hepatit b kendiliginden olusabilir dimi ? acil cevap bekliyorum
benimde vücudumun bu hastalığa direnci yokmuş yakalanma riskim çok yüksekmiş o yüzden aşı vurunmam gerekiyor.Ben bu kadar bilmiyodum ne lanet bi hastalıkmış bu böyle
Allah şifa versin herkeslere...
ben de mesaj atamıyorum kekik gerçekten işe yarıyor tarifini aynen yapıun lütfenpisika sana ulaşmam gerekiyo gerçekten kekiğin yararı olurmu çok önemki lütfen yardımcı ol
benim nişanlımda hepatit b..çocukken ağır bi şekilde geçirmiş yıllarca doktorlara gidip gelmiş..şimdide 6ay da bir kontrollere gidip geliyor...hiç bir ilaç kullanamıyor başka şekilde hastalansa dahi bu yüzden çok zor bi durum Allah kimseye dermanı olmayan dert vermesin...nişanlımla tanıştığımızda bu durumunu bana söylemişti ilişkimiz ilerlemeden ona göre karar vermemi istemişti..bende bi sorun olmayacağını düşünerek yolumuza devam ettik ve nişanlandık...ama bugün nolduysa sabahtan beri bu hastalığı araştırıyorum ve yazılan ve yorumları burdan ve başka sitelerden okuyunca çok kötü oldum nişanlım ve kendim adımaaa..şimdilik sorunlar yaşamasa da ilerde neler bizi bekliyor diye...tabi ne olacağımız Allahtan başkası bilemez ama korkar oldum atamıyorum beynimden...ve ben durumun ciddiyetini bu kadar düşünmediğimden aileme de söylememiştim hastalığını....şimdi ne yapacağım bilmiyorum :/
Çünkü benim eşim evlendikten sonra söyledi daha önceden kronik hep b olduğunu maalesef... Keşke insanlar hep dürüst olabilse, cesaretle korkusuz paylaşabilse...bir yola başkoyduk zaten ama dürüst olmaması biraz sarstı beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?