Olur canım yazayım3.cüz bana çok güzel bakıyor onuda alabilirmiyim kimse almadan şubat ayı hatimi için
27 28 29 alabilir miyim bende, kaparlar sonra ben almadan
Tamam yazıyorum27 28 29 alabilir miyim bende, kaparlar sonra ben almadan
Değil mi herkes kaçırmamak için uğraşıyorne güzel yarış var yaa canım güzel topiğim iyi varsınNego güzel şeylere vesile oluyorsun güzel yüreğinden
Yaa böyle güzel şeyler yazıyorsunuz çok mutlu oluyorum.Valla bakıyorum almışlar aha diyorum kaçıyor cuzler yaz burcukendim okumaya kalksam çocukla çok zor ama böyle ay sonuna kadar mecburen okuyoruz Nego iyiki varsın
Cevap yazamadım, öğlen okudum aslında mesajı hastanedeydim,anca yazabiliyorum kusura bakma, istersen değişebiliriz sorun değil benim için, bana kaçıncı cüz düşecek onu yazında okurumHejaR12 sırasıyla okumamış, özel olarak almadıysa bana verir belki
Ramazanda bitireyim diye düşünmüştüm.
Teşekkür ederim canımCevap yazamadım, öğlen okudum aslında mesajı hastanedeydim,anca yazabiliyorum kusura bakma, istersen değişebiliriz sorun değil benim için, bana kaçıncı cüz düşecek onu yazında okurum
Teşekkür ederim canım, önemli değil rutin kontroller, sonuçlar iyi hamd olsunTeşekkür ederim canım
Geçmiş olsun, inşallah önemli bir şeyin yoktur.
26.cüz okursun o zaman, arada boşta kalıyor. Veya istediğin başka boş cüzü.
Tamamdır.Teşekkür ederim canım, önemli değil rutin kontroller, sonuçlar iyi hamd olsun26.cüzü okurum öyleyse Nego
24 25 26.cuzleri okudum Rabbım kabul etsin inşallahOcak ayı hatim listesi. Eger hanımlar ayın yarısına geldik unutmayalım okumayı ve tilavet secdesi varsa yapmayı.
1. @Kardelen1981
2. @Kardelen1981
3.Nego ️
4. @MssPARE️
5. @RedGirl️
6.slnn12345
7. @_ASTRAL_️
8. @rana20
9.penyez83 ️
10. @agustos72
11. @safi.naz️
12. @safi.naz️
13. @safi.naz
14. @Safransari
15. @Safransari
16. @Aijoo
17.Nego
18.deynepnaz ️
19.deynepnaz ️
20.deynepnaz ️
21.deynepnaz ️
22.HejaR12 ️
23. @RedGirl
24.burcusami
25.burcusami
26.burcusami
27. @Leyl-i-fer
28. @A R Y A
29. @A R Y A
30.penyez83 ️
6. cüzü okudum Allah kabul etsin
Amin ağzınıza sağlık24 25 26.cuzleri okudum Rabbım kabul etsin inşallah
Kendimiz mi seçiyoruz. 26 yı alabilirim bende27 28 29 alabilir miyim bende, kaparlar sonra ben almadan
Boşsa tabiki seçebilirsinKendimiz mi seçiyoruz. 26 yı alabilirim bende