Henüz listeyi yapmadım bir kaç güne yapıp etiket ederim canımpenyez83 canım sonraki ay için cüzler dağıtılmadı değil mi henüz ? Ben yine okumak istiyorum uygunsa sıradaki cüzlerden 2 tane almak isterim
peeves canım 10. cüz senindir mart hatim listesine yazdımpenyez83 mart ayi icin cuzleri vermeye basladiniz mi
zeynom mart hatimi için 12. cüz senindir listeye yazdım
Reynax canım mart hatimi 11.cüz senindir listeye yazdımMart için verildiği zaman almak isterim.etiket yaparsınız sevinirim
Esos canım mart hatimi için 26.cüz senindir listeye yazdım
Breave canım mart hatimi için 13 ve 14 cüzler senindir listeye yazdımpenyez83 canım sonraki ay için cüzler dağıtılmadı değil mi henüz ? Ben yine okumak istiyorum uygunsa sıradaki cüzlerden 2 tane almak isterim
Allah razı olsun canımmmBreave canım mart hatimi için 13 ve 14 cüzler senindir listeye yazdım
Allah razi olsun bu sefer hemen okiyamicam kendi hatmimi bitirdim bugun orucluydumda yoruldum. Biliyorum daha zaman var ama hep hemen okuyorum ya beklersin diye soyledim.❤peeves canım 10. cüz senindir mart hatim listesine yazdım
Tamam penyezim Allah razi olsunzeynom mart hatimi için 12. cüz senindir listeye yazdım
ALLAH kabul etsin canımAllah razi olsun bu sefer hemen okiyamicam kendi hatmimi bitirdim bugun orucluydumda yoruldum. Biliyorum daha zaman var ama hep hemen okuyorum ya beklersin diye soyledim.❤
Allah razı olsun canımmm
ALLAH hepimizden razı olsun canlarTamam penyezim Allah razi olsun
Tamam canım haber verdiğin için sağol kalanını bizler okuruz nasip olursaArkadaşlar subat hatminin 23. Cuzunu oluyacaktim. Ama ben çok kısa aralıklarla 1 ayda 3 kez regl oldum. Planladigim gibi olmadı ve ilk 10 sayfanini okuyabildim.
Kusura bakmayın. Kalanını okuyabilecek var mı acaba ?
Tamam canım Şubat cüzün bitince yazarsın yine
Evet son 10 sayfası. .Tamam canım haber verdiğin için sağol kalanını bizler okuruz nasip olursa
son 10 sayfası okunacak dimi