- 3 Kasım 2016
- 690
- 1.094
- 33
Kalbinin sesini dinle canım o zaman. Başka yapacak bir şey yok. Topuklu ayakkabı falan bari giyme kızevet canım zor bi durumdayım ne yazıkki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalbinin sesini dinle canım o zaman. Başka yapacak bir şey yok. Topuklu ayakkabı falan bari giyme kızevet canım zor bi durumdayım ne yazıkki
valla topuklu giydim mezuniyet baloma gittik beraber elbisem uzun du mecbur giyecektim herkes bize baktı ya deve ile cüce gibiKalbinin sesini dinle canım o zaman. Başka yapacak bir şey yok. Topuklu ayakkabı falan bari giyme kız
yol yakınken dönmek mi lazımSimdidenbu kadar olunsuzluk goruyosan ilerde begenmeme ihtimalin yuksek
nesini beğendim dürüst sadık ve güvenilir bi insan olmasını beğendim biraz da mantığım öne basıyor sanırımnesini beğendiniz çocukcağızın ki?
bence şöyle bir şey var huy suy tabiki önemli ama yakıştıramadğınız biriyle de yürümez..
evet normal insanlarda olması gereken şeyler ama günümüz erkeklerinin kaçında var ?Demek ki bu iki iyi yön (ki bence her normal insanda olması gereken özelliktir bunlar) size yetmiyor.
işte mantık bi süre sonra insanın elinde patlıyor aşk sevgi illa lazım yoksa insan insana katlanamaznesini beğendim dürüst sadık ve güvenilir bi insan olmasını beğendim biraz da mantığım öne basıyor sanırım
Yok dedigin gibi cok sadakatsiz biri olsa is daha zor.. ama sjmdidenbu kadar olumsuzluk siraladigina gore asik degilsin gibi???yol yakınken dönmek mi lazım
haklısınızİçinize sinmeyen birisi ile evlenmeyin. Evlilik lunapark değil. Karşınızdakinde gördüğünüz özellikler sadece vitrin. Evlenmeden asla gerçek yüzünü göremezsiniz. Onun için ayrılın derim.
O bambaşka bir konu.evet normal insanlarda olması gereken şeyler ama günümüz erkeklerinin kaçında var ?
Bu arada siz kilolu değilsiniz ki boyunuz var belki 5kg fazlalığıniz vardır bu da aman aman bisi değil bence siz baştan beğenmemekle başlamışsınız zaten bunlar önemli değil eğer gerçekten aşık olsaydınız siz kilo verirsiniz erkek arkadaşınız kilo alır bu seferde başka birseye takilirsinizevet bende zayıflamak için çaba gösteriyorum ama o kilo almak için çaba sarfetmiyor bi erkek için gerçekten acayip zayıf
Olmadı malesef.çünkü tipe önem veriyor o siz vermediğinizi yazmışsınız.olmadı mı yani sonra kardeşinizle
işte benim psıkolojım bunu hiç algılayamıyor evet normalde de olması gereken özellikler ama çevremde o kadarçok şeyler duydum ki artık böyle bi insanı bulmuş olmak altın bulmuş olmak ile eşdeğer gibi geliyorBana göre bir erkek bayanın yanında biraz daha uzun yapılı olmalı koruyup kollamalı sarılınca göğsüne denk gelmeli bu benim düşüncem tabi..
Sizin için eksikleri ne olur ,
Beğendiğiniz topuklu ayakkabıyı giyemezsiniz , saçınızı topuz yaptıramazsınız ve krepe atamazsınız daha da uzun olursunuz çünkü dans ederken ya da söz nişan olduğunda yanyana olunca bariz belli olur.
Elbette tercih sizin ama sadece sadık ve dürüst diye devam etmeyin zaten bir arkadaşımın da dediği gibi bunlar normal insan da Olması gereken özellikler..
haklısınız gerçektenişte mantık bi süre sonra insanın elinde patlıyor aşk sevgi illa lazım yoksa insan insana katlanamaz
daha bir arada yaşayacaksınız bir de
evet aşık olmayabilirim ama ben hayatta mantık ile hareket eden biri oldum yanı nedense hep mantık tarafım daha ağır basıyorYok dedigin gibi cok sadakatsiz biri olsa is daha zor.. ama sjmdidenbu kadar olumsuzluk siraladigina gore asik degilsin gibi???
bende her ne kadar önem vermiyorum mantığımla hareket ediyorum desem de sanırım veriyormuşum ki bu konuyu açmışımOlmadı malesef.çünkü tipe önem veriyor o siz vermediğinizi yazmışsınız.
Haklısınız bu devir de dürüst insan kolay bulunmuyor ama sadece dürüst diye bir ömür geçireceksiniz onu da düşünün göze alın derim. Tam anlamıyla aşık değilsiniz gibi geldi bana eğer öyle olsa hiç takılmazdınız çünkü sevdiğiniz adam size her şekilde dünyanın en yakışıklısı gelirdi. İyi düşünmenizi tavsiye ederim bu karar sizin hayatınızı etkileyecek ama fikir soracak olursanız devam etmeyin derimişte benim psıkolojım bunu hiç algılayamıyor evet normalde de olması gereken özellikler ama çevremde o kadarçok şeyler duydum ki artık böyle bi insanı bulmuş olmak altın bulmuş olmak ile eşdeğer gibi geliyor