- 31 Ağustos 2012
- 21.800
- 35.097
25 i okudum canım.HALLEYS Kasım hatimi 5.cüzü okudu ağzına yüreğine sağlık çiçeğimmm
Aralık hatimi için 19.cüzü listeye yazdım canım
Ağzına yüreğine sağlık25 i okudum canım.
Aralık ayı için cüz verebilir misin ?
Canım benim bir cüzü arkadaşa verebilirsin 12 yi yarıladım 13ü de okurum istersen 14 ü verebilirsin herkesin nefesi değsinAğzına yüreğine sağlıkAralık hatimi için şuan boşta cüz görünmüyor. Daimi okuyan arkadaşlardan alan olmasa cüz yazabilirim.
Cüz kalmaz ise, kendi aldığım cüzlerden birini yazarım. Not aldım ilerleyen günlerde bilgi için etiket edicem canım
Canım sağolasın Aralık için sen cüzlerini okudun bitanemm yazdığın cüzler Ocak için aldığın cüzlerinCanım benim bir cüzü arkadaşa verebilirsin 12 yi yarıladım 13ü de okurum istersen 14 ü verebilirsin herkesin nefesi değsin
hıı doğru ya bende görünce yazayım dedim tamam bitanecim sen en iyisini bilirsinCanım sağolasın Aralık için sen cüzlerini okudun bitanemm yazdığın cüzler Ocak için aldığın cüzlerinmerak etme ayarlıycam ben arkadaşa cüz bende çok kişinin nefesi olsun istiyorum her daim
ALLAH razı olsunCanım sağolasın Aralık için sen cüzlerini okudun bitanemm yazdığın cüzler Ocak için aldığın cüzlerinmerak etme ayarlıycam ben arkadaşa cüz bende çok kişinin nefesi olsun istiyorum her daim
hıı doğru ya bende görünce yazayım dedim tamam bitanecim sen en iyisini bilirsin
Hepimiz birbirimizi düşünüyoruz aslında, öyle olmasa hemen yazmazdın canımALLAH razı olsun
Eki Görüntüle 3503790
Kasım Hatim Listesi
27 Kasım Çarşamba son okuma süresidir lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım
Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1-reynax
2-agustos72
3-agustos72
4-Cuel
5-HALLEYS
6- B begonviil
7-Breave Heart
8-Breave Heart
9-penyez83
10-penyez83
11-penyez83
12-deynepnaz
13-deynepnaz
14-deynepnaz
15-RedGirl
16-Lna16
17- S selin18
18-Lidlaylim
19- C Cittaslow
20- C Cittaslow
21-HepmigencizHepmiguzel
22-HepmigencizHepmiguzel
23-HepmigencizHepmiguzel
24- K Kardelen1981
25-Safransari
26-RedGirl kuzeni
27-Bonus
28- S saharay
29-RedGirl annesi
30- H Hazellll
Kasım hatim duasını nasipseLidlaylim arkadaşımız yapacak
Aminnn ağzına yüreğine sağlık Aralık için 20.cüz senin listeye yazdım canım18. Cuzu okudum Allah kabul etsin
Allah razı olsun ablaAminnn ağzına yüreğine sağlık Aralık için 20.cüz senin listeye yazdım canım
Eki Görüntüle 3503790
Kasım Hatim Listesi
27 Kasım Çarşamba son okuma süresidir lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım
Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1-reynax
2-agustos72
3-agustos72
4-Cuel
5-HALLEYS
6- B begonviil
7-Breave Heart
8-Breave Heart
9-penyez83
10-penyez83
11-penyez83
12-deynepnaz
13-deynepnaz
14-deynepnaz
15-RedGirl
16-Lna16
17- S selin18
18-Lidlaylim
19- C Cittaslow
20- C Cittaslow
21-HepmigencizHepmiguzel
22-HepmigencizHepmiguzel
23-HepmigencizHepmiguzel
24- K Kardelen1981
25-Safransari
26-RedGirl kuzeni
27-Bonus
28- S saharay
29-RedGirl annesi
30- H Hazellll
Kasım hatim duasını nasipseLidlaylim arkadaşımız yapacak
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık. Aralık ayı 24- 27- 28 ve 29.cüzler senindir listeye yazdım canımpenyez83 canım Kasım ayı cüzlerimi okudum Rabbim kabul etsin inşallah.
Tilavet secdelerini de yaptım.
Allah'ım kabul etsin inşallah
Aminnn ağzına yüreğine sağlık ablacım Aralık hatimi için 12.cüz senindir listeye yazdım
Tamam canım çok teşekkür ederimAminnn ağzına yüreğine sağlık ablacım Aralık hatimi için 12.cüz senindir listeye yazdım
Allah kabul etsin daim olsun okumalarınız. Aralık hatimine boşta cüz kalırsa etiket ederimkizlar selam, bana da bir cuz verebilirsiniz bosta varsa, yeni kur an ogrendim evde kendi kendime suan kendim 4.cuzdeyim ama sizlerle bir hatim indirmek isterim.
Tesekkur ederimm. Haber bekliyorumAllah kabul etsin daim olsun okumalarınız. Aralık hatimine boşta cüz kalırsa etiket ederim