Ekim ayı 6. cüz okundu Allah'ım kabul etsin inşallah.Eki Görüntüle 3481114
Ekim Hatim Listesi
23 Ekim Çarşamba son okuma süresidir lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım
Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1-agustos72
2- B begonviil
3-RedGirl
4-Breave Heart
5-Breave Heart
6-Breave Heart
7-penyez83
8-penyez83
9-Aktif Lora
10-deynepnaz
11-deynepnaz
12-Bonus
13- H Hazellll
14-Cuel
15-Lidlaylim
16-HALLEYS
17- C Cittaslow
18- C Cittaslow
19-HepmigencizHepmiguzel
20-HepmigencizHepmiguzel
21-reynax
22- K Kardelen1981
23- S selin18
24-Safransari
25-Lna16
26-sehrazad_
27- S saharay
28-RedGirl annesi
29-RedGirl kuzeni
30-esoss88
Aminnn ağzına yüreğine sağlık canım
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık ablacımpenyez83 Ekim ayı hatmi için 17. Ve 18. Cüzleri okudum,
rabbim kabul etsin inşallah
Kasım ayı hatmi için 19. Ve 20 cüzleri müsaitlik varsa alabilir miyim canim
Aminnn ağzına yüreğine sağlık canım Kasım için 17.cüz senindir listeye yazdım23.Cüzü okudum Allah kabul etsin Kasım ayı için cüz alabilir miyim@penyez83
Kuşum kasım ayı için sıradaki cüzleri aldım mı ben?Aminnn ağzına yüreğine sağlık canım
Kasım için 7 ve 8. cüzleri yazdım listeye canım senindirKuşum kasım ayı için sıradaki cüzleri aldım mı ben?
Farketmez kuzuşum senin gönlün nasıl isterse o ay 2 tane alabilirim sorun olmazKasım için 7 ve 8. cüzleri yazdım listeye canım senindirama 9.cüz ortada, ikimiz çakıştık sana mı yazayım bana mı karar veremedim neyse ikimizde okuyalım ben ayarlarım
Aminnn ağzına yüreğine sağlık canım Kasım için 30.cüz senindir listeye yazdımEkim hatmi 13.cüz okudum secdesini de yaptım Allahım kabul etsin inşallah
Kasım ayı için yine almak isterim@penyez83
CanımsınFarketmez kuzuşum senin gönlün nasıl isterse o ay 2 tane alabilirim sorun olmaz
Teşekkür ederim canımAminnn ağzına yüreğine sağlık canım Kasım için 17.cüz senindir listeye yazdım
Kasım ayı 7. cüz okundu RABBİM kabul etsin inşallah.Farketmez kuzuşum senin gönlün nasıl isterse o ay 2 tane alabilirim sorun olmaz
Kasım ayı 8. cüz okundu Allah'ım kabul etsin inşallahCanımsınEkim ayında cüz isteyen çok olunca, ben ve deynepnaz ikişer cüz aldık. Ondan çakışma oldu seninle. Kasım ayında 7 ve 8 senin olsun bitanem
Tamamdır çiçeğim teşekkür ediyorumAminnn ağzına yüreğine sağlık canımsıradan okumaya devam edersin nasip olursa, daha erken liste yapmadım ama not aldım ( Aralık 9-10 ve 11. cüzler senindir çiçeğimmm)