- 23 Mart 2022
- 14.279
- 53.533
- 41
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canımCanım okudum ben bu aykini
Allah kabul etsin
Kasım ayı hatimi için listeye 25.cüzü yazdım. Son güne bırakma olur mu canım son okuma süresi 27 Kasım Çarşamba günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canımCanım okudum ben bu aykini
Allah kabul etsin
Kasım ayı hatimi için listeye 25.cüzü yazdım. Son güne bırakma olur mu canım son okuma süresi 27 Kasım Çarşamba günü
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canım Kasım hatimi için 12- 13 ve 14. cüzler senindir listeye yazdımpenyez83 10.ve11.cüzü okudum. Allah kabul etsin. Verebilirsen sıralı 2 veya 3 cüz iyi olur.
15. Cüzü okudum Allah kabul etsinLidlaylim çiçeğimmm Ekim hatimi için 15.cüzü okudum bildirimini bekliyorum ne durumdasın
Aminnn canım ağzına yüreğine sağlık Kasım ayı için 18.cüz senin listeye yazdım nasip olursa Kasım hatim duasını da sen yaparsın çiçeğimm15. Cüzü okudum Allah kabul etsin
Tamam abla inşallahAminnn canım ağzına yüreğine sağlık Kasım ayı için 18.cüz senin listeye yazdım nasip olursa Kasım hatim duasını da sen yaparsın çiçeğimm
Canım 11. cüz de okundu ALLAH'ım kabul etsin inşallah penyez83Breave Heart Aralık hatimi için 9-10 ve 11. cüzleri listeye yazdım canım Allah razı olsun her ay erkenden okuyup önden cüz alıyorsun
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canım ❤Canım 11. cüz de okundu ALLAH'ım kabul etsin inşallah penyez83
Aminnnnnn ağzına yüreğine sağlık Aralık için 7.cüz senindir listeye yazdım canımKasım ayı için 30.cüzü okudum. Allahım kabul etsin inşallah Aralık için de alırım @penyez83
Aminnn ağzına yüreğine sağlık Aralık hatimi 2.cüz senindir listeye yazdım canım1. Cüzü okudum Allah kabul etsin
TeşekkürlerAminnn ağzına yüreğine sağlık Aralık hatimi 2.cüz senindir listeye yazdım canım