- 26 Haziran 2022
- 2.148
- 3.520
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canım
Canım son 5 sayfa kaldı,onu da saat 10 gibi okuyacağımOcak hatimi için bildirim yapmayanlar
1. Cüz A Ada-Anne
5. CüzYesmar Yesmarr
okumalarınız ne durumda hanımlar
Aminnnn canimm helal olsun ağzına yüreğine sağlık. Miraç Kandilinde duasını yapacağız nasipse, duan duamdir adacimmpenyez83 canım benim bitirdim, şükürler olsun. Allah kabul etsin. Duamı biliyorsun
Allah okuyan herkesin niyetini kabul buyursun. Sende hakkını helal et
Yok canım 24 şubattan sonra vermeye başlayacağım aklımdasın not aldımpenyez83 mart ayi icin cuzleri vermeye basladiniz mi
Allah razi olsun. ❤Yok canım 24 şubattan sonra vermeye başlayacağım aklımdasın not aldım
( Ocak ve şubat hatim dualari bitsin önce )
Aminnnnn ağzına yüreğine sağlık canimm
Kuzenim 6 okudu ben 27 okudum.Şubat Hatim listesi
Hatim duası Beraat Kandilinde kabede RedGirl arkadaşımızın annesi tarafından yapılacaktır
20 Şubat son okuma süresi, tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1.HepmigencizHepmiguzel
2. A Ada-Anne
3.Lidlaylim
4.HepmigencizHepmiguzel
5.bir civciv annesi
6.RedGirl kuzeni
7.Lna16
8. C Cittaslow
9.HALLEYS
10.reynax
11.Breave Heart
12.Breave Heart
13.PiXiEE annesi Gülçin
14.penyez83
15.penyez83
16.Peeves
17.Bonus
18.Aktif Lora
19.deynepnaz
20.Nego
21.Tubismavis
22.YagmurSendeanlarsn
23.Safransari
24. K Kardelen1981
25. K Kardelen1981
26.HejaR12
27.RedGirl
28.esoss88
29.aysen-
30.papatyamm
Lütfen bildirimlerimizi son güne bırakmayalım
Ağzınıza yüreğinize sağlık
Bilgi alabildiniz mi? Istiyorsaniz okuyabilirim 5. CuzuYesmar Yesmarr özelden mesaj attım, buradan etiket ettim ama maalesef dönüş olmadı.
Ocak hatimi için 5. Cüzü okudunuz mu
K Kazen bey size mesaj attım görmediniz sanırım, buradan da etiket etmek istedim umarım görürsünüz. Yesmar üyenin iletişim bilgisi varsa ricamdır sorarmısınız. Cüzü okumuş mu okumamış mı ?
Kazen bey dönüş yaptı. Maalesef iletişim bilgisi yokmuşBilgi alabildiniz mi? Istiyorsaniz okuyabilirim 5. Cuzu
Şuan için boş cüz yok zeynomm Mart ayı için cüz verirken etiket ederim canım
Tamam penyezim aklinda bulunsun ben de hatime katilirimŞuan için boş cüz yok zeynomm Mart ayı için cüz verirken etiket ederim canım( 24 şubattan sonra)