Selam aleyküm hayırlı günler hala aktif mi acaba haftada 1 cüz mu okunuyor yoksa aylık veya günlük mü
Ekim ayı için bi arkadaşımız cüz almadı. İsterseniz 26. cüzü size yazabilirim
Tamam kardeşim ben alayım inşallah
Tamamdır yazdım 26.cüzü Ekim ayı hatim listesine. Hoşgeldin
En siteye 9 Eylül de girmişsiniz özelden de mesaj attım bir dönüş yapmadınız. Cüzü okudunuz mu? Eğer 15 ekime kadar bildirim gelmez ise sizi listeden çıkarmak durumunda kalacağım.Selam aleyküm hoşbuldum
Aminnn ağzına yüreğine sağlık21.cüzü okudum Allah kabul etsin
Tamamdir teşekkür ederimAminnn ağzına yüreğine sağlık
Kasım için 1.cüzü listeye yazdım senindir canım
Selinimm canım senin Kasım ayı cüzün 17 idiAminnn ağzına yüreğine sağlık canım Kasım için 17.cüz senindir listeye yazdım
Aralık için not aldım cüz istediğini, henüz liste yapmadım canım9. Cüzü okudum Allah kabul etsin. Aralık içinde cüz almak istiyorum canımpenyez83
Ay özür dilerim şimdi kontrol ettim 17.cüzü okudum. Kafam biraz doluydu yanlış yazdım. Kusura bakmaSelinimm canım senin Kasım ayı cüzün 17 idi
Aralık için not aldım cüz istediğini, henüz liste yapmadım canım
Tamamdır canım ağzına yüreğine sağlıkAy özür dilerim şimdi kontrol ettim 17.cüzü okudum. Kafam biraz doluydu yanlış yazdım. Kusura bakma
oy canımmm Allah senden de razı olsun beni hiç unutmuyorsunBreave Heart Aralık hatimi için 9-10 ve 11. cüzleri listeye yazdım canım Allah razı olsun her ay erkenden okuyup önden cüz alıyorsun
Tamamdır yazdım 26.cüzü Ekim ayı hatim listesine. Hoşgeldin
Ağzına yüreğine sağlık bonusumEkim ayı için 12.cüzü okudum penyezimpenyez83
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canımEkim ayı 27.cuz okundu tilavet secdesi yapıldı
Allah kabul etsin inşallah
İsterimAminnnn ağzına yüreğine sağlık canımKasım ayı hatimine cüz almak istiyormusun
Canım ne zamana kadar okumamız gerekiyordu.Ağzına yüreğine sağlık bonusum
23 Ekim Çarşamba gecesine kadar okuma süremiz var canımCanım ne zamana kadar okumamız gerekiyordu.
Son 5 sayfam kaldı, 1 haftalık regl sürecine girdim.