Ekim Hatim Listesi
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi Rabbil alemin ves salatü ves selamü ala Rasülina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein
Hatim duasını
Aktif Lora
arkadaşımız yaptı. isimlerinizi tek tek okuyarak duaya kattı, vefat etmiş yakınlarımızın ruhlarına da hediye eyledi
Kim ne niyetle okuduysa Rabbim kabul etsin. Evlat isteyene salih ve saliha evlatlar, hamile olanlara sağlıcakla doğumlar, evladı olanın evladına sağlıklı hayırlı uzun ömür, borcu olana ödeme kolaylığı, geçim sıkıntısı çekene rızık bolluğu, iş arayana hayırlı iş, eş arayana hayırlı eş, derdi olana deva, hastalığı ve hastası olana şifa versin RABBİM aminnn
Okuduğumuz Kuran'ı Kerim ile amel etmeyi, Kuran ahlakı ile yaşamayı RABBİM cümlemize nasip etsin. Arkamızdan Kuran okuyanlarımız çok olsun aminnnnn
Rabbim dünyada ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı cümlemize nasip eylesin. Hepinizin ağzına, yüreğine, nefesine, ruhuna sağlık ALLAH razı olsun canlar. Bizlerde
Aktif Lora
kardeşimize dua edelim sağlıcakla, kolaylıkla, afiyetle, vaktinde yavrusunu kucağına almayı Rabbim nasip eylesin aminnnnnn
1-
agustos72
2-
B
begonviil
3-
RedGirl
4-
Breave Heart
5-
Breave Heart
6-
Breave Heart
7-
penyez83
8-
penyez83
9-
Aktif Lora
10-
deynepnaz
11-
deynepnaz
12-
Bonus
13-
H
Hazellll
14-
Cuel
15-
Lidlaylim
16-
HALLEYS
17-
C
Cittaslow
18-
C
Cittaslow
19-
HepmigencizHepmiguzel
20-
HepmigencizHepmiguzel
21-
reynax
22-
K
Kardelen1981
23-
S
selin18
24-
Safransari
25-
Lna16
26-
penyez83
27-
S
saharay
28-
RedGirl
annesi
29-
RedGirl
kuzeni
30-
esoss88
Teheccüdde yapılan dua, hedefi şaşmayan ok gibidir. Bende bu gece teheccüde sizleride dualarıma kattım. Rabbim ettiğimiz duaları, okuduğumuz hatmi şerifi, katında kabul ve makbul eylesin aminnn
Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yasifun ve selamün alel murselin velhamdülillahi rabbil alemin. EL-FATİHA (ma-salavat )