- 23 Mart 2022
- 14.281
- 53.538
- 41
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canım Kasım ayı hatimine cüz almak istiyormusun
Tmm canım Kasım hatimi için 28.cüzü listeye yazdım senindir cüzİsterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canım Kasım ayı hatimine cüz almak istiyormusun
Tmm canım Kasım hatimi için 28.cüzü listeye yazdım senindir cüzİsterim
Canım üçümüzde cüzlerimizi okuduk. Allah kabul etsin.Aminnnn ağızlarına yüreklerine sağlık canım
Ekim için
Senin 3.cüz
Annen 28.cüz
Kuzenin 29.cüz listeye yazdım
Aminnnn canım hepinizin ağzına yüreğine sağlık Kasım ayı hatimi için listeye yazdımCanım üçümüzde cüzlerimizi okuduk. Allah kabul etsin.
Kasım için cüz alabiliriz
Çok teşekkür ederimTmm canım Kasım hatimi için 28.cüzü listeye yazdım senindir cüz
Aralık ayı 9-10. cüzler okundu 11 i bitirince tekrar yazarım. Allah'ım kabul etsin inşallah penyez83Aminnn ağzına yüreğine sağlık canım sıradan okumaya devam edersin nasip olursa, daha erken liste yapmadım ama not aldım ( Aralık 9-10 ve 11. cüzler senindir çiçeğimmm)
Cumanın hayrı ve bereketi üzerimize olsun
Ekim Hatim Listesi
23 Ekim Çarşamba son okuma süresidir lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım
Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1- agustos72
2- B begonviil
3- RedGirl
4- Breave Heart
5- Breave Heart
6- Breave Heart
7- penyez83
8- penyez83
9- Aktif Lora
10- deynepnaz
11- deynepnaz
12- Bonus
13- H Hazellll
14- Cuel
15- Lidlaylim
16- HALLEYS
17- C Cittaslow
18- C Cittaslow
19- HepmigencizHepmiguzel
20- HepmigencizHepmiguzel
21- reynax
22- K Kardelen1981
23- S selin18
24- Safransari /son 5 syf kalmış
25- Lna16
26- penyez83
27- S saharay
28- RedGirl annesi
29- RedGirl kuzeni
30- esoss88
Ekim Hatim duamızı nasipse Aktif Lora arkadaşımız yapacak
Aminnn ağzına yüreğine sağlık canım. Kasım için 21- 22 ve 23 cüzleri listeye yazdım senindirCanım 19 ve 20 cuzler okundu , Allah kabul etsin inşallah penyez83
Tilavet secdesi yapıldı.
Kasım ayı için 21 , 22 ve 23. cüzleri alabilir miyim müsaitse?
Aralık hatimi için 24- 27- 28 ve 29.cüzleri listeye yazdım canım HepmigencizHepmiguzelAminnn ağzına yüreğine sağlık canım. Kasım için 21- 22 ve 23 cüzleri listeye yazdım senindir
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık ablacım Aralık listem işyerinde bilgisayarda kayıtlı daha telefonuma kopyalanmadım. Yarın bakar yazarımpenyez83 Kasım ayı hatmi için 19. Ve 20. Cüzleri okudum.
Allah kabul etsin inşallah
Aralık hatmi için müsaitlik varsa 21. Ve 22. Cüzleri alabilirmiyim canim
Camim benim son 5 sayfam kalmıştı 24. Cüz. Hastalığım.bitmedi okuyamayacagim. Biri okuyabilir mi ?
Canım daha 8 arkadaş bildirim yapmadı Perşembe gecesine kadar bildirimleri bekleyeceğim. O zamana kadar da mı okuma imkanın olmayacakCamim benim son 5 sayfam kalmıştı 24. Cüz. Hastalığım.bitmedi okuyamayacagim. Biri okuyabilir mi ?
Bir de yeni hatimden cüz alabilir miyim şimdiden ?
Olur canim perşembeye okurum mutlaka.Canım daha 8 arkadaş bildirim yapmadı Perşembe gecesine kadar bildirimleri bekleyeceğim. O zamana kadar da mı okuma imkanın olmayacak
Kasım ayı hatimi için listeye 25.cüzü yazdım. Son güne bırakma olur mu canım son okuma süresi 27 Kasım Çarşamba günüCamim benim son 5 sayfam kalmıştı 24. Cüz. Hastalığım.bitmedi okuyamayacagim. Biri okuyabilir mi ?
Bir de yeni hatimden cüz alabilir miyim şimdiden ?
Tamam canım ekim kalan 5 sayfayı okuyunca yazarsın olurda bir aksilik olursa okuyamaz isen HALLEYS arkadaşımız müsait okurum dedi sağolsunOlur canim perşembeye okurum mutlaka.
Aklımada geldi biliyormusun dedim bu kadar geçe kalmazdı. Dua grubuna da girmeyince acaba doğum mu yaklaştı dedim.
Ağzına yüreğine sağlık Kasım hatimi için 2.cüzü listeye yazdım canım1.cüzü okudum kasım için boşsa 2 cüz alabilirim penyez83