Her ay 1 hatim yapıyoruz

Kasım Hatim Listesi

27 Kasım Çarşamba son okuma süresidir lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım

Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım

1- reynax

2- agustos72

3- agustos72

4- Cuel

5- HALLEYS

6- B begonviil

7- Breave Heart

8- Breave Heart

9- penyez83

10- penyez83

11- penyez83

12- deynepnaz

13- deynepnaz

14- deynepnaz

15- RedGirl

16- Lna16

17- S selin18

18- Lidlaylim

19- C Cittaslow

20- C Cittaslow

21- HepmigencizHepmiguzel

22- HepmigencizHepmiguzel

23- HepmigencizHepmiguzel

24- K Kardelen1981

25- Safransari

26- RedGirl kuzeni

27- Bonus

28- S saharay

29- RedGirl annesi

30- H Hazellll

Kasım hatim duasını nasipse Lidlaylim arkadaşımız yapacak

25 i okudum canım.
Aralık ayı için cüz verebilir misin ?
Ağzına yüreğine sağlık Aralık hatimi için şuan boşta cüz görünmüyor. Daimi okuyan arkadaşlardan alan olmasa cüz yazabilirim.

Cüz kalmaz ise, kendi aldığım cüzlerden birini yazarım. Not aldım ilerleyen günlerde bilgi için etiket edicem canım

Canım benim bir cüzü arkadaşa verebilirsin 12 yi yarıladım 13ü de okurum istersen 14 ü verebilirsin herkesin nefesi değsin

Canım benim bir cüzü arkadaşa verebilirsin 12 yi yarıladım 13ü de okurum istersen 14 ü verebilirsin herkesin nefesi değsin
Canım sağolasın Aralık için sen cüzlerini okudun bitanemm yazdığın cüzler Ocak için aldığın cüzlerin merak etme ayarlıycam ben arkadaşa cüz bende çok kişinin nefesi olsun istiyorum her daim

hıı doğru ya bende görünce yazayım dedim tamam bitanecim sen en iyisini bilirsin

18. Cuzu okudum Allah kabul etsin

penyez83 canım Kasım ayı cüzlerimi okudum Rabbim kabul etsin inşallah.
Tilavet secdelerini de yaptım.
Allah'ım kabul etsin inşallah

kizlar selam, bana da bir cuz verebilirsiniz bosta varsa, yeni kur an ogrendim evde kendi kendime suan kendim 4.cuzdeyim ama sizlerle bir hatim indirmek isterim.

kizlar selam, bana da bir cuz verebilirsiniz bosta varsa, yeni kur an ogrendim evde kendi kendime suan kendim 4.cuzdeyim ama sizlerle bir hatim indirmek isterim.
Allah kabul etsin daim olsun okumalarınız. Aralık hatimine boşta cüz kalırsa etiket ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…