Tamam canım
16. Ve 17.cuzleri de okudum Rabbım kabul etsin inşallahEkim ayı hatim listesi. Hanımlar son 3 gün.
1.RedGirl ️
2.MssPARE ️
3.penyez83 ️
4. @Ada-anne
5.Safransari ️
6. R rana20
7. R rana20
8.Migrenben ️
9.deynepnaz ️
10.deynepnaz ️
11.deynepnaz ️
12. Z zerefsann
13._ASTRAL_ ️
14._ASTRAL_ ️
15.burcusami ️
16.burcusami
17.burcusami
18.deynepnaz ️
19.deynepnaz ️
20.penyez83 ️
21.penyez83 ️
22.HejaR12 ️
23. M M_atruska
24.Leyl-i-fer
25.LaRisaCca
26.SoLeiL12 ️
27.HatueL
28.penyez83 ️
29.Melan-kolik5
30.Melan-kolik5
16. Ve 17.cuzleri de okudum Rabbım kabul etsin inşallah
Nego 12,13 ve 14.cüzü rezerve edeyim, unuttum yazmayı.
Ağzınıza sağlık Allah kabul etsin.6. Cüz Bossa onu alayım, yoksa herhangi bir cüz.
Tamam canım3. Sırayı yazmamışsınNego bilgine ( boşta cüz)
Tesekkur ederim tam istediğim cuzu yaxmissin. Böyle sonunakadar giderim inşallah,
O kadar iyi oluyor ki canım böyle birlikte okumak hızlanıyorsunTesekkur ederim tam istediğim cuzu yaxmissin. Böyle sonunakadar giderim inşallah,böylelikle okumam da gucleniyor
Gerçekten de ya dua grupları da Hatim grupları da insana şevk veriyor. Iyiki varO kadar iyi oluyor ki canım böyle birlikte okumak hızlanıyorsunilk Nisan ayında katıldım hatim grubuna 1 cüz alıyordum sonra 2 cüz aldım sonra 3 cüz aldım derken çok şükür ayda bu hatim için 4 cüz okuyorum
Nego canım ALLAH razı olsun böyle bir grup yapıp takip ettiğin için ALLAH için seviliyorsun
Benim de 2. Olacak. Bende fazlalartiririm insallahO kadar iyi oluyor ki canım böyle birlikte okumak hızlanıyorsunilk Nisan ayında katıldım hatim grubuna 1 cüz alıyordum sonra 2 cüz aldım sonra 3 cüz aldım derken çok şükür ayda bu hatim için 4 cüz okuyorum
Nego canım ALLAH razı olsun böyle bir grup yapıp takip ettiğin için ALLAH için seviliyorsun
Rica ederimTesekkur ederim tam istediğim cuzu yaxmissin. Böyle sonunakadar giderim inşallah,böylelikle okumam da gucleniyor
Senden de razı olsun canımO kadar iyi oluyor ki canım böyle birlikte okumak hızlanıyorsunilk Nisan ayında katıldım hatim grubuna 1 cüz alıyordum sonra 2 cüz aldım sonra 3 cüz aldım derken çok şükür ayda bu hatim için 4 cüz okuyorum
Aa tamam bakayım
TamamNego 18 19 20 alayım bende bidahaki ay için
Amin ağzına sağlık