Belli ki karmaşa çıkaracak
Üflediler söndüm
Karanlıkta gönlüm
Hiç bilmezdim ama
Derindeymiş pek derdim
Diyerek umarım son cevabı mı yazmışımdır
Belki gerçekten kafası karıştıCanım amaç belli. küçümsemeye gelmiş. O yüzden boşuna açıklama yapmaya bile gerek yok.
Şu dua grubunu bile karıştıracak zihniyette insanlar olmasına şaşırıyorum.
Bir de tüp bebek topiklerinde de yazmış bunları. destekçi aramış. amaç belliÜflediler söndüm
Karanlıkta gönlüm
Hiç bilmezdim ama
Derindeymiş pek derdim
Diyerek umarım son cevabı mı yazmışımdır
Kafası karışan birden çok yere yazmaz ki. gitmiş Tüp bebek topiğine yazmış. Böyle böyle yapıyorlar doğru mu diye.Belki gerçekten kafası karıştı
Aslında kendisi de çelişiyor,hem duymadan kendi okumadan olmaz diyor hem başkasının niyetine okununca yasin, cüz okununca olur diyor. Olmamış olsa öyle de olmaz
Pusuda yatıyoruzBen de bu topikte in cin top oynuyor sanıyordum. Meğer hayalet gibi geziyormuşsunuz
Kafası karışan birden çok yere yazmaz ki. gitmiş Tüp bebek topiğine yazmış. Böyle böyle yapıyorlar doğru mu diye.
İyi niyetten yoksun bir davranış bu
Ben de bu topikte in cin top oynuyor sanıyordum. Meğer hayalet gibi geziyormuşsunuz
Belki gerçekten kafası karıştı
Aslında kendisi de çelişiyor,hem duymadan kendi okumadan olmaz diyor hem başkasının niyetine okununca yasin, cüz okununca olur diyor. Olmamış olsa öyle de olmaz
Tup bebek tedavisindeyim o topikte aktifim de orada tesbih vs okuduk transfer gunleriz hepimiz birimiz içinKafası karışan birden çok yere yazmaz ki. gitmiş Tüp bebek topiğine yazmış. Böyle böyle yapıyorlar doğru mu diye.
İyi niyetten yoksun bir davranış bu
Ayıp yaptığınız sizin. Biz bu cüzleri kimler için okuyoruz niyetimiz ne biliyor musunuz? Kaç arkadaşıma niyet koydum bu hatimlerde.Tup bebek tedavisindeyim o topikte aktifim de orada tesbih vs okuduk transfer gunleriz hepimiz birimiz için
Arkadaşlardan yorum bekledim siz ne dersiniz diye
Ben sadece bi açıklama. İstedim hatta bende dahil olurum.aciklama yaparsanız Dedim
Ama anlatamadim derdimi vs neyse
Hepinize teşekkür ediyorum
Estağfurullah kimse mükemmelim demediYoo kafası karışan kendini burda mükemmel göstermezdi
Bende bir kişi ye okunacaksa dahil.olurum birinin adına niyet ederim o cuzu okurumAyıp yaptığınız sizin. Biz bu cüzleri kimler için okuyoruz niyetimiz ne biliyor musunuz? Kaç arkadaşıma niyet koydum bu hatimlerde.
Bakın siz de tedavi görüyormuşsunuz. neden şüphe düşürüyorsunuz duaya? Allah tez zamanda bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Resmen ortalık karıstirmaya, yaptigimizi kücümsemeye gelmissinEstağfurullah kimse mükemmelim demedi
Sadece mantığımı açıklayıp bir cevap aradım
Ama yazılar herkesin kendi kendine okuduğu algiyla ilerledi büyüdü
Ne diyim ki