Bi tane versembende hatim yapıyorum da
Aleyküm selam canım aylardır devam eden ve Hatim yapan sıralı cüz alan arkadaşımıza yazdım 8. Cüzü.. eğer bu ay ara verir ve almaz ise o zaman size yazarımZ selamünaleyküm arkadaşlar ben de sormak istiyorum temmuz Ayı’nın cüzleri dağıtılmadı ancak temmuz ayı sekizinci cüzü ben alabilir miyim
Temmuz ayi için hangi cuz olacağı şuan belli değil canım sana bir tane cüz ayiracagim mutlaka belli olunca etiket ederimO zaman şöyle yapsak ben de Allahın izniyle devamlı okuyan arkadaşlardan biri olucağım Temmuz ayı için bana da bir cüz verseniz olur mu bazen siteye girmeyi unutuyorum cüz almayı unutuyorum
En azından şimdiden temmuz ayı için okuyacağım cüzü bilsem böyle bir şey mümkün mü
Temmuz ayi için hangi cuz olacağı şuan belli değil canım sana bir tane cüz ayiracagim mutlaka belli olunca etiket ederim
27 Haziran Hatim Listesi
kurban bayramı, arefe günü Hatim duası yapılacaktır
1.Safransari
2.Safransari
3.Lna16
4.deynepnaz
5.deynepnaz
6.deynepnaz
7.burcusami
8.burcusami
9.burcusami
10.Aktif Lora
11.Nego
12.HejaR12
13.RedGirl kuzeni
14.HepmigencizHepmiguzel
15.HepmigencizHepmiguzel
16.RedGirl
17.agustos72
18.RedGirl komşusu
19.penyez83
20.penyez83
21.penyez83
22.penyez83 arkadaşı
23.safi.naz
24.safi.naz
25.Madammor
26.Lna16
27.Leyl-i-fer
28. K Kardelen1981
29. K Kardelen1981
30. K Kardelen1981
Aminnn Ağzına yüreğine sağlık canım temmuz için 16 alındıpenyez83 14 ve 15. cüzlerim bitti ,Allah kabul etsin inşallah.
Tilavet secdesi yapıldı.
Temmuz ayı için 16 ve 17. cüzleri yazabilirsiniz bana alan yoksa tabi.
17 ve 18. cüzleri alabilirim , ya da uygun görülen cüzlerde olabilir .Aminnn Ağzına yüreğine sağlık canım temmuz için 16 alındı
Canım ben daha temmuz listesine bakmadım belli olunca yazsam olurmu17 ve 18. c
17 ve 18. cüzleri alabilirim , ya da uygun görülen cüzlerde olabilir .
Burcummm hayırlı olsun canımpenyez83 cnm bu ay için olan cuzleri benden alır mısın, hamileyim yoğun mide bulantılari yaşıyorum, bi süre aranızda olamicam
Olur canım, Allah razı olsun
Sizlerden de ALLAH razı olsunOlur canım, Allah razı olsun