• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 1 hatim yapıyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nego
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
13, 16 ve 18 okuduk canım bir sonraki aya ben 17 yi istiyorum kuzenim ve komşuma da bir tane yazabilirsen sevinirim Nego Nego penyez83 penyez83

başladım birkaç güne bitiririm inşallah...
gece bir rüyalarla u ğraştım herkese diyorum rüyamda çocuğum olmuyor diye ağlıyorum nasıl ağlıyorum doktor soruyorum nereye gideyim kime gideyim yoksa çocuğum olmayacak mı benim diyorum nasıl kalktığımı bilemedim..
ben de 5. tüp bebeğe başlayacağım dualarınızı eksik etmeyin lütfen nasıl bir zordayım anlatamam

başladım birkaç güne bitiririm inşallah...
gece bir rüyalarla u ğraştım herkese diyorum rüyamda çocuğum olmuyor diye ağlıyorum nasıl ağlıyorum doktor soruyorum nereye gideyim kime gideyim yoksa çocuğum olmayacak mı benim diyorum nasıl kalktığımı bilemedim..
ben de 5. tüp bebeğe başlayacağım dualarınızı eksik etmeyin lütfen nasıl bir zordayım anlatamam
Acele etme canım okuma süremiz var daha arefe günü hatim duasını yapacağız nasipse

RABBİM kolaylaştırsın zorlaşırtırmasın hayırla güzellikler ile afiyet ile sonuçlandırsın salih saliha evlatlarınız olsun aminnnnn 🤲

Acele etme canım okuma süremiz var daha arefe günü hatim duasını yapacağız nasipse

RABBİM kolaylaştırsın zorlaşırtırmasın hayırla güzellikler ile afiyet ile sonuçlandırsın salih saliha evlatlarınız olsun aminnnnn 🤲
amin canım inşallah hayırlısı ile sağlıcakla amin....
5. tüp bebeğe başlıyoruz gözümde büyüyor tedavim..

Back