Her ay 1 hatim yapıyoruz

Canım amaç belli. küçümsemeye gelmiş. O yüzden boşuna açıklama yapmaya bile gerek yok.
Şu dua grubunu bile karıştıracak zihniyette insanlar olmasına şaşırıyorum.
Belki gerçekten kafası karıştı
Aslında kendisi de çelişiyor,hem duymadan kendi okumadan olmaz diyor hem başkasının niyetine okununca yasin, cüz okununca olur diyor. Olmamış olsa öyle de olmaz

Belki gerçekten kafası karıştı
Aslında kendisi de çelişiyor,hem duymadan kendi okumadan olmaz diyor hem başkasının niyetine okununca yasin, cüz okununca olur diyor. Olmamış olsa öyle de olmaz
Kafası karışan birden çok yere yazmaz ki. gitmiş Tüp bebek topiğine yazmış. Böyle böyle yapıyorlar doğru mu diye.
İyi niyetten yoksun bir davranış bu

Kafası karışan birden çok yere yazmaz ki. gitmiş Tüp bebek topiğine yazmış. Böyle böyle yapıyorlar doğru mu diye.

inşallah nerelerde ne eğitim almış neler yapmış yazar bizde aydinlaniriz.

ama yazmazsa da ayiplarim. ne o öyle hem söyle hem geri çekil

Tup bebek tedavisindeyim o topikte aktifim de orada tesbih vs okuduk transfer gunleriz hepimiz birimiz için

Arkadaşlardan yorum bekledim siz ne dersiniz diye

Ben sadece bi açıklama. İstedim hatta bende dahil olurum.aciklama yaparsanız Dedim

Ama anlatamadim derdimi vs neyse

Hepinize teşekkür ediyorum

Ayıp yaptığınız sizin. Biz bu cüzleri kimler için okuyoruz niyetimiz ne biliyor musunuz? Kaç arkadaşıma niyet koydum bu hatimlerde.
Bakın siz de tedavi görüyormuşsunuz. neden şüphe düşürüyorsunuz duaya? Allah tez zamanda bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Yoo kafası karışan kendini burda mükemmel göstermezdi
Estağfurullah kimse mükemmelim demedi

Sadece mantığımı açıklayıp bir cevap aradım

Ama yazılar herkesin kendi kendine okuduğu algiyla ilerledi büyüdü

Ne diyim ki

Bende bir kişi ye okunacaksa dahil.olurum birinin adına niyet ederim o cuzu okurum

Benim anlatmaya çalıştığım yanlis anlaşıldı

Kuran okumanın neresi hata ben başka bisey anlatmaya çalıştım dilim.yetmedi

Amin inşallah sagolun güzel dilekleriniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…