görünmüyor. Daimi okuyan arkadaşlardan alan olmaz ise, not aldım boş cüz olursa hemen etiket edeceğim![]()
Şubat ayı 15-16-17. cüzleri okudum ALLAH'ım kabul etsin inşallahAminnnn ağzına yüreğine sağlık canimmm
şubat için sıradan 15-16 ve 17 yazdım listeye
![]()
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canımmm
Aminnn ağzına yüreğine sağlık Ocak için 5.ve 6.cüzler senindir listeye yazdım canım3.4.cüzleri okudum Allâh kabul etsin. Ocak için 2 tane cüz alabilirmiyimpenyez83
Eki Görüntüle 3523537
Aralık Hatim Listesi
30 Aralık Pazartesi son okuma süresidir lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım
Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1-Cuel
2-reynax
3-agustos72
4-agustos72
5-Bonus
6-RedGirl
7- H Hazellll
8-RedGirl kuzeni
9-Breave Heart
10-Breave Heart
11-Safransari
12- B begonviil
13-penyez83
14-penyez83
15-deynepnaz
16-deynepnaz
17-Minaa95
18- S selin18![]()
19-HALLEYS
20- @Lidlaylim
21- C Cittaslow
22- C Cittaslow
23- C Cittaslow
24-HepmigencizHepmiguzel
25-RedGirl annesi
26- K Kardelen1981
27-HepmigencizHepmiguzel
28-HepmigencizHepmiguzel
29-HepmigencizHepmiguzel
30- @Lna16
![]()
Aralık hatim duası 2 Ocak Regaip Kandilinde
![]()
Ocak hatim duası 26 Ocak Miraç Kandilinde
![]()
Şubat hatim duası 13 şubat Beraat Kandilinde
![]()
Mart Hatim duası 26 mart Kadir gecesinde
nasipse yapılacaktır okumalarımızı Allah ın izni ile bu şekilde yapmaya gayret edelim![]()
Aminnn ağzına yüreğine sağlık Ocak hatimi 1.ve 2. cüzler senindir listeye yazdım canımCanım Aralık hatmi için 24 , 27 , 28 , 29. cuzlerimi okudum , Rabbim kabul etsin inşallahpenyez83
Ağzına yüreğine sağlık bonusum5.cüz okundu penyezim![]()
TamamdırAğzına yüreğine sağlık bonusumOcak hatimi için 9.cüz senindir listeye yazdım canım
Aralık hatimi
Aminnnn ağzınıza yüreğinize sağlıkBiz okuduk canım. Annemde ben de kuzenimde okuduk.
Allah kabul etsin
Aminnn ağzına yüreğine sağlık ablacım