• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her an adet olucakmış gibi ama olamama negatif testler ve gecikme

Benimde adetim 6 gün gecikti 5 gündür adacayi içiyordum olmadan önce gelsin diye ama gogusumde yeşil damarlar ve aşırı hassasiyet var sizce gebelik belirsimidir bu yoksa adaçayi gogusle alakalı mı
Adaçayı felan içtiğine göre testlerin negatif herlade canım 6 gün gecikmede muhtemelen çıkardı zaten ama kan testi verip ondan sonra söktürecek bişeyler içseydin.

Kızlar bu ay klomen kullandım hatta bikaç gündür de postlardan yazıyorum ama kendim başlık açmak istedim

halsizlik
gün içinde uyku hali gibi,,,

Gebelik belirtisi olabilecek şeyler yaşıyorum ama erken gebelik testleri de hep negatif

Sonuncu testimi dün yaptım prodüktör early ile bembeyaz negatif sonuç

Testlerim bitti,
Her ihtimale karşı geçen hafta randevu almıştım adet olursamda olmazsam da gidicem diye

Kafam allak bullak bu durumda testler negatif hamile değilsem neden adet olamıyorum...

Bide okuduğum kadarıyla bu ay çok geciken var üstelik benim gibi gebelik belirtileri göstererek...

Merak ediyorum neden...
Merhaba konu başlığı en yakın bunu buldum. Bende bu ay korunmasız bir kere ilişkim oldu hemen 1 saat içerisinde ertesi gün hapı aldım. 7 gün gecikmeli var çok çok pembe Bi akıntı geldi ve gerisi yok 4 günlük gecikmeden erken gebelik testi negatif çıktı. Şu an 7. Günüm hafif ağrı oluyor o kadar 2 bebeğim var tekrar hamile kalmaktan korkuyorum ne yapmam gerekiyor hamile olma ihtimalim.var mi.

Merhaba konu başlığı en yakın bunu buldum. Bende bu ay korunmasız bir kere ilişkim oldu hemen 1 saat içerisinde ertesi gün hapı aldım. 7 gün gecikmeli var çok çok pembe Bi akıntı geldi ve gerisi yok 4 günlük gecikmeden erken gebelik testi negatif çıktı. Şu an 7. Günüm hafif ağrı oluyor o kadar 2 bebeğim var tekrar hamile kalmaktan korkuyorum ne yapmam gerekiyor hamile olma ihtimalim.var mi.
Canım kan testi yapabilirsin emin olmak için 1 saat içinde spremler ulaşacağı yere çoktan ulaşır eğer o an yumurtan çatlamış haldeyse döllenme olmuş olabilir emin olunmaz yani kan verebilirsin yada testini tekrarlayabilirsin canım hayırlısı

Canım kan testi yapabilirsin emin olmak için 1 saat içinde spremler ulaşacağı yere çoktan ulaşır eğer o an yumurtan çatlamış haldeyse döllenme olmuş olabilir emin olunmaz yani kan verebilirsin yada testini tekrarlayabilirsin canım hayırlısı
Şimdi tekrardan hızlı test yaptım sonuç negatif ara ara adet sancısı bastırıyor ama asla sökülme yok

Gebelik beklediğimiz için adet düzeninde değişiklik oluyor. Yumurtalıkları düzenleyen hormonlardan beyinden salgılananlar da var. Ben şahsen etkilediğini düşünüyorum. Örneğin bebeğini emziren bir kadının bebeğini düşündükçe sütünün gelmesi gibi. Biz de hamilelik bekledikçe vücut hamileymiş gibi davranıyor. Düşünmemek lazım sanırım.

Back