Her an adet olucakmış gibi ama olamama negatif testler ve gecikme

Fatosss_mustafa

hoşgeldin Melisa'm 🍼 2022
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
1.790
750
73
Kızlar bu ay klomen kullandım hatta bikaç gündür de postlardan yazıyorum ama kendim başlık açmak istedim

halsizlik
gün içinde uyku hali gibi,,,

Gebelik belirtisi olabilecek şeyler yaşıyorum ama erken gebelik testleri de hep negatif

Sonuncu testimi dün yaptım prodüktör early ile bembeyaz negatif sonuç

Testlerim bitti,
Her ihtimale karşı geçen hafta randevu almıştım adet olursamda olmazsam da gidicem diye

Kafam allak bullak bu durumda testler negatif hamile değilsem neden adet olamıyorum...

Bide okuduğum kadarıyla bu ay çok geciken var üstelik benim gibi gebelik belirtileri göstererek...

Merak ediyorum neden...

Kaç gün gecikme oldu ?

3 veya 4 gün canım seninde mi oldu
Hayır yarın adet günüm ama belirtim yok adete dair normalde olur du ama olmadı henüz beklemedeyim. Ben 2 ay önce öyle oldum bekledim olmadı sonra test yaptım negatif di testi yaptığım günün akşamında leke geldi adet oldum stres yüzünde gecikme olabiliyor

Sadece düşünmemeye çalış adet görmediğin sürece hep umut var ama fazla düşünmek olucaksan bile ileriye atıp umutlanmana ve üzülmene sebep oluyor. Yine de İnşallah vardır Rabbim yüzünü güldürür inşallah

Gebelik belirtileriyle adet belirtileri çok benzerlik gösterebiliyor, canınızı sıkmayın biraz rahatlamaya çalışın. Umarım istediğiniz olur

Yaa bende diyorum testte yaptım hani gerçekten eminim yani soru işareti de yok ama gelmiyor

Gebelik belirtileriyle adet belirtileri çok benzerlik gösterebiliyor, canınızı sıkmayın biraz rahatlamaya çalışın. Umarım istediğiniz olur
Evet maalesef çok benziyor,,
Kızımı öğrendiğim zaman uyku halinden şüphelenmiştim adete 1 gün kala test yapmıştım erken olandan pozitifti... Ama bu ay geçtiği halde test negatif....ve adetim gelmiyor adçayı felan da içtim bi kere belki sökülmesine yardımcı olur diye ama nafile

Soğan kabuğu kaynatın bende söktürücü etkisi çok olmuştu

Adet gecikmesi yaşayınca bence kan testi yapmak daha mantıklı

Benimde adetim 6 gün gecikti 5 gündür adacayi içiyordum olmadan önce gelsin diye ama gogusumde yeşil damarlar ve aşırı hassasiyet var sizce gebelik belirsimidir bu yoksa adaçayi gogusle alakalı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…